günaydın kızlar dün akşam 1 lokma katmer peynir 2 zeytin domates salatalık yedim iki gündür yemek yapmayınca düzensiz oldu ama veriyorumda işin garibi :)) bu sabah 1 dilim su böreği ( evde yaptım yağı az enazından ) domates salatalık çay birazdan kalkıcam temizliğe girişicem :)) asumancım dünkü yediklerin az vede güzel ha gayret düzene giriyorsun :)) görüşürüz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum
- Konu Sahibi Macir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
günaydın kızlar dün akşam 1 lokma katmer peynir 2 zeytin domates salatalık yedim iki gündür yemek yapmayınca düzensiz oldu ama veriyorumda işin garibi :)) bu sabah 1 dilim su böreği ( evde yaptım yağı az enazından ) domates salatalık çay birazdan kalkıcam temizliğe girişicem :)) asumancım dünkü yediklerin az vede güzel ha gayret düzene giriyorsun :)) görüşürüz
İnşallah canım benimde tek amacım buu
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
günaydın kızlar iyi haftalar olsun :) dünkü yediklerime girmeyim hiç denizdeydik düzen saat falan olmadı ama zararlı bişeylerde yemedim bu sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir 5 zeytin domates çay bu arada 118,300 gram geliyorum 12,300 gram vermişim benim için güzel birşey
Oooo canım cook çok tebrikler maşaallah çok imrendim anlatamam ben haftasonu bahçedeydim klasik işler her hafta aynı bugünde temizliğe başladım yarın halılar gidecek bugün evde net yoktu bizim modem arızalı arada gidiyor neler yedim bakalım sabah iki d ekmek ve peynirli omlet yedim öğlen çocuklar durmadı biraz iskender yedim akşamda yarım kase çorba 4 yk pilav 2 yk oturtma yedim yazmadan da 1 bardak süt içtim
slm kızlar dünden beri giremedim :) dün öğlen 2 biber dolması cacık akşam 1 dilim pasta yedim ( oğlumun doğum günüydü o yüzden yemek yemedim yemeğin yerine pasta :)) bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir 3 zeytin domates çay öğlen 2 pişi peynir domates çay akşam balık salata 1 ince dilim kek çay bugünüde böyle bitirdik :)) iyi gecelerrrr
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
asumancım teşekkür ederim :)) 2 gündür yediklerin süper tartıda oynama vardır kesin :) biz bu yolda başarılı olucaz bikaç gündür bende gaza gelip zararlı şeyler yemeye başladım ama hergünümüz yeni bir gün
Evet canım bende ummuyorum ama tart ı'm tamir olacak inşallah ama manual de değişiklik yok şimdilik anca ama vücut kendine gelsin bakalım
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
slm kızlar dünden beri giremedim :) dün öğlen 2 biber dolması cacık akşam 1 dilim pasta yedim ( oğlumun doğum günüydü o yüzden yemek yemedim yemeğin yerine pasta :)) bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir 3 zeytin domates çay öğlen 2 pişi peynir domates çay akşam balık salata 1 ince dilim kek çay bugünüde böyle bitirdik :)) iyi gecelerrrr
Bu arada evet hergün yeni bir gün... çok hoş ve motive edici
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
slm kızlar bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek yumurta sarısı peynir 3 zeytin domates öğlen börülce yemeği 1 biber dolması 1 dilim ekmek yoğurt biraz önce 2 tane küçük diyet bisküvi ( special k ) görüşürüz
Süper ya iyice azalttın sen hızla vericen bu kiloları inşallah
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
Bana gelince öğlen ev yapımı vişne suyu içtim 2 bardak saat 4 gibi bir kase çorba 3 yk pilav 2 yk oturtma 1 kase yoğurt ve 2 d ekmek yedim henüz akşam olayına girişmedim ballık yapıcaktım eşim geç gelecek yemem dedi şaştım kaldım
inşallah bu yazdığın saatten sonra bişey yememişindir ben 8 den sonra yememeye dikkat ediyorum yediklerin süper oturttun sen bu işi
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
inşallah bu yazdığın saatten sonra bişey yememişindir ben 8 den sonra yememeye dikkat ediyorum yediklerin süper oturttun sen bu işi
Saat 4 de yeyince akşam bir dilim börek kaçtı milletle ama gerçekten düzene girecek inşallah bide bahsettim mi bilmiyorum halılar gitti temizlik yapıyorum hiç durmak yok sürekli iş bide ankara bir sıcak anlatamam su içinde kalıyorum ondan dayanamadım yoksa onuda yemez dim
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
iyi geceler kızlar asumancım hee azalttım dermişim gündüz sorun yokta akşamı napcaz bilmem akşam yemeğim 3 yk börülce yemeği küçük tabakla mantı salata 1 lokma pasta ekmek grubu olmuş yaaa iyi uykular
Bana dedim demi ekmek ekmek diye :)