- 8 Ocak 2015
- 609
- 439
- Konu Sahibi nisandabahar
Bu arada Koşu bandım bozuldu
4 de Yürürken kendimi 10 da koşarken zor yakaladım
Leslie ablaya kaldık yine
tesadüfe bak benimde eliptiğin kayışı koptuu..bakalım nasıl yapacazz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada Koşu bandım bozuldu
4 de Yürürken kendimi 10 da koşarken zor yakaladım
Leslie ablaya kaldık yine
tesadüfe bak benimde eliptiğin kayışı koptuu..bakalım nasıl yapacazz..
Supersin canim onemli olan hersey gozunun onundeyken yememek iradeli olmak sen bunu basarmissin diyetler hep gorunce dayanamayip yemekten bozuluyor zatenkızlarrr yazmaya anca zaman bulabildimm..bütün gün dışarıdaydımm ve akşamda kuzenim geldiii..biraz geç bi saat biliyorum ama rapor vermemiz gerekiiyor..zaten 12 olmasına daha 2 dakika var :) öğlen salata ve bulgur ..sonrasındaaa dışarıda olduğumdannn yine bir arkadaş görüşmesiiii ve yine yaş pasta simitler poğaçalarrr masaya dizildi...yaş pasta görmekten artık midem kalktı :) bu seferrr tabağıma konulan parçayı yarımlamadım, çeyrekledimmm..zaten çantamada sultani yi atmıştımmm..ondan bir 5-6 tane yedim ve çayyy...akşamı böyle geçiştirdimm.. yarım saat kadarda yürümüşümdür..son 3-4 gündür akşamları ev yemeği yiyemediğimden canım nasıl istiyor anlatamam..annem dolma yaptı akşamm ..normalde hiç sevmemmm, amaaaaa öyle bir koktu kii.. Amannn dikkattttt dolma severler sakınnnnnnnnnnnnnnnnn..canınız çeksin ya da yapasınız diye demedimmm. biz iradeliyizzzz..dayanacammmm, dayanacazzzzz
Gunaydin guzel bayanlar... Bir haftalik kendimi sikmanin mukafatini gordum. Kilooommmm 70.8
Evet canim tatli tatli rakip olalimSenin boy ve hedef kacti tatlimharikasınnnnnn 71.8 le peşindeyimmm cnm düğüne ne kadar kaldı..eminim o gelinliğin içinde harika olacaksın cnmm
Benimde kilom 83.3
Dün kaçırmasay dim daha iyi olacakti
Neyse bunada şükür. ..
Benim de 172 canim ben de 65 olsam iyidir. Tarih almadik ama nasip olursa eylul dusunuyoruz canim.suuuuu dikkat etttt bir yudumda içerim seniii... :) şaka yapıyorum cnmmm...1.70 boy kilo 65 olsam yeter senin cnmmm boy kaçtıı .düğün hangi ay hala demedinnn
Benim de 172 canim ben de 65 olsam iyidir. Tarih almadik ama nasip olursa eylul dusunuyoruz canim.
aynen canım inşallah :)Adanamerkez güzel başlangıç aynen devam ediyoruz :)
Harika haberler hepinizi Yürekten tebrik ederim canlarımmmm
Benim kilo 81.2
Maşallah çok standartım haftada bi kilo :)))
O değilde ben dün Hariç hiç kaçamak yapmadım sporda yaptım
Birşeyleri değiştirmem lazım az yemek bana Pekte kilo verdirmiyor :)))