- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
-
pastalar benimde felaketim markette pasta reyonunda eşim tatlı alıyordu kendine sanada pasta alimmi dedi dilim yok desede gözlerim evet dedi ama aldırmadımcnmm kesinlikle doğru yapmışsın..diyet boyunca kendi evindemi olacaksın..kendi hazırladığın özel yiyecekelr mi tüketeceksinn..önemli olan dozunu iyi ayarlamak..dengeyi kurabilmek..dediğim gibi ben de son 2-3 gündür yaş pastalarla savaş halindeyimm..küçücük bir dilime karşılık akşam yemeğimden vazgeçiyorum..doğru mu yapıyorum bilmiiyorumm ama zamanla görecez.
pastalar benimde felaketim markette pasta reyonunda eşim tatlı alıyordu kendine sanada pasta alimmi dedi dilim yok desede gözlerim evet dedi ama aldırmadımyiyip yiyip kilo alamayanlara nefretim artıyor bir kaçamakla verdiğimizi geri alıyoruz yaa
Ayy umarım öyle olur :)cnmmm emin olll ilerleyen zamanlarda elinin altında bile olsaaa canın istemicekkk..sadece biraz iradeli olmak lazımmm..ben artıkkk ağzıma bile koymak istemiyorummm
Ne kaldıki Süpersin tatlım haftaya 70lerdesinGunaydin kızlar bende 79 u giremedim malesef ama bardagun dolu tarafina bakmak lazim 80.0 olmusum 3 kilo gitmis şükür
AA üzülme Şekerim 1 kilo az mi ödem vardır bu hafta atarsın 200 gr bile hedefe yaklaştırıyor bizi bu hafta daha iyi oluruz eminimKizlar yaaaa benden sadece 1 kilo gitmis cok uzuldummAma
nisankesinliklost: 39412105 .!.:AA üzülme Şekerim 1 kilo az mi ödem vardır bu hafta atarsın 200 gr bile hedefe yaklaştırıyor bizi bu hafta daha iyi oluruz eminim
Kizlar yaaaa benden sadece 1 kilo gitmis cok uzuldummAma
Ayy insallah canim yaNe kaldıki Süpersin tatlım haftaya 70lerdesin
bendne de 1 gitmişşş.napalımm ölelim mi
Canim en azindan gitmis onceden ya yerimizde sayiyorduk yada kilo aliyorduk bugun de pek polyana oldumKizlar yaaaa benden sadece 1 kilo gitmis cok uzuldummAma
Canim en azindan gitmis onceden ya yerimizde sayiyorduk yada kilo aliyorduk bugun de pek polyana oldum
Canim en azindan gitmis onceden ya yerimizde sayiyorduk yada kilo aliyorduk bugun de pek polyana oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?