- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
evet canım :)Sen elmasın canım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım :)Sen elmasın canım o zaman
benim alt beden 44 üst beden 46
kollarım fazla göbek çok basen o kadar değil enteresan bir vücut tipi
Sen elma tipplisin o zaman cnm.
ben armutum
Baharda incecik olalım ince renkli giyinelim kızlar
Bende allahin izniyle bugün baasladim spor yapamiyorum günlük ev işleri sadece
Hedefim şimdilik 70 ama asıl 65 olmak istiyorum inşallah olacak.....Zaten en gerekli olan şey istikrar canım bu varsa tamamdır Allhın izniyle
canım bende bunu yeni öğrenmeye başladım hayır diyorum daha huzurlu hissediyorum artık...
hoş geldin tatlım çok güzel vermişissin beklerim her zaman bu arada hedefin kaç
çok iyi fikir yarın bende yazayım
Benimde boyum 175 canim boyun uzun olmasi gercekten kiloyu sakliyor bir an once hedeflere ulasiriz inşallahizmirinsan post: 39170078 .!.:Insallah vercez cnm. Cok kararliyim. Ben 80 olunca dahi kimse anlamio 80 oldugumu. bic o kadar gostermiorsun diorlar. 80 e dusunce simdiki ve 80 kilolu halimin fotolarini koyacagim
Merhaba arkadaşlar bende araniza katilmak istiyorum nisandabahar senin yazdiklarini okuyunca kendimi gördüm:) 1 yaşında kizim var 75 le hamile kaldım 95 le doguma girdim sonra uykusuz geceler 74 oldum ama bazi olaylar nedeniyle 3 4 ayda 83 e ciktim ve kilo vermek istiyorum desteginize ihtiyacim var
bende yarın sabahı çok merak ediyorumBugun spor yapmadim. Sabah kac kilo cikacaggim acaba
Benimde boyum 175 canim boyun uzun olmasi gercekten kiloyu sakliyor bir an once hedeflere ulasiriz inşallah
Amin canim hepimizin insallah :)5 ay emzirdim yetersiz gelince mama verdim tabi oda birakti beni.yarindan itibaren yaziyorum herseyi :) yazacam diye cok birseyde yemem hemde hadi hayırlısıHoş gebenianım Allah bağışlasın kızını
hakkaten hikayeler bezniyormuş:) kilolarımızda yakın buraya yazmaya çalış ne yaptın ne yedin tabiki destek oluruz.. kızını emziriyor musun?
Amin canim hepimizin insallah :)5 ay emzirdim yetersiz gelince mama verdim tabi oda birakti beni.yarindan itibaren yaziyorum herseyi :) yazacam diye cok birseyde yemem hemde hadi hayırlısı
Canım o fotoğrafları yakın zamanda görücez inşallah yazdıklarından belli çok azimlisin..Insallah vercez cnm. Cok kararliyim. Ben 80 olunca dahi kimse anlamio 80 oldugumu. bic o kadar gostermiorsun diorlar. 80 e dusunce simdiki ve 80 kilolu halimin fotolarini koyacagim