• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

hayırlı cumalar cnm :3:normal ekmeği kaldır artık cnm sen evdesin esasında yeşilliğde seviyorsun bol bol yıka yesene cnm zeytini falanda kesme karataya göre sınırsız zeytin :)
Karatay Menüsü menülere bak uyuyo esasında bize ekmek dışında :1:
ah arkadasım fırsat bulsam ıyıce bır ınceleyecegım ama goruyorsunya bazen buraya gırmek bıle cok zor oluyor benım ıcın aslında duydukca bu karatay bana cok hos gelıyor sabah zeytını yemedım cunkı gece yatmadan once 3 tane zeytın yemısdım aslında cezaydı o bana geceyı telafı edıyordum cunkı zeytın benım bu dunyada en sevdıgım katık derlerya ıste ondan yanında eger yogurtta varsa bır omur baska bısey yemeden durabılırım gercekdende bu ıkısının yanına sarımsak ve soganoıda eklersem neredeyse kendımı ozetlemıs olurum ınsallah bır fırsat bulur ıyıce arastırırsam bu karataya derın bıur dalıs yapabılırım belkıde kımbılır:52:

kızlar ıyı aksamlar oglen gun vardı
ne yedım bı dusuneyım
domates salatalık
en hafıfden baslıyorum bır lokma kurabıye oglum yerken tadına bakdım
bır lokma aglayan kek aynı sekılde bır catal tadına bakdım
bır tane sıgara boregı ama fırında pısmıs
2 de kucuk pogaca
bolbol sekersız cay
ha bıde yarım bardak fanta :(( bu fazla aslında :52:

aksama gelınce
6 kasık kuru 4 kasık pılav
ıkı dılım ekmek
1 kase corbısko
bolbol salata:52:

ah arkadasım fırsat bulsam ıyıce bır ınceleyecegım ama goruyorsunya bazen buraya gırmek bıle cok zor oluyor benım ıcın aslında duydukca bu karatay bana cok hos gelıyor sabah zeytını yemedım cunkı gece yatmadan once 3 tane zeytın yemısdım aslında cezaydı o bana geceyı telafı edıyordum cunkı zeytın benım bu dunyada en sevdıgım katık derlerya ıste ondan yanında eger yogurtta varsa bır omur baska bısey yemeden durabılırım gercekdende bu ıkısının yanına sarımsak ve soganoıda eklersem neredeyse kendımı ozetlemıs olurum ınsallah bır fırsat bulur ıyıce arastırırsam bu karataya derın bıur dalıs yapabılırım belkıde kımbılır:52:

karatay gerçekten süper derim vee zeytin geçerimmm...karatay teyze diyorkii...en saqlıklı meyve zeytindir...zeytinden korkma yiyebilrisin 10-15 tane..yani kendine ceza verme cnm zeytin yediğin için..

kızlar ıyı aksamlar oglen gun vardı
ne yedım bı dusuneyım
domates salatalık
en hafıfden baslıyorum bır lokma kurabıye oglum yerken tadına bakdım
bır lokma aglayan kek aynı sekılde bır catal tadına bakdım
bır tane sıgara boregı ama fırında pısmıs
2 de kucuk pogaca
bolbol sekersız cay
ha bıde yarım bardak fanta :(( bu fazla aslında :52:

gün olmasına raqmen ucuz atlatmışsın canım ..poqaca bir olsa daha iyiymiş ya olsun bunada şükür :)))

aksama gelınce
6 kasık kuru 4 kasık pılav
ıkı dılım ekmek
1 kase corbısko
bolbol salata:52:

4 kaşık pilavın yanına heleki akşam 2 dilim ekmek gereksiz olmuş cnm.
tam tahıl veya çavdar ekmeğidir inş
yinede ekmeğe biraz daha dikkat edersen çok daha rahatlayacaksın eminim.

bu arada kaç kilo oldun Asuman ?

Asumana o kadar laf söyledikten sonra gelelim benim bugünki menüme :18:

sabah :

soqanlı kıymalı yumurta
peynir

öğlen :

3 kandil simidi:17:

yarım albeni:17:

yarım cornet dondurma:17:

bir tabak zerdeçal ve tarçınlı yoqurt

akşam :

kıymalı bulgurlu semiz otu

aynı öğünde 3 cıss birden vay halime kızlarrr :26:

slm kızlar maşallah coşmuşunuz yediklerinizle :1: asumancım sen ekmek grubuna çok dalıyon su içmeni artır ekmek grubunu dengele cnm tebessümcüm sende öğlen şekere yüklenmişin :) kendime gelince öğlen 6 yk domatesli bulgur pilavı biberli domates kavurması öğleden sonra 3-4 tane fındık akşam yemeğimde salçalı yumurta kırdım kendime cnm istemişti yürüyüşten sonrada dondurma yedim :1: şimdi soda içiyorum daha bişey ağzıma vurmam :)

karatay gerçekten süper derim vee zeytin geçerimmm...karatay teyze diyorkii...en saqlıklı meyve zeytindir...zeytinden korkma yiyebilrisin 10-15 tane..yani kendine ceza verme cnm zeytin yediğin için..

gün olmasına raqmen ucuz atlatmışsın canım ..poqaca bir olsa daha iyiymiş ya olsun bunada şükür :)))

4 kaşık pilavın yanına heleki akşam 2 dilim ekmek gereksiz olmuş cnm.
tam tahıl veya çavdar ekmeğidir inş
yinede ekmeğe biraz daha dikkat edersen çok daha rahatlayacaksın eminim.

bu arada kaç kilo oldun Asuman ?
canım ya tık yok tartıda gercı bılıyorsundur belkı de benım bır dıgıtal sınbo uyuzum vardı malesef sızlere omur bunadı ondan berı manuel takılıyorum oda ya 97 gosterıyor yanı hala tık yok ama zaten zor adapte oluyorum genede pes etmıyorum ucunu kacırmıcam normale donecem ınsallah sızın desteklerınızle:52:

slm kızlar maşallah coşmuşunuz yediklerinizle :1: asumancım sen ekmek grubuna çok dalıyon su içmeni artır ekmek grubunu dengele cnm tebessümcüm sende öğlen şekere yüklenmişin :) kendime gelince öğlen 6 yk domatesli bulgur pilavı biberli domates kavurması öğleden sonra 3-4 tane fındık akşam yemeğimde salçalı yumurta kırdım kendime cnm istemişti yürüyüşten sonrada dondurma yedim :1: şimdi soda içiyorum daha bişey ağzıma vurmam :)

ya evet canım ya hep aklım su benım eskı dıyetısyene gıdıyor ya onun lıstesını bır versem sıze sok olursunuz zaten de genede kılo verdırıyordu ıste hatta dur yazıyım
sabah klasık 2 dıllım ekmek
kk peynır
haslanmıs yumurta
4 zeytın
domates salatalık

ara pgun
bır meyve

oglen
1 kase corba kucuk olcak
6 yemek kasıgı susuz yemek
4 yemek kasıgı makarna veya pılav
2 dılım ekmek
bol salata
yarım kase yogurt

ara
bır meyve

aksam ohlenın aynısı

saat 9 gıbı bır meyve

yatmadan 11 de bır bardak sut

ıste ya ben bu dıyetı bıle yapınca kılo verdıgımden aklım bazen oraya kayıyor ama bencede ekmegı artık mınımuma ındırmek zorundayım sıze katılıyorum:52:

gunaydın kızlar sabah kahvaltım
2 adet peynırlı krep
sekersız cay
ıste bu kadarcıkkk
:52:

bu arada kendıme yenıden bır hedef belırledım 97 kıloyumya hazıran sonuna kadar 90 a yaklasmayı umuyorum artık yeter o tartı yerınden oynayacak o kadar:52:

ya evet canım ya hep aklım su benım eskı dıyetısyene gıdıyor ya onun lıstesını bır versem sıze sok olursunuz zaten de genede kılo verdırıyordu ıste hatta dur yazıyım
kk peynır
haslanmıs yumurta
4 zeytın
domates salatalık

ara pgun
bır meyve

oglen
1 kase corba kucuk olcak
2 dılım ekmek
bol salata
yarım kase yogurt

ara
bır meyve

aksam ohlenın aynısı

saat 9 gıbı bır meyve

ıste ya ben bu dıyetı bıle yapınca kılo verdıgımden aklım bazen oraya kayıyor ama bencede ekmegı artık mınımuma ındırmek zorundayım sıze katılıyorum:52:

bende hamilelikten önce diyetisyene gitmiştim.aynı listeyi vermişti ara öğün ana öğün falan bayaqı vardı yani..haftada bir sürlü tatlı bir çay bardaqı kuruyemişte..ben bu listeyle 10 günde 5 kilo verdim 113ten 108e indim.sonra hamile olduqumu anlayınca bıraktım bir haftada geri aldım zaten :))

günaydın kızlar iyisinizdir umarım dün giremedim dünkü yediklerimden başlayım sabah yarım boğaça saat 3 gibi bikaç tane fındık bir lokma simit 6 gibide balık ekmek yedim sonrada hiç birşey yemedim bu sabahta daha kahvaltı yapmadım :)

kk peynır
haslanmıs yumurta
4 zeytın
domates salatalık

ara pgun
bır meyve

oglen
1 kase corba kucuk olcak
2 dılım ekmek
bol salata
yarım kase yogurt

ara
bır meyve

aksam ohlenın aynısı

saat 9 gıbı bır meyve

bu diyetisyenlerde alem benim diyetisyende ekmek makarna pilavları çorbayı aynı kefede tutardı birini yersen diğerlerden birini yedirmezdi birde öğlen sebze grubundan yersen akşam et grubundan ye derdi :1:

slmmm sabah kahvaltım peynir menemen 2-3 tane patates kızartması salatalık domates i çatallık reçel 2 dilim çavdar ekmeği çay daha bişey yemedim ne yesem bilmiyom görüşürüz:)

merhabalar..kızlar kaçamak yapmıycam dedim ama yarım kavun yedim nrdeyse yaaa

sabah:
menemen
peynir

öğle:
yarıma yakın kavun :17:

akşam:
iki tane fırında tavuk incik
çoban salata
yarım kase bulgur salatası

ya kavunu yemesem ehrey süperid dayanamdım dışarıdan geldim çok sıcaktı dolapta buz gibi kavunu grünce saldırdım çok pişmanım:43:

bu diyetisyenlerde alem benim diyetisyende ekmek makarna pilavları çorbayı aynı kefede tutardı birini yersen diğerlerden birini yedirmezdi birde öğlen sebze grubundan yersen akşam et grubundan ye derdi :1:
Evet canım ya aynen oyle

sabah:
menemen
peynir

öğle:

akşam:
çoban salata

ya kavunu yemesem ehrey süperid dayanamdım dışarıdan geldim çok sıcaktı dolapta buz gibi kavunu grünce saldırdım çok pişmanım:43:

Olsun canım ye şifa olsun

sabah:
menemen
peynir

öğle:

akşam:
çoban salata

slmmm sabah kahvaltım peynir menemen 2-3 tane patates kızartması salatalık domates i çatallık reçel 2 dilim çavdar ekmeği çay daha bişey yemedim ne yesem bilmiyom görüşürüz:)

günaydın hatunlar dün yoktunuz nerlere kayboldunuzzz :44:

Ben vardımya aaaa

Kızlar günaz ydın kahvaltım bır dılım börek ve çay
Dun bahçedeydik sabah ıkı dilim ekmek pidesi öğlen bir dilim ekmek ve soğan akşamda 2dilim ekmek ve saç kavurma yeddim

Back