• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

cnm yaa sabahları güzel gidiyozda ilerleyen saatler bizi mafediyor :1:

aynen ya katılıyorum sana bu benımkı yılların alıskanlıgı ama kolay atılmıyor
yıllarca kahvaltı yapmadan okula gıttım ve
hep oglen yemegım benım ılk yedıgım seyler oldu o yuzden sabah kalkınca yemek bana ezıyet gıbı gelır
ama saglıgım ıcın zorlada olsa yıyorum
ve saat 4 den sonra ıstahım acılır malesef keske hıc acılmasa :52:

Kızlar iyi akşamlar
Öğlen yemek yiyemedim saat 5 gibi dolu dolu Bir tabak mantı yedim acayip bir tokluk hissediyorum . Ha mantı değil aslında yoğurtlu makarna . Bu günlük bu yeter diyorum artık

günaydın kızlar hayırlı cumalar :) dün akşamki yemeğim köfte salata 1 dilim karpuz 3-4 kiraz akşam 9 dada uyuduk tabi yemeği yiyip yatmak gibi oldu :( sabah kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek peynir 6 zeytin yumurtanın sarısı domates çay :3:

slmmmmm maşallah pek uğramamışsınız :1: iyisinizdir umarım dün akşam sucuklu yumurta peynir karpuz 1 dilim kepekli ekmek yedim bu sabah domatesli sosis peynir 3 zeytin domates salatalık çay öğlen 1 elma öğleden sonra 4:30 civarı 1 tabak domatesli makarna 19:00 civarı dondurma üstüne yürüyüş yaptım bugünü kapattım iyi geceler görüşürüz:)

slmmmm bugünkü yediklerim sabah krep 2 zeytin patlıcan biber domates kavurması 1 çatal reçel biraz önce domates yedim daha sonra ne yerim bende bilmiyorum :1:

Slmmm günlük artık yalnız takılıyoruz :)) dün öğleden sonra bişey yemedim 19:00 gibi ızgara tavuk biber soğan közlemesi salata yedim akşamda dondurma karpuz ( çok değil tabide yedim ama :(( ) bu sabah yarım boğaça peynir çay öğlen patlıcanlı biberli domates kavurması ( az zeytin yağlı teflonda yapıyorum güzelde oluyor hem sağlıklı hatta yoğurtlusuda güzel oluyor deneyin ) 3 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane lokumla 2 petibör bisküvi tatlı niyetine :3:

Slmmm günlük artık yalnız takılıyoruz :)) dün öğleden sonra bişey yemedim 19:00 gibi ızgara tavuk biber soğan közlemesi salata yedim akşamda dondurma karpuz ( çok değil tabide yedim ama :(( ) bu sabah yarım boğaça peynir çay öğlen patlıcanlı biberli domates kavurması ( az zeytin yağlı teflonda yapıyorum güzelde oluyor hem sağlıklı hatta yoğurtlusuda güzel oluyor deneyin ) 3 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane lokumla 2 petibör bisküvi tatlı niyetine :3:

hiç birşey yemiyorum dediğin bu mu kız ilahi:)) şişmanlıkta güzeldir ve sevimli bulmuşumdur hep...çok neşeli olurlar pek sinir bulunmaz kilolu insanlarda ayrıca o kadar kilolu insanları tanıdım gördüm hiiiiiç takmıyorlar kiloyu umurlarında bile değil...ben kilolu değilim 56 kiloyum sadece çok sinirliyimdir..elimden geldiği kadar engel oluyorum ama bazen hakim olamıyorum işte...

hiç birşey yemiyorum dediğin bu mu kız ilahi:)) şişmanlıkta güzeldir ve sevimli bulmuşumdur hep...çok neşeli olurlar pek sinir bulunmaz kilolu insanlarda ayrıca o kadar kilolu insanları tanıdım gördüm hiiiiiç takmıyorlar kiloyu umurlarında bile değil...ben kilolu değilim 56 kiloyum sadece çok sinirliyimdir..elimden geldiği kadar engel oluyorum ama bazen hakim olamıyorum işte...

senin dalga geçer gibi sormana az bozuldum ama evet eski yememe karşılık şu sıralar az yiyorum ve yememde gerekiyor bu benim anlayışım

senin dalga geçer gibi sormana az bozuldum ama evet eski yememe karşılık şu sıralar az yiyorum ve yememde gerekiyor bu benim anlayışım

yok yok hoşuma gitti...ye can boğazdan gelir...amaaaan 3 günlük dünya be..onu yapma şunu yapma çok yedim az yedim ...yürüyüş yap spor yap ..(hele şu sporu hiç sevmem)dünyanın derdi bitmez kafaya göre takılmak lazım hayat birgün bitecek...benim yediğim yemeği başkası yese inan 100 de geçer 150 yide..15 yaşımdan beri,30 yıldır hep aynı kilodayım 3 tanede doğum yaptığım halde..

yok yok hoşuma gitti...ye can boğazdan gelir...amaaaan 3 günlük dünya be..onu yapma şunu yapma çok yedim az yedim ...yürüyüş yap spor yap ..(hele şu sporu hiç sevmem)dünyanın derdi bitmez kafaya göre takılmak lazım hayat birgün bitecek...benim yediğim yemeği başkası yese inan 100 de geçer 150 yide..15 yaşımdan beri,30 yıldır hep aynı kilodayım 3 tanede doğum yaptığım halde..

ne güzel işte almıyosan sorun yok benim amacım sağlıklı olabilmek ...

slm kızlar nasısınız nasıl gidiyor diyetler ben yazamasamda her zaman takipteyim okuyorum yazdıklarınızı sevemed canım yalnız değilsin ben hep okuyorum ne durumdasınız diye benimde hafiften bulantılarım devam ediyor kiloda inip çıkyor sürekli ama aynı yerlerdeyim şu an

slm kızlar nasısınız nasıl gidiyor diyetler ben yazamasamda her zaman takipteyim okuyorum yazdıklarınızı sevemed canım yalnız değilsin ben hep okuyorum ne durumdasınız diye benimde hafiften bulantılarım devam ediyor kiloda inip çıkyor sürekli ama aynı yerlerdeyim şu an

slm cnm biz iyiyizde sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hamileliğin tadını çıkar :))) kimse yazmayınca arada yalnız hissediyorum tabide :)) demekki şuan sen almıyorsun bebek alıyor cinsiyeti belli oldumu cnm :3:

dünden beri yediklerimide yazmamışım :)) dün öğlen ızgara tavuk domates 1 dilim çavdar ekmeği peynir yedim akşamda 4 yk kuru fasulye 6 yk pirinç pilavı cacık 2 tanede lokum :(( bugün sabah yarım simit peynir 3 zeytin domates çay daha bişey yemedim 10 gibi kahvaltı yapınca acıkmadım

slm cnm biz iyiyizde sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hamileliğin tadını çıkar :))) kimse yazmayınca arada yalnız hissediyorum tabide :)) demekki şuan sen almıyorsun bebek alıyor cinsiyeti belli oldumu cnm :3:

perşembe doktora gidicez 13+2 olucaz belki cinsiyetini söyler .... millet yaz olunca dağıldı sanırım tatile çıktılar sanırsam:)) sen devam et ben tkip ediyorum bide aslında sen çok yemiyorsun çeşitli yediğin için sanki çokmuş gibi geliyor zaten bizim gibi çok kilolu kişilerin birden kuş kadarda yemesi mümkün değil acelesi yok yavaş yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin aradada küçük kaçamaklar olucak ..

perşembe doktora gidicez 13+2 olucaz belki cinsiyetini söyler .... millet yaz olunca dağıldı sanırım tatile çıktılar sanırsam:)) sen devam et ben tkip ediyorum bide aslında sen çok yemiyorsun çeşitli yediğin için sanki çokmuş gibi geliyor zaten bizim gibi çok kilolu kişilerin birden kuş kadarda yemesi mümkün değil acelesi yok yavaş yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin aradada küçük kaçamaklar olucak ..

hadi hayırlısı cnm Allahım sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :) senin kilolarda bebişe geçer kilolularda olan şey önemli olan doğumdan sonra doğumdan sonra vermiş gibi olucan yediklerine asıl ozaman dikkat edersen almazsın :)) zaten asumanla tebessüm kaldıydı tebessüm tatile gittide asumanda tatil yapıyor sanırım :)) ya ben diyetisyenle karatayın kitaplarına bakarak kafamda oluşturmaya çalışıyorum yediklerimi ama şimdilik güzel gidiyor en azından alma durumum olmuyor kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım hayırlısıyla bunlarda geçicek

Yok arkadaşım olurmu hıc . Geçen hafta herkes yok oldu bende haftasonun da bahçede kaldım ekim dikim işleri son sürat/ devam ediyor bu kadar yorgunlukla dun hep yattım desem yalan olmaz ama aklımda hep buradaydı he o kadar işte vee kalabalıkla ne kadar diyet yaptın dersen işte onun bende bilmiyorum ama inan şöyle sakin bir hayat nee kadar hoş geliyo bazan anlatamam bu arada çocuklar evde ve büyük bir temizliğe başlayacağım

dünden beri yediklerimide yazmamışım :)) dün öğlen ızgara tavuk domates 1 dilim çavdar ekmeği peynir yedim akşamda 4 yk kuru fasulye 6 yk pirinç pilavı cacık 2 tanede lokum :(( bugün sabah yarım simit peynir 3 zeytin domates çay daha bişey yemedim 10 gibi kahvaltı yapınca acıkmadım

Haha arkadaşım 6 kaşık yemek 4 kaşık pilav olacaktı ters olmuş seninki bu arada herşeyi okudum ama tel olduğu için beğenemiyorum haberiniz olsun

Canım ya seni görmek . Cook iyi geliyor bana inan bu yoğunluğun içinde bazen cokkk bunalıyorum bir türlü eski düzeni tutturamadım tek teselli m almamak ama sıkıldım artık düzenli bir şekilde başlanmak istiyorum inşallah dua ette olsun sen hamilesin ya olur inşallah

Back