• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

selam kızlar..

öncelikle kaç gündür gelemediğim için sizden özür dilemek istiyorum..

geçen hafta Zonquldak' taydım pazar akşamı geldim ve dün işe başladım.

zamanım olmadıqı iin giremedim pek arada girsemde beş on dakka yazamadım yorqunluktan :))

bu arada bir haftadır gündür diyet yalan oldu annem sayesinde..

mantı gözleme börek poqaca ne varsa yedim

103ten 106ya çıktım tabi bu yüzdende.

zaen bir anda 16 kq vermiştim biliyorsunuz çok bitkin düşmüştü bedenim birazda kendime geleyim

diye boşvedim. ama hala pilav ekmek vs yemiyorum.

öğlen işte yiyoruz zaten hrgün 4 çeşit yemek ayrıca salata ve tatlı oluyor.

kendimi tutmam çok zor :))

ama ekmek falan yemiyorum.öyle idare ediyorum.

tabi dodnurma ve çikolata yyorum hala.

sizlerde iyisinizdir umarım kilolardan kurtuluyorsunuzdur inşallah..

sevemedcim bu arada demin yazzılanları okudumda asil duruşundan dolayı tebrik ediyorum

bazıları ego tatmin etmekmi istiyor amaçları endir anlamıyorum

birilerini bir yerlerden vurmakmı istiyorlar yoksa onuda bilemiyorum.

tavrından dolayı kutlarım canım.

selam kızlar..

zamanım olmadıqı iin giremedim pek arada girsemde beş on dakka yazamadım yorqunluktan :))

zaen bir anda 16 kq vermiştim biliyorsunuz çok bitkin düşmüştü bedenim birazda kendime geleyim

sevemedcim bu arada demin yazzılanları okudumda asil duruşundan dolayı tebrik ediyorum

Hoş gelmissin canım biz aynı yerde saymaya devam ediyoruz neyse artık hep beraber yolumuza devam ederiz sende merak etme aldığın o kilolar şişkinlikdir birkaç günde iner bu arada sanaa katılıyorum herkes işine bakmalı dimi ama ....

Kız lar günaydın kahvaltı m iki dilim ekmek ve peynirli yumurta şekersiz çay hadi bakalım bugün kısalım kemerl er i

Günaydın kızlar gelmişsiniz :))) önce yediklerimi yazayımda okucam yazdıklarınızı dün 17:00 gibi çeyrek simitle domates yedim 19:30 gibide 2 yk pirinç pilavı 4 yk kurufasulye domates soğan acı biber turşusu 1 dilimde karpuz yedim bu sabaha gelince biraz önce 1 yumurtayla domates yedim yoğunluk vardı erteledim yemeyi öğlen yerim nasılsa:1:

yok arkadaşım olurmu hıc . Geçen hafta herkes yok oldu bende haftasonun da bahçede kaldım ekim dikim işleri son sürat/ devam ediyor bu kadar yorgunlukla dun hep yattım desem yalan olmaz ama aklımda hep buradaydı he o kadar işte vee kalabalıkla ne kadar diyet yaptın dersen işte onun bende bilmiyorum ama inan şöyle sakin bir hayat nee kadar hoş geliyo bazan anlatamam bu arada çocuklar evde ve büyük bir temizliğe başlayacağım

cnm dikim işleri senin için güzel spor oluyodur azda yediklerini dengele süper olur tavsiye ederim

selam kızlar..

slm cnm hoşgeldin :)) teşekkür ederim tabi hangi niyetle yazdı bilemem ama art niyetle kimsenin yazmasınıda istemem :) kilo almana takılma biranda yine hızlanır karataya göre çikolata falan insülin direncini artırırmış ve buda kilo verememene sebep olurmuş :))

cnm dikim işleri senin için güzel spor oluyodur azda yediklerini dengele süper olur tavsiye ederim

Emin ol canım eşimin babası da öyle didiyor kim diyet yapıyorum dese bari bahçeye gelin çapa yapın zayıflarsınız diyor ama insan o kadar yorgun oluyorki yemek yerken ne yediğini bile farketmiyor

kızlar öğlen biraz makarna yeddim
İkindide çiğköfte ve bir dilim ekmek yedim
Akşam bir . Kase çorba 5yk bezelye ve ,5 yk bulgur pilavı ve cacık yedim
Sonrada bir tane küçük kek yedim o fazla oldu uf ya canım nasıl sıkıldı anlatamam şimdi

Günaydın kızlarrr iyisiniz umarım dünden beri yediklerim öğlen 3 içli köfte domates salatalık çay öğleden sonra special k krakeri( fesleğenli 65 kalori ) akşam fırında patesli tavuk yemeğinin ( tavuğundan yedim ) domates ayran
bu sabah çeyrek simit peynir domates çay kızlar yeşil çayın sallamasını içemiyordum otunu aldım çok memnun kaldım sallama çok acı oluyor size nasıl geliyodu bilmem ama otu güzel bıkmadan içiliyor :1:

Günaydın kızlarrr iyisiniz umarım dünden beri yediklerim öğlen 3 içli köfte domates salatalık çay öğleden sonra special k krakeri( fesleğenli 65 kalori ) akşam fırında patesli tavuk yemeğinin ( tavuğundan yedim ) domates ayran
bu sabah çeyrek simit peynir domates çay kızlar yeşil çayın sallamasını içemiyordum otunu aldım çok memnun kaldım sallama çok acı oluyor size nasıl geliyodu bilmem ama otu güzel bıkmadan içiliyor :1:

Günaydın canım bende sevmiyorum yeşil çayın tadını ama şifa diye içiyorum nasıl demleniyor aktardan mı aldın hazır paket mi

Günaydın canım bende sevmiyorum yeşil çayın tadını ama şifa diye içiyorum nasıl demleniyor aktardan mı aldın hazır paket mi

aktardan aldım cnm 2,5 tllik deneyim diye :)) bildiğin kuru ot 1 kupa sıcak suya 2 tutam atıyom bekletiyom sonra üstten çöpünü atıp içiyom ya bilmiyom ben beğendim sallama zehir gibi limonsuz içilmiyo ama bu güzel dene faydalarını oku bak :3:

aktardan aldım cnm 2,5 tllik deneyim diye :)) bildiğin kuru ot 1 kupa sıcak suya 2 tutam atıyom bekletiyom sonra üstten çöpünü atıp içiyom ya bilmiyom ben beğendim sallama zehir gibi limonsuz içilmiyo ama bu güzel dene faydalarını oku bak :3:

Anladım canım inşallah deneyim faydalarını biliyorum ama ihmal ediyoruz işte

Kızlar iyi akşamlar bu gün sabah
İki dilim ekmek peynir veee zeytin yedim birde süt içtim öğlen salata yoğurt iki dilim ekmek ve üç kaşık bulgur pilavı yedim ikindi fanta içtim akşam iki kepçe mercimek çorbası birr kepçe bezelye üç dilim ekmek vede bir kaşık makarna yedim çok oldu kendimi çok şiş hissediyorum ve bv ide bir fincan neskafe içtim evet kızlar fazla olduğunu biliyorum ama size açıkça yazdım . Çünkü beni eleştirmeninize ihtiyacım var galiba

slm kızlar hayırlı cumalar :) dün öğlenden başlayım 1 simit 1 su şişesi limonata :) öğleden sonra domates salatalık akşam eve 10 gibi girdik o yüzden yemek yemedim ama taze mısır ( haşlama ) yedim kalorisi varmı pek bilmiyom sabah yarım simit peynir 3 zeytin domates öğlende kalan yarım simit peynir domates salatalık 1 lokma ıspanaklı börek :1:

Kızlar iyi akşamlar bu gün sabah
İki dilim ekmek peynir veee zeytin yedim birde süt içtim öğlen salata yoğurt iki dilim ekmek ve üç kaşık bulgur pilavı yedim ikindi fanta içtim akşam iki kepçe mercimek çorbası birr kepçe bezelye üç dilim ekmek vede bir kaşık makarna yedim çok oldu kendimi çok şiş hissediyorum ve bv ide bir fincan neskafe içtim evet kızlar fazla olduğunu biliyorum ama size açıkça yazdım . Çünkü beni eleştirmeninize ihtiyacım var galiba

ohhh cnm ye sen böyle kız hem çorba hem ekmek hemde makarna sen ekmek grubuna çok düşkünsün senin almanı bunlar sağlıyor demekki :1:

ohhh cnm ye sen böyle kız hem çorba hem ekmek hemde makarna sen ekmek grubuna çok düşkünsün senin almanı bunlar sağlıyor demekki :1:
Evet ya ben hep kessem iyi olacak bu ekmek olayını inşaallah

Evet günlüğüm bütün gün yediklerim
Sabah iki d ekmek iki dilim kaşar 3 tane zeytin o kadar öğlen bir poğaça akşamda bol bol et ve bir dilim ekmek iki bardak kadar da meşrubat

Back