- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
evet canim:) tablo için de teşekkür ederim destekle oluyor yoksa zor tatliyi cok severim dayanamam ama simdi gorunce bile canim istemiyor irade azim lazımmış demekki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pek tabloya benzemedi ama idare etcez artık canımmevet canim:) tablo için de teşekkür ederim destekle oluyor yoksa zor tatliyi cok severim dayanamam ama simdi gorunce bile canim istemiyor irade azim lazımmış demekki :)
Kızlar beni de aranıza alır mısınız..
- nisandabahar --------------hedef:70---------------30.Ocak:84.8------------6Şubat:?
- izmirinsanı------------------hedef:80---------------30Ocak:94.5-------------6Şubat:?
- su321-------------------------hedef:??----------------30Ocak:????-------------6Şubat:?
- rmys4203--------------------hedef:64---------------30Ocak:83---------------6Şubat?
düzenledim kızlar şimdi ilk mesaja yapıştırcam
- nisandabahar --------------hedef:70---------------30.Ocak:84.8------------6Şubat:?
- izmirinsanı------------------hedef:77---------------30Ocak:94.5-------------6Şubat:?
- su321-------------------------hedef:??----------------30Ocak:????-------------6Şubat:?
- rmys4203--------------------hedef:64---------------30Ocak:83---------------6Şubat?
- towerin-----------------------hedef:65----------------30Ocak:70---------------6Şubat:?
düzenledim kızlar şimdi ilk mesaja yapıştırcam
benim özel bir formülüm yok küçük çocuğum olduğu için dakikte davranamıyorum yalnızca dikkat ediyorum aç uyuyorum bol su içiyorum bugün yeşilçaya başlıyorum arkadaşlar..
towerin senin fazlan bizden azmış canım :) eminim burda vereceksin :) yalnızca aktif olmak bile diyeti unutturmuyor umarım hepimiz hedeflerimize en kısa sürede ulaşırız
düzelttim cnımyanlızzz benim kilom 75 arkadaşım keşke 70 olsaydı :) düzeltebilir misin
inşallah inşallah....:)aslında 60 olmam laım ama ben 65e de razıyım..hatun dediğin biraz balık olmalı..kıvrımlı durmalı değil mi :) neyseee bu kiloların işsizliğime ve özel yaşantıma yeterince katkısı bulundu :) saolsun artık ondan kurtulmak istiyorum..inşallah burda hep beraberrrrrrr kurtulacazzz üzerimizdeki hammallıktan