- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.195
- 423
- 41
cok ıncesınıız sağolun
ben nısan basında 4 nısan ğibi diyete basladım cok ğüzel bır sekılde sadece herseyden kısarak
canımın ıstemedıği ama tabağimda olan seylerı yemeyerek 1O6 kılodan 97 ye yakın bır yere dusdum bu olay bır aydan bıraz fazla surdu
ama sonra ateslı bır soğuk alğınlığı ğecırdım 3 ğün ac ve ateslı yattım ardından toparlanmaya calısırken 1 hafta sonra ateslı baska bır hastalığa tutuldum besın zehırlenmesı mıde fılan ğiğtti yanı
halada etkılerı devam edıyor bu yuzden tam olarak bır dıyet yapamadım ama ıpın ucunuda kacırmamaya calısdım
ama ılk hedefımde kendı bunyemı eskı halıne ğetırmekdı toparlanmakdı
sımdı daha ıyı sayılırım cok sukur
kılo vermek bu sene benım tek amacım cunkı kendıme bıur kural koydum
vereceksem bu sene olacak
bu sene olamzsa bırakıcam hayatıma devam edeceğım dedığımız ğibi ben her halımlede mutluyum
bunun sebebıde ıste su olsun dıyet yapıcvam bu olsun yapıcam duyğusu ve nasılsa dıyete baslıcam sunuda yeyım bunuda yeyım duyğusundan kurtulmakdı bence basarılı oldumda
en onemlısıde sunu farkettım yeme duyğusu o kadar artıyor kı ınsan sevmedığı seylerıde yıyor farkında değıl
şükür kavuşturana diyelim mi o zaman :))
bende gnç kızlıqımda-gençliğimde ezik kaldım sayılır.çoqu şeyden kendimi mahrum ettim.çok sosyal olmama raqmen o sosyal ortamlarda kendi kişiliğimi sergileyemedim..iş hayatımdada bu böyle oldu.he şimdiki aklım olsa bunu asla yapmazdım..şuan olduqu gibi
" ben çok değerliyim " der gibi bakardım etrafıma..maalesef bu felsefeyi kabullenip üzerime yapıştırabilmem çok uzun yıllarımı aldı..belkide eşimi tanımasaydım hala o psikoloji içinde olacaktım.ama o bana prensesler gibi davrandıqı için kendimi öyle sanıyorum :))
umarım bu sene verirsin canım kiloları pes etmeni hiç istemem..tamam sen mutlusun belki ama çocuklarımızla ailemizle geçireceğimiz güzel yıllar var nasipse..kilo demek hastalık demek..yaşlandıqımızda taşıyamıycaz bu kiloları.ben çok yaşlı baktım inan rezillik oluyo fazla kilo hastalıkta..tansiyonu şekeri kalp hastalıklarını saymıyorum bile..mesela ben hep çocuklarımla bisiklete binmeyi hayal ederim ama 119 kq bisiklet beni nasıl taşısın diyede düşünürdüm..en çok beni motive eden buydu..sonra bunu eşime söyleyince bana hemen o gün bisiklet binmeyi öğretti 3-4 günde öğrendim..kilo verdikçe daha güzel sürüyorum.şimdi 109 kq yum..ve dün akşam büyük oqlumla yarıştık ..tabi o yendi :))) ama bunları yapabilmek bile benim için çok güzelll...
bende hamileliğimi çok kilo almadan geçiririm umarım kilom olduğu için doktor bebeği karından net göremiyor vajinal bakmak zorunda kalıyor ...
iyi geceler kızlar bugün giremedim yoğundum bayağı :) sabah kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates biber
arada türk kahvesi öğlen börülce yemeği yoğurt domates biber arada erik akşam yemeğim 19:30 civarı tavuk haşlama 2 yk pirinç pilavı cacık 4 yeni dünya bugünlük bunlar :)
afiyet oslun canım..
evet bugün yoksunuz yine...
bende sabah haşlanmış yumurta2 tane
zetin
peynir
badem
öğlen:
et sote
bulgur pilavı
salata
yoqrt yedim..acıkmadıqım için bir daha yemedim.
sanada afiyet olsun cnm akşamada salata falan yeseydin en azından midene birşeyler girerdi bağırsakların çalışırdı ama karataya göre bu durum doğrumu bilmiyorum :)) okudukça sana yorum yapıcam bu arada kimsede olmasa sen yaz ben seni kolay kolay yalnız bırakmam yazarım :)) görüşürüz iyi uykular
tebrikler canım çok sevindim senin adına.ne kadar zamanda oldu peki?
sağol cnm :) 11 nisanda başlamıştım cnm kaçamaklarımda oluyor olmasa iyide :))
bugünkü yediklerim öğlene doğru dondurma öğleden sonr misafirim geldi kısırla bisküvili puding 1 dilim 20 civarıda bir parça balık birkaç tane fındık badem bugünlük bu kadar :))
afiyet olsunn..ben ilk kaçamaqımı dün karpuzla yaptım ama 5 mil leslieyle telafi ettim.benim bisküviler pudingler yiyebilmeyi hak etmeme çoookk var..11,4 kq verdim bende cnm..20 kq dan önce yok o qüzellikler listemde
tebrik ederim cnm sen baya güzel veriyorsun.:) cnm ben tatlı türü şeyler yemezsem yapamam sanırım ben çok seviyorum tatlıyı belki çok iradeli değilim ama kendimi kasmak istemiyorum kasarsam biliyorumki daha çok yiyesim gelir o yüzden böyle güzel heleki veriyorum daha ne olsun bana göre sen hızlı veriyorsun cnm verdikçe gaza gelmek güzel cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?