- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Fatma canim ozelden yazicam sana tecrubeli olarakGünaydın kızlar bugun cok kötü durumdayımsabah uyandım ve adet olmuşum daha adet gunume 1 hafta felan vardı kendimi yerleşme kanaması diye avuttum ilk başta cok yoğun geliyor yerleşme olsa Boyle olmazdı bu ay da olmadı cok üzgünüm sabahtan beri deli gibi ağladım elimden hiç bişey gelmiyor cok üzülüyorum pazartesi gunu doktora gideceğiz yine. Para durumu da sıkıntılı eşim önceki işini bıraktı şimdi başka yerde çalışıyor hem maddi hem manevi yıpranmış durumdayız eşimin haline de üzülüyorum bizim için çabalıyor ama bilmiyorum nasıl olacak acaba onu evlat sahibi yapabilecek miyim onda hiç bir sıkıntı yok benim yumurtam tembel ne ypıcm Allah'ım bilmiyorum düşündükce sürekli aglıyorum
Dene bak et aramayacaksin hemde saglikli besleneceksinBazen tariflere denk geliyorum ama hiç yapıp yemedim denemek gerek :)
Günaydın kızlar bugun cok kötü durumdayımsabah uyandım ve adet olmuşum daha adet gunume 1 hafta felan vardı kendimi yerleşme kanaması diye avuttum ilk başta cok yoğun geliyor yerleşme olsa Boyle olmazdı bu ay da olmadı cok üzgünüm sabahtan beri deli gibi ağladım elimden hiç bişey gelmiyor cok üzülüyorum pazartesi gunu doktora gideceğiz yine. Para durumu da sıkıntılı eşim önceki işini bıraktı şimdi başka yerde çalışıyor hem maddi hem manevi yıpranmış durumdayız eşimin haline de üzülüyorum bizim için çabalıyor ama bilmiyorum nasıl olacak acaba onu evlat sahibi yapabilecek miyim onda hiç bir sıkıntı yok benim yumurtam tembel ne ypıcm Allah'ım bilmiyorum düşündükce sürekli aglıyorum
Doğru düzgün kahvaltı bile yapamadım canım hiç bişey istemiyor elim kolum hiç kalkmıyor hayatım boyunca anne olamayacakmışım gibi geliyor sadece Allah'a yalvarıyorum başka bişey yapamıyorum
Dene bak et aramayacaksin hemde saglikli besleneceksin
Kuzum cok yoğun bi şekilde geliyor adet oldugu cok belli vallahi ilk başlar da sıkmamaya calısıyordum ama okadar cok umudum yuksekti ki ne bileyim bi hayal kırıklığı olduCanım hiç üzme kendini ben de adet olmuştum hamile olduğumu hiç anlamamıştım belki senin de öyle olur sıkma canını Rabbim büyük inşallah yerleşme kanamasıdır
Haklısın canım ama 2 yıl öncede oluruna bırakmıştım olursa olur olmazsa olmaz diyordum ama olmadı mecbur tedaviye başladık şimdi ise tedavide oldugum için hep bi endişe korku bi umut yani hepsi üst üste geldi anlam veremedim sürekli aglıyorum inşallah evlat sahibi olabiliriz durumumuz ise karışık çok fazla büyük tedavilere gerek kalmadan hamile kalmak istiyorumStrese girdikçe bazı şeyler daha da gecikir canım bence bırak oluruna en büyük mucizeler hiç beklemediğin anda gelir üzme kendini senin için bol bol dua ediyorum...
Fatmacim sen boyle uzulursen hormonlarin duzgun calismaz öncelikle guclu ol kardeşim benden gencsindir yas olarak toparlanmaya calis ben 42 yasindayim ve 11 yildir ugrasiyorum oncelikle moralini yuksek tutki vucuduna hormonlarina pozitif enerji yukle. Gerisi rabbime kalmis zatenDoğru düzgün kahvaltı bile yapamadım canım hiç bişey istemiyor elim kolum hiç kalkmıyor hayatım boyunca anne olamayacakmışım gibi geliyor sadece Allah'a yalvarıyorum başka bişey yapamıyorum
Yaşım daha 20 4 yıldır evliyim hiç gebe kalamadım gecen ay yumurtanın tembel oldugunu ogrendik cok zor durumlar hamile kalamayacagım diye korkuyorum Allah'a sürekli dua ediyorum erken menopoz riskim bile var yoksa daha yaşım genç umursamam bileFatmacim sen boyle uzulursen hormonlarin duzgun calismaz öncelikle guclu ol kardeşim benden gencsindir yas olarak toparlanmaya calis ben 42 yasindayim ve 11 yildir ugrasiyorum oncelikle moralini yuksek tutki vucuduna hormonlarina pozitif enerji yukle. Gerisi rabbime kalmis zaten
Bundan sonra daha pozitif olmaya calısacagım rabbim goruyor bütün emeğimizi çabamızı Allah elbet bir gun verecektir evlatFatmacim sen boyle uzulursen hormonlarin duzgun calismaz öncelikle guclu ol kardeşim benden gencsindir yas olarak toparlanmaya calis ben 42 yasindayim ve 11 yildir ugrasiyorum oncelikle moralini yuksek tutki vucuduna hormonlarina pozitif enerji yukle. Gerisi rabbime kalmis zaten
Amin canim âmin. Ama sen once bir kendini toparla ben bunu öğrendim 11 yilda üzüldükçe hicbirsey olmuyor. Rabbim yar ve yardimcin olsunBundan sonra daha pozitif olmaya calısacagım rabbim goruyor bütün emeğimizi çabamızı Allah elbet bir gun verecektir evlat
Allah razı olsun cok haklısın oyle tabiki üzüldükce kendimize ediyoruz. Maddi açıdan zor zamanlar geçiriyoruz ayreten bide bebek tedavisi için 2 kat masraf ediyoruz Allah'a şükürler olsun eşim tek kelime etmiyor ben ondan hellalik isteye isteye bi kalıyorum bazen özür diliyorum inşallah rabbim bu emeğimizi görür ve bize yardımcı olurAmin canim âmin. Ama sen once bir kendini toparla ben bunu öğrendim 11 yilda üzüldükçe hicbirsey olmuyor. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Haklısın canım ama 2 yıl öncede oluruna bırakmıştım olursa olur olmazsa olmaz diyordum ama olmadı mecbur tedaviye başladık şimdi ise tedavide oldugum için hep bi endişe korku bi umut yani hepsi üst üste geldi anlam veremedim sürekli aglıyorum inşallah evlat sahibi olabiliriz durumumuz ise karışık çok fazla büyük tedavilere gerek kalmadan hamile kalmak istiyorum
Aa cok cok uzuldum.basiniz sag olsun canim benim yamerhaba kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu eskiler bilir annem hastaydı ve malesef son iki ayda durumu ağırlaştı ve annemi kaybettik bugün 17 gün oldu ve ben çok kötüyüm hala telefonu elime alıp annemi aramak istiyorum ve sonra durup annemin artık olmadığını düşünüp yeniden boşluğa düşüyorum çok zormuş annesizlik çok zormuş onsuz bir dünyaya nasıl alışacağımı hiç bilmiyorum bu arada birde covid olduk onunla uğraştım neyseki hafif atlattık bunda aşı olmamızında payı büyüktü herşey o kadar üstüste geldiki ama yinede Allah büyük elbet sabrını verecektir
saracım çok üzüldüm hem de şok oldum. ne bileyim durumunun ciddi olduğunu söylemiştin ama ben yine de okuyunca şok oldum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah ve size de sabır versin.merhaba kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu eskiler bilir annem hastaydı ve malesef son iki ayda durumu ağırlaştı ve annemi kaybettik bugün 17 gün oldu ve ben çok kötüyüm hala telefonu elime alıp annemi aramak istiyorum ve sonra durup annemin artık olmadığını düşünüp yeniden boşluğa düşüyorum çok zormuş annesizlik çok zormuş onsuz bir dünyaya nasıl alışacağımı hiç bilmiyorum bu arada birde covid olduk onunla uğraştım neyseki hafif atlattık bunda aşı olmamızında payı büyüktü herşey o kadar üstüste geldiki ama yinede Allah büyük elbet sabrını verecektir