100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

yoğurtla yiyebiliyonmu[/QUOTE]

hayır yoğurt yasaklılar arasında

valla mamelek cim benim annemde aslen sakaryalı ama köyde yaşadıkları için hiiiiiiç öyle bi soğukluk görmedik biz çocukluğumuzda. o yüzden daha çok yadırgıyorum ya zaten

kızlar günaydıııın.kalkar kalkmaz tartıldım veeeee............87.2.........

süpersin cnm ne kdr zamanda bu kdr kilon gitti:)) tebrik ederim ben şimdilik kilomla ilgili bişey demeyim vücuttan su gider ilk hafta diye düşünüyorum:))

azmin güzel tebdik ederim cnm senin adına çok sevindim bende inşallah o kilolara varırım

inşallah , her şey karar vermeye bağlı hayatım , şimdiye kadar yedik de ne oldu bak sonuca hiç birimiz mutlu değiliz bu kilolardan .ama artık biz eski biz değiliz. değişmeye karar verdik hepimiz fıstık gibi hanımlar olacaz.

kahvaltı:bir yumurta ve bir kk peynir le yapılmış omlet(tabiiki yağsız),bir salatalık, bir dilim çavdar ekmeği

inşallah cnm :))) ben daha önce 27 kilo verdim ama geri fazlasını aldım ( herşey beyinde bitiyor inşallah zayıflarım yaşam standardımız olmalı yemek yeme alışkanlığımızı düzene sokmamız lazım bakalım hayırlısı :))

bızım batıkente cok yakın bır yerde (10 km) bır bahcemız var su an kayınvalıdemler oraya tasında bızde her haftasonu gıdıp kalırız duruma gore ya cumadan ya cumartesınden bu hafta kalamadık sadece pazar gıttık eltımlerle eglencelı oluyor agaclarımız var yazın domates bıberde dıkıyoruz organık tarım anlıyacagın...

günaydın hanımlar nasılsınız evde internet olmadığı için girememiştim 2 gündür bende sabah kahvaltımı yazıyım domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim beyaz peynir 10.30 ara öğün 1 adet mandalina

merhaba arkadasım bellı bır gunumuz carsamba olsun demısdık o da ben dıyete carsamba basladım haftada bır carsamba dıye kendıme kkural koymusdum ama o kadar sabırsızız kı carsambaya kadar tartılıp mutlaka buraya yazıyoruz bır de ustune carsamba yazıyoruz

saat 4 te öğlen yemeği olarak kısır bol yeşillikli( bulgur az var) kendime özgü yaptığım birde bir ısırık kek tadına baktım :) açık çay şekersiz

evet ya bu tarıfe gore kısır cokk ıyı bır onerı olur denıcemmm

kızlarrr hooop hoop bıraz yavas burada kıyısı kosesı sakaryaya bulasan bırı var
evet ya yazdıklarınıza ınanamadım sakaryanın yarısı benım akrabam nerdeyse
ve bızımkıler cok sıcak ınsanlardır göçmenler yanı
hatta ankarada yasamasam sakaryada yasamak ısterdım o kadar da severım
ınsanlar son zamanlarda yabancılara karsı daha mesafelı davranıyorlar gunduz gosterılen realıty programlar
bızım sıcakk kanlı anadolu ınsanımızı belkı bu hale getırmıs olabılır
o sogukluk hemen hemen her yerde var artık
eger yıllar oncesınden olusturulmus bır komsulugunuz yoksa ınsanlar sıze yanasmıyor bıle
artık samımı olmak arkadas olmak bıle zaman ıstıyor
zaten ınsanların cogunun oyle bır derdı de yok
ınsanlar arkadaslıklarını ınternette kuruyor sozum meclısden dısarı
benım sıze tavsıyem sıze gelmıyorlarsa da sız gıdın en azından bır adım atılmıs olur komsuluk ıcın

tesekkurler hosgeldın
hafta sonu bende yogundum ama arkadaslar kaynatmıs
okumakdan yoruldum

ne güzel bahçeleri severim.. benimde ankarada 2 eltim var ama nerdeyse evleneli 8 ay oldu daha evime 1kere geldiler:))) çalışıyorlar ama hayatları iş ve çocuklar olmuş ne arkadaş ne akraba pek bilmezler...

ben sabah 7de yarım armut yedim sonra tabi her zamanki gibi uykuya devam:)) kalkınca suyumu iştim daha bişey yemedim az sonra çok ufak bişeyler yicem eşim bu gün öğlen geliyor öğle yemeği kahvaltı olarak yapıyorum....

kızlar yarım saattır konu okuyorum ucmussunuz
neyse bakalım hadı ıyı haftalar hepımıze bu haftaıyı gecsın
ben ınsallah su yarım kılomdan kurtulayım bu hafta
evet dun en son kahvaltımı yazmısdım oglen bır dılım tatlı yedım
aksamda bır kucuk kepce mercımek corbası 4 kasık pılav 6 kasık turlu yemegı bır kase cacık yedım
bugun sabah 1 dılım ekmek
1 krep
5 tane zeytın
bır tatlı kasıgı recel yedım
ve sımdıde ara ogun zamanı 1 adet portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…