- 8 Ocak 2015
- 617
- 439
- 333
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Merhaba kızlar
Bende sabah 2 kepek ekmek Menemen
Zeytin peynir
Öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
Aksam
Mercimek çorbası yaptım onu yerim
Metabolizma hızlandıran caydan bende yaptım içtim bugün 2 bardak akşam da içerim
Valla supersin enerji dolusunbenim bugünlük raporlarım bunlar..kızlar bazen giremiyorum..ama girince de gördüğünüz gibi :) susmuyorum
Amin canım inşaallah.oooo aramızda gelin adayları varmışşşş :) şimdiden hayırlı uğurlu olur cnm inşallah senin için.. :) Allah mutlu ve huzurlu etsin
Hiccc bisry icin gec kalmadik sekerimm hosgeldin aramizaSelam kizlar bende sizinle ayni dertten muzdaribimbende 32 yasindayim 1 cocuk annesiyim oglum 11 aylik 72 kiloyla ve tup bebek tedavisiyle hamile kaldim doguma 92 kiloyla gittim hastaneden ciktigimda 85 kiloydum o ara tasinma telasim falan derken 72 kiloya kadar indim ama sonra geri gelmeye basladi lanet kilolar benim guatr sorunumda var malesef calismadigi icin kilo aldiriyor ilac kullaniyorum suan kilom 77 ve ben 64 kiloya kadar vermek istiyorum ben biraz cek kalmisim gerci, ama benide araniza alirsaniz sevinirim bu halimle hic mutlu degilim tedavilere baslamadan once 65 kilo felandim ama tup bebekten once doktorum ilaclarla menepoza soktu ve cok kilo aldim
iki ablam var ve ikiside 90 kilo felan onlar gibi olmaktan cok korukuyorum
Hosgeldin aramiza canim birlikte kurtuluruz kilolardan destekle:)Selam kizlar bende sizinle ayni dertten muzdaribimbende 32 yasindayim 1 cocuk annesiyim oglum 11 aylik 72 kiloyla ve tup bebek tedavisiyle hamile kaldim doguma 92 kiloyla gittim hastaneden ciktigimda 85 kiloydum o ara tasinma telasim falan derken 72 kiloya kadar indim ama sonra geri gelmeye basladi lanet kilolar benim guatr sorunumda var malesef calismadigi icin kilo aldiriyor ilac kullaniyorum suan kilom 77 ve ben 64 kiloya kadar vermek istiyorum ben biraz cek kalmisim gerci, ama benide araniza alirsaniz sevinirim bu halimle hic mutlu degilim tedavilere baslamadan once 65 kilo felandim ama tup bebekten once doktorum ilaclarla menepoza soktu ve cok kilo aldim
Selam kizlar bende sizinle ayni dertten muzdaribimbende 32 yasindayim 1 cocuk annesiyim oglum 11 aylik 72 kiloyla ve tup bebek tedavisiyle hamile kaldim doguma 92 kiloyla gittim hastaneden ciktigimda 85 kiloydum o ara tasinma telasim falan derken 72 kiloya kadar indim ama sonra geri gelmeye basladi lanet kilolar benim guatr sorunumda var malesef calismadigi icin kilo aldiriyor ilac kullaniyorum suan kilom 77 ve ben 64 kiloya kadar vermek istiyorum ben biraz cek kalmisim gerci, ama benide araniza alirsaniz sevinirim bu halimle hic mutlu degilim tedavilere baslamadan once 65 kilo felandim ama tup bebekten once doktorum ilaclarla menepoza soktu ve cok kilo aldim
rin, post: 39313198,: 651103"]Kızlarrr, Sordum kimse bişi yazmadı..belki de görmeyen vardır..son bi kez şansımı deneyeyimaranızda zerdeçal veya karahindiba kökü kullanan var mı...
Kullanmadim canimKızlarrr, Sordum kimse bişi yazmadı..belki de görmeyen vardır..son bi kez şansımı deneyeyimaranızda zerdeçal veya karahindiba kökü kullanan var mı...
Yok onlari kullanmadim ama suyumun icine kabuk tarcin ve karbonat koyuyoorum tarcin ozellikle istahhimi kesiyo
cnm ben bunu zayıflamak için değilde cilde çok iyi geliyormuş diye duydum.. yüzümle ilgili de sorunlarım var da malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?