• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Kızlar günaz ydın kahvaltım bır dılım börek ve çay
Dun bahçedeydik sabah ıkı dilim ekmek pidesi öğlen bir dilim ekmek ve soğan akşamda 2dilim ekmek ve saç kavurma yeddim

sen varen benim bebekim aqlıyodu yazmaadım sonra sen gittin :9:

bu listeden aklımda kalan şeyler ekmek emek ekmek :37::37:

sen varen benim bebekim aqlıyodu yazmaadım sonra sen gittin :9:

bu listeden aklımda kalan şeyler ekmek emek ekmek :37::37:
dimi ya işte öyle ekmek yiye yiye zayıflayacağız
saka bır yana ekmek ama ne kadar ekmek onemlı olan bu oyle degılmı canım:52::52:

öyle tabi canım :1::1:

ben bir aydan fazladır aqzıma ekmek sürmüyorum ve tabi ekmek benzerlerinide..sadece bir kz lahmacun yedim oda karatayda ahaftada bir kez serbest olduqu için

öyle tabi canım :1::1:

ben bir aydan fazladır aqzıma ekmek sürmüyorum ve tabi ekmek benzerlerinide..sadece bir kz lahmacun yedim oda karatayda ahaftada bir kez serbest olduqu için

Harikasın ben kalabalıkda yaşadığım için ortamda ne varsa ondan ölçülü götürmeye çalışıyorum mecburen :-)

Kızlar iyi geceler
Bugun öğlen tavuk pilav ve ayran yedim ara da dondurma yedim
Akşam da bir minik ekmek ve zeytin yedim yatmadanda bir bardak ayran içtim işte hepsi bu :)

günaydın kızlar iyi haftalar olsun dün endokrin doktoruma gittim tahlillerim güzel çıktı insülin direncim kırılmış en güzelide bu oldu :) haa birde doktor dediki diyetten falan sıkılırsan gel mide küçültme operasyonu yapalım dedi bende korkuyorum dedim korkulcak bişey yok basit bir ameliyat dedi ama zaten vermeye geçmişsin nasılsa 6 ay sonra gel ozaman konuşuruz dedi.dünkü yediklerim tahliller nedeniyle öğlende yiyebildim çorba içtim 4 gibi eve gelebildim 5 gibi biber dolması patlıcan oturtma yedim saat 8:30 gibi kurabiye yedim bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates çay:3:

günaydın kızlar iyi haftalar olsun dün endokrin doktoruma gittim tahlillerim güzel çıktı insülin direncim kırılmış en güzelide bu oldu :) haa birde doktor dediki diyetten falan sıkılırsan gel mide küçültme operasyonu yapalım dedi bende korkuyorum dedim korkulcak bişey yok basit bir ameliyat dedi ama zaten vermeye geçmişsin nasılsa 6 ay sonra gel ozaman konuşuruz dedi.dünkü yediklerim tahliller nedeniyle öğlende yiyebildim çorba içtim 4 gibi eve gelebildim 5 gibi biber dolması patlıcan oturtma yedim saat 8:30 gibi kurabiye yedim bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates çay:3:

cok gecmıs olsun canım herseyın yolunda olmasına sevındım
bence amelıyat son care ama sende bu ırade oldukdan sonra hıc gerek de yok
esımın teyzesı hacettepeye gıttı mıde kucultme ıcın
dr bunu 150 200 kılo arası olanlara yapıyoruz normalde
sen dogal yollarla calıs demısdı
ne olursa olsun cıddı bır amelıyat demısdı
:52::52::52:

kızalr hepınıze selamlar
sabh kahvaltım
2 dılım ekmek
peynır zeytın domates uclusu azarazar
ve bır bardak sekersız sut
bu arda hastayım gene grıp oldum malesef

valla yenısını yaptım ama pc resımlerı acmadı ılk sıradakılerı ısaretledım bu cıkmıs ortyaya:52::52::52:

Geçmiş olsun asumancım senin vücut direncin düşmüş sanırım yada kendine hiç dikkat etmiyon :)

Kızlar iyi akşamlar bugün bahçe ye gittik komşu larla günümüz vardı çok abartmadım akşamı da hafif atlattım inşaallah artık sıkma zamanı geldi de geçiyor insaalah tekrar/ eski tempoda devam diyorum

Günaydın kızlar dün yediklerimden başlayım öğlende patlıcan oturtma 1 biber dolması öğleden sonra 1dilim baklava akşam çorba 3 yk tavuklu pilav domates ayran birde 1 saatlik yürüyüş bu sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir yumurta 4 zeytin çay :3:

slm kızlar öğle yemeğim 1 dilim kepek ekmeği peynir 5 zeytin yeşillik ( roka,nane,maydanoz ) domates saat 3 gibi 1 tane kurabiye :3:

slm kızlar akşam yemeğim kıyma kavurması salata haydari 1 bardakta cappynin portakal suyunu içtim iyi geceler :)

kızlar gunaydın
dun gıremedım evde degıldım sabah annemlere gıttık erkenden gecede gec geldık
dun sabah saat 12 gıbı kahvaltı yapabıldım 3 dılım ekmek bıraz yumurta ve bırazd a bobrek yedım
saat 4 gıbı tatlı yedım sekerpare 2 dılım
bırde aksam mercımek corbası kucuk bır kase
4 kasık pılav ve 6 kasık nohut yemegı yedım
hepsı bu kadar

bugune gelınce kahvaltım
2 dılım ekmek
peynır 5 adet zeytın domates ve salatalık
ve tabıkı sekersız cayy:52:

kızlar gunaydın
dun gıremedım evde degıldım sabah annemlere gıttık erkenden gecede gec geldık
dun sabah saat 12 gıbı kahvaltı yapabıldım 3 dılım ekmek bıraz yumurta ve bırazd a bobrek yedım
saat 4 gıbı tatlı yedım sekerpare 2 dılım
bırde aksam mercımek corbası kucuk bır kase
4 kasık pılav ve 6 kasık nohut yemegı yedım
hepsı bu kadar

bugune gelınce kahvaltım
2 dılım ekmek
peynır 5 adet zeytın domates ve salatalık
ve tabıkı sekersız cayy:52:

cnm yaa sabahları güzel gidiyozda ilerleyen saatler bizi mafediyor :1:

sımdı bır doktora gıdıp gelecegım ınsallah bu sene bu hastalıklar benı bayagı bır yordu
artık bende cok bunaldım
herkes ıyılesınce penedor ıgnesı vurul dıyorlar ama nasıl bısı onu bıle bılmiyorum
neyse bakalım ne ılaclarla donecegım eve az sonra gorusuruz:52:

Back