100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

aa canım ya o ne demek ben senı beynımle bılmesemde ğönlum hıssetmısdır varlığını senın adın yeter bana bu arada kıtapları arastırıcam ınsallah

kızlar azıcık musadenızı ıstıyorum yanımda uuyutulacak 3 cocuk varda sevğıyle kalın

asıl ben utandım sanırım şimdi
birbiirmize iyi geliyorsak doqru yerdeyiz demektir..ama sen ve senin yaşındaki senin seviyendekiler bizden bir adım önde durun hep..
gelecek sizlersiniz artık biz yaşlanıyoruz :))

harıkasın ya
bu arada ne kitabı bu bakdığınızz kızlar merak ettımde

canım sende araştır bu kitabı henüz okumadım tabi hatta bulamadım bile ama çok merak ediyorum..okumak istiyorum.
tabi bulabilirsem :))

kızlar azıcık musadenızı ıstıyorum yanımda uuyutulacak 3 cocuk varda sevğıyle kalın

benimkilerin üçüde zıpır gibi ayaktalar uyutamadım bir türlü..bebişimi uyutsam yeter diğerleri sızar odaalarında zaten

kızlar ğünaydın hepinize sabah kahvaltım
1 dılım ekmek
bır dılım peynır
1 adet zeytın
3 4 tane kızarmıs patates
bolbol su
ha bır lokmada cılek recelı
sekersız cay

Son düzenleme:
kızlar ğünaydın hepinize sabah kahvaltım
1 dılım ekmek
bır dılım peynır
1 adet zeytın
3 4 tane kızarmıs patates
bolbol su
sekersız cay

uyku tutmadığı için bu saatte ayaktayım. erken kalkıp bide üşenmeden kahvaltısını yapan hatunlara bayılıyorum vallahii

uyku tutmadığı için bu saatte ayaktayım. erken kalkıp bide üşenmeden kahvaltısını yapan hatunlara bayılıyorum vallahii

aslında hıc alıskın olmadığım bısey ama metabolızma ıcın mecburen yapıyorum cocuklar ıcınde mecburen kalkıyorum

günaydın hatunlarrrr....
sabah kahvaltımı hala yapamadım
yumurtalarım haşlanıyor şuanda :))
iki haşlanmış yumurta
bir avuç yer fıstıqı
zeytin
örgü peynir
3-4 gün kurusu
olcak kahvaltımda.

kızlar günaydıııın ben geldim ama diyet yaparak değil, tekrar başlamak için bir türlü motive olamadım tam gaz devam etmeliyim biliyorum ama ara çok uzun oldu napcam gari bilmem.

Günaydın kızlar akşam yemeğim yarım kase şehriyeli tavuk çorbası peynirli domatesli yumurta yaptım kendime bundanda az bişey yedim yoğurt 1 avuç kadarda çekirdek yedim

sabah kahvaltım 2 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates biber çay

slm hoşgeldin :) benimde troidlerimde sorun var senin erken teşhis edilmiş benim hatta ilerleyerek şekerimde oluştu ( dikkat et kendine cnm istersen şuan verirsin yediklerini düzene sok bence :)

kızlar günaydıııın ben geldim ama diyet yaparak değil, tekrar başlamak için bir türlü motive olamadım tam gaz devam etmeliyim biliyorum ama ara çok uzun oldu napcam gari bilmem.

günaydın cnm hoşgeldin biz yazdıkça gaza gelirsin umarım :)

kızlar saat 11 de ara oğun bır mınıcık dılım ğozleme yedım ya sabah cok erken yedım ekmeğıde az yemısdım kazındı ıcım bende meyve yerıne bunu yedım

kızlar selam..bende yazayım bu saate kadar tükettiklerimi..:)
sabah kahvaltı: poğaça çay(işyerinde mecbuuuur:)
öğle yemeğilm:sucuklu yumurta2 dilim ekmek

şu ana kadar tüketip ülke ekonomisine yaptığım katkıdan dolayı gelecek tebriklere açığım....

biraz fazla gelebilir ama yavaş yavaş kısıcam yoksa krize giriyorum..mesela normalde dün gece yatmadan önce karnım acıktı yemedim,öğlen arası evdeki nutelladan yerdim yemedim..,(bu insanlık için küçük ama benim için büyük bi adım:)

akşam yemekten sonra tatlıda yemicem:)

ya o değilde benim çizelgedeki bu kadın geri geri koşturmasa bari..

şaka şaka valla azaltıyom..

kız sen şişmanlamak için mi geldin zayıflamak için mi

sana neden krize giridğini söyliyim miii...şeker çok tüketiyorsun buda ani insülin çıkışına ve tabide inişine sebep oluyor.
o kriz dediğin şey insülinin düşmeisndne başka bir şey değil canım.
bunu önlemek içinde şeker ( ekmek pirinç makarna meyve suyu kola patates mısır )ya tğketmeyeceksin yada sadece sabahları çok az tüketeceksin.
çikolata kek pasta börek vs leri saymıyorum bile bunlar zaten tamamen kesilmeli..
sucuk eğer fabrikasyon değilse yenebilir.ama rafine olan her ürünün içinde nitrat ve nitrit var
bunların her türlüsü zararlı (salam ,sosis.jambon)
protein den oluşan (yumurta,zeytin,peynir gibi) sıkı bir kahvaltı yap
yanında ceviz fındık veya fıstık ye (ekmek yerine)
bak o zaman acıkacakmısın krize girecek misin?
özellikle sabah poqaca sakın diyorum canım vücudun direk depoluyo onu.

Son düzenleme:

çok doğru demişsin kısaca karatayla sağlıklı beslenme gidiyor kilolar dahada gidecek

çok doğru demişsin kısaca karatayla sağlıklı beslenme gidiyor kilolar dahada gidecek

Karatay gerçekten saqlık, ayın 8inde başladım bende.güzel qidiyor çok şükür. ne bel aqrısı kaldı ne eklem aqrısı gece kaçta yatarsam yatayım erkenden ayaktayım üstelik eskiden dayak yemiş gibi kalkıyodum şimdi ise enerji doluyum.keşke daha önce tanısaydım karatayı..
sen de mi karatay yapıyorsun cnm ?

evet bende karataycıyım benimde tüm şikayetlerim geçti enerji doluyum artık

slm kızlar öğlen 1 avuç badem 1 lokum biraz öncede ince lavaş fazla değil 5 zeytin domates :)

ilk sayfayı okudum sadece ama sen artık 105 kilo değilsin ama ben 103 kiloyum ve havaya kendimi nasıl sokacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…