- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- 78
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Canım hedefin kaçayyy inş ya teşekkür ederim:) boyun 158 78.8 ile basladm tabi tok olcmustum şimdi 76.6 çıktım 2000 kalorilik bi diyet uyguluyorm daha doğrusu diyeti devam ettirmek içinde aşırı bi çaba gosteriyorm kendimi gaza getirmek için tüm diyet formlarını okudum diyebilirim umarım istedigimiz kiloya hemencecik geliriz :)
Aynı anda yazmışız :) sadece biraz zamana ihtiyacın var bebeği emzirmenin seni zayıflattığını düşün canım zaten süt yapan su ve yeşillik kalitesi hurma et taze meyve sebze işte bunları dengelersen hem diyet hem sütteskkr ederm cnm onerilern için:) Yeşilçay icyorm ya zaten diyetsyen de dedi günde 2 kere iç diye bol su içiyorum dengeler die düşünüyorum inş bişe olmaz Bebeğimi de düşünüyorum ama bi yandan da kendime olan özgüvenimi yitirdim evlenmeden önceki kiloma bi an once dönmek istiyorm hatta hayal gücüm o kadar geniş ki bi sabah kalktığımda tekrar 38 beden oldugumu görmek istiyorum :) çok sabirsizimmmm :)
Hedefim 62 inş inş inş :) bu arada kızlar elma kuru çok etkili oluyo ben diyet yapmadan onu içerek 2.5 kilo vermstm bide sabah kahvaltıdan yarm saat önce limonlu ılık su
Ya evet şu olduğuna inaniyorm amaAynı anda yazmışız :) sadece biraz zamana ihtiyacın var bebeği emzirmenin seni zayıflattığını düşün canım zaten süt yapan su ve yeşillik kalitesi hurma et taze meyve sebze işte bunları dengelersen hem diyet hem süt
Evet sütü yapan kesinlikle su ama inan varya tatlı çikolata hamur işi inanılmaz süt yapio resmen süt akiyodu şimdi biraz büyüdü herseyi yiyo bebegm ondan daha rahatım ve vicdan azabini daha az hissediyormAynı anda yazmışız :) sadece biraz zamana ihtiyacın var bebeği emzirmenin seni zayıflattığını düşün canım zaten süt yapan su ve yeşillik kalitesi hurma et taze meyve sebze işte bunları dengelersen hem diyet hem süt
Kabuk tarçın cekilmemis karabiber karanfil elma ve limon 3 litre suyla kaynatıp günde 2 kere yemeklerden hemn sonra iciyosun sanırım metabolizmayı hizlandiriohangi elma kürü canım ?
Canim midem kuculdu herhalde birde aklima koyunca zayiflamayi aclik bile hissetmiyorum:)Acikmiyormusun
Tesekkur ederim canim yalniz cacik cok tok tutuyor kizlar biraz koyu olmak kaydiyla:)Harlkasin canım menüler çok iyi
kolay gelsin şimdiden
Canim emzirmeyi iyi degerlendir bence cunku ben emzirirken cok kilo kaybetmistim birakinca tekrar aldim malesefRmys çok istikrarlisniz ya ben o kadar yesem bayılırım herlde bu halde bile elim ayagim titriyor emzirdigim için mi acaba
tamam hatırladım bu çok fayda ediyo ciddenKabuk tarçın cekilmemis karabiber karanfil elma ve limon 3 litre suyla kaynatıp günde 2 kere yemeklerden hemn sonra iciyosun sanırım metabolizmayı hizlandirio
Sizde yapın cnm destekler :)tamam hatırladım bu çok fayda ediyo cidden
bebeğin ne kadardı canımSizde yapın cnm destekler :)
Bende öyle ama çok çok sevdiğim bir şey olunca zorlanıyorum bazenCanim midem kuculdu herhalde birde aklima koyunca zayiflamayi aclik bile hissetmiyorum:)
Canim bende tatliya hic dayanamiyorum o yuzden evede aldirmiyorum gorunce yemeden durmam cunkuBende öyle ama çok çok sevdiğim bir şey olunca zorlanıyorum bazen
en güzeli canım ben aldırmamayı bırak bazen yapmak zorunda bile kalıyorum eşim için onun yemesi lazım gerçi aman aman düşkünlüğüm yok tatlıya ama diyette daha cazip geliyor :)Canim bende tatliya hic dayanamiyorum o yuzden evede aldirmiyorum gorunce yemeden durmam cunku
9 aylık oldu tatlim:)bebeğin ne kadardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?