- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
allah bağışlasın9 aylık oldu tatlim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bağışlasın9 aylık oldu tatlim:)
Saol cnm herkesinkini:)allah bağışlasın
en güzeli canım ben aldırmamayı bırak bazen yapmak zorunda bile kalıyoru m eşim iç in onun yemesi lazım gerçi aman aman düşkünlüğüm yok tatlıya ama diyette daha cazip geliyor :)
bu akşam oğluma mantı yaptım bu ara hiç bir şey yemiyor belki değişik gelir yer dedim ama nafile yemedi 1 saat uğraştım yok en sonunda gitti odasına.. elimde bir tabak mantıyla kalakaldım. o bana bakıyor ben ona
birde sinirliyim ve açım saldırma pozisyonundayım dedim durrr yapma emeklerin boşa gitmesin yemedim çok şükür bu benim için büyük başarı önceden olsa diyet yaparken böyle durumlarda hep bozuyordum buraya yazmak aklıma gelince durduruyorum kendimi
Mu ve süt çok doyurucu oluo cnm baya idare eder seni bende yarım bardak süt 1 dilim ekmek 1 kk peynir yedim :)Gunaydin kizlar. Ilk defa kahvaltida boyle bi sey yedim. Bir muz bir bardak sut.
Mu ve süt çok doyurucu oluo cnm baya idare eder seni bende yarım bardak süt 1 dilim ekmek 1 kk peynir yedim :)[/QUOTE
Afiyet olsun canim. Hava cok kotu burda ya oyle boyle degil yuruyuse cikamicam galiba moralim bozuldu.
Yok canim benim degildi nasipse yaz sonuna benim dugunumEvet burdada çok güzel senin mo bebeğin vardı cnm :)
hayırlı olur inş cnm veee incecik bi gelin olursun insYok canim benim degildi nasipse yaz sonuna benim dugunum
Insallh canim ya hatirlisiyla. Cok sukur vucut yapisi ve boy olarak avantajliyim 65 e inip korumaya gecmk istiyorum.hayırlı olur inş cnm veee incecik bi gelin olursun ins
Insallh canim ya hatirlisiyla. Cok sukur vucut yapisi ve boy olarak avantajliyim 65 e inip korumaya gecmk istiyorum.
Mu ve süt çok doyurucu oluo cnm baya idare eder seni bende yarım bardak süt 1 dilim ekmek 1 kk peynir yedim :)
Tesekkur ederim canim insallah hepimiz fistik gibi oluruz pazar kacamagi konusunda sana katiliyorum haftada bir abartmadan olmali bence yoksa diyet degil iskence olur:)Bu arada sanırım hepiniz annesiniz :) Allah evlatlarınızı size bağışlasın :) şansları güzel olsun ve inşallah sağlıklı zayıflardan olurlar ilerde tabi sizlerde nisanda çıtırlı fıstık anneler olursunuz :)