- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
boyun kaç towerin? evli misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyun kaç towerin? evli misin?
o zaman hadi bakalım sporaaaaaaaa. ben birazdan kalkıp eliptik yapıcam bir saat..hatta yapabilirsem 2..çünkü cezalıyım..bugün komşumuzun gelini atanmış tatlı dağıttı..bir güzel yedim..bana da bulaşır inşallah bunu bahane edip yedim..ben de atanma bekliyorum da :) ama yedim diye de diyetten vazgeçmedimm..bir de reglim yaklaştı diye vicdanımı da bir güzel rahatlattım :) arada kaçamak iyidir..çünkü ben bunu hayat felsefesine dönüştürmeyi istiyorum..yani beslenme düzenimi :)
a aa aaaaaa şişman değilllll kıvrımlı güzel hatunlarrrrrızzzz :) hem size ne mutlu evlatlarınız var..ya ben ne yapimmm :) anne olmak o güzel duyguyu yşamak muhteşem ..ama fıstık gibi anne olmak daha da muhteşemmmmm..:)
Merhaba kızlar
Benide aranıza Alır misiniz sizi okuyunca kendimi gördüm çünkü bende 85 kiloyum kilolarim iz aynı sayılır benim ilk hedefim 70 sonra 65.
3 aylık bebeğim var 91 le doğuma girdim suan 85 yada 84 geliyorum...
İzmirinsani canım sen kalori hesaplıyorum demiştin nerden yapıyorsun?
kalorisepeti diye bir site var. Uye oluyorsun. Kilonu boyunu hedef kilonu ve hedef tarihini giriyorsun sonra sana gunluk alman gereken kaloriyi gosteriyor. Her yedigini her ictigini olcusuyle giriyorsun cnm oraya. Hatta yaptigin sporu bile.
cok faydali tavsiye ederim.