günaydın kızlar dün akşam 1 lokma katmer peynir 2 zeytin domates salatalık yedim iki gündür yemek yapmayınca düzensiz oldu ama veriyorumda işin garibi :)) bu sabah 1 dilim su böreği ( evde yaptım yağı az enazından ) domates salatalık çay birazdan kalkıcam temizliğe girişicem :)) asumancım dünkü yediklerin az vede güzel ha gayret düzene giriyorsun :)) görüşürüz
günaydın kızlar iyi haftalar olsun :) dünkü yediklerime girmeyim hiç denizdeydik düzen saat falan olmadı ama zararlı bişeylerde yemedimbu sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir 5 zeytin domates çay bu arada 118,300 gram geliyorum 12,300 gram vermişim benim için güzel birşey
asumancım teşekkür ederim :)) 2 gündür yediklerin süper tartıda oynama vardır kesin :) biz bu yolda başarılı olucaz bikaç gündür bende gaza gelip zararlı şeyler yemeye başladım ama hergünümüz yeni bir gün
slm kızlar dünden beri giremedim :) dün öğlen 2 biber dolması cacık akşam 1 dilim pasta yedim ( oğlumun doğum günüydü o yüzden yemek yemedim yemeğin yerine pasta :)) bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir 3 zeytin domates çay öğlen 2 pişi peynir domates çay akşam balık salata 1 ince dilim kek çay bugünüde böyle bitirdik :)) iyi gecelerrrr
slm kızlar bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek yumurta sarısı peynir 3 zeytin domates öğlen börülce yemeği 1 biber dolması 1 dilim ekmek yoğurt biraz önce 2 tane küçük diyet bisküvi ( special k ) görüşürüz
Bana gelince öğlen ev yapımı vişne suyu içtim 2 bardak saat 4 gibi bir kase çorba 3 yk pilav 2 yk oturtma 1 kase yoğurt ve 2 d ekmek yedim henüz akşam olayına girişmedim ballık yapıcaktım eşim geç gelecek yemem dedi şaştım kaldım
inşallah bu yazdığın saatten sonra bişey yememişindir ben 8 den sonra yememeye dikkat ediyorum yediklerin süper oturttun sen bu işi
iyi geceler kızlar asumancım hee azalttım dermişimgündüz sorun yokta akşamı napcaz bilmem akşam yemeğim 3 yk börülce yemeği küçük tabakla mantı salata 1 lokma pasta ekmek grubu olmuş yaaa iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?