Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba 10.takimdaki arkadaslarim Kaptanimiz moni moni uzun zamandir gelememistim buralara bir bakayim dedim. Herkese destek olmaya geldim tekrardan buradan mezun olmus biri olarak. Burdaki gunlerimi hic unutamam. Arkadaslar ben tam tamamina 50 kilo vermisim kizlar hatta 51 kilo cunku 58 olmusum aynada icimden 3 insan cikti dile kolay 108 ,109 kilolardan 58 e indim yari kismini burda verdim o yuzden buranin bana uğuru coktur. Insanlardan o kadar guzel övgüler aliyorumki anlatamam. gorenlerin beni taniyanlar küçük dillerini yutuyor yemin ederim bugurur verici kemik torbasi olmusun vah vah diyende var . Yeter artik zayiflafip durma deyip kiskancliktan catlayanda var .fistik gibi olmusun diyende var. Hicbiri umrumda deil ben aynada kendimi gördüğümde kendimle gurur duyuyorum ya bu bana yeter. Oncelikle sonradan zayifladigim donemlerdeki kiyafetlerim bile bol geliyor dusunun artik 38 bedenim 52 beden ben 38 beden oldum hala inanamiyorum kendime. Lutfen arkadaslarim onemli olan sagliginiz. ben zayifladim ama suan halsizligim filan devam ediyor. Hashimato hastasiyim degerlerim cok normalmis 2 hafta once doktorum söyledi.sonuc olarak benim gibi azmedin,sabredin inan veriliyormus ben nasil olsa verememdiye girdim bu maceraya 20 kilo verir birakirim demistim. Birakmadim sonuc kilolarim beni birakti.3 aydir sporyapmiyorum artik. spor yapinca yoruluyorum. Dikkkat ediyorum herseyden bilincli yiyorum az az.bi ara hic yiyemez olmustum hele babamin hastaligi doneminde 20 gune yakin sadece su icebildim 8 kilo ordan gitti benim yoksa amacim bu kadar deildi.simdi toparlandim yemek yiyebiliyorum hala kus kadaryiyorum ama canimin istedigini yiyorum artik abartmadan .herkese kilo verme surecinde basarilar dilerim canlar kendinoze cok dikkat edin.❤❤❤❤❤
hoşgeldin canım.

Günaydın kızlar bugun cok kötü durumdayım 😞 sabah uyandım ve adet olmuşum daha adet gunume 1 hafta felan vardı kendimi yerleşme kanaması diye avuttum ilk başta cok yoğun geliyor yerleşme olsa Boyle olmazdı bu ay da olmadı cok üzgünüm sabahtan beri deli gibi ağladım elimden hiç bişey gelmiyor cok üzülüyorum 😞😞 pazartesi gunu doktora gideceğiz yine. Para durumu da sıkıntılı eşim önceki işini bıraktı şimdi başka yerde çalışıyor hem maddi hem manevi yıpranmış durumdayız eşimin haline de üzülüyorum bizim için çabalıyor ama bilmiyorum nasıl olacak acaba onu evlat sahibi yapabilecek miyim onda hiç bir sıkıntı yok benim yumurtam tembel ne ypıcm Allah'ım bilmiyorum düşündükce sürekli aglıyorum 😭😭
canım üzülme. Allah büyüktür. daha çok gençsiniz. tabi işin maddi yönü de var ama. Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı verir.

canım üzülme. Allah büyüktür. daha çok gençsiniz. tabi işin maddi yönü de var ama. Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı verir.
İnşallah canım pozitif düşünmeye calısıyorum bu ay olmadı ama inşallah bu ay içinde başlayacağımız tedavi daha iyi olur her işte bir hayr vardır elbet rabbim vereceği zamanı da biliyordur işte ilk çaresizlik ile ne dusuneceğimi bilemedim ama şimdi daha iyiyim Rabbim benim vekilim ol derse olur olma derse de boynumuz kıldan ince ne yapalım

İnşallah canım pozitif düşünmeye calısıyorum bu ay olmadı ama inşallah bu ay içinde başlayacağımız tedavi daha iyi olur her işte bir hayr vardır elbet rabbim vereceği zamanı da biliyordur işte ilk çaresizlik ile ne dusuneceğimi bilemedim ama şimdi daha iyiyim Rabbim benim vekilim ol derse olur olma derse de boynumuz kıldan ince ne yapalım
aynen öyle

Günaydın kızlar bugun cok kötü durumdayım 😞 sabah uyandım ve adet olmuşum daha adet gunume 1 hafta felan vardı kendimi yerleşme kanaması diye avuttum ilk başta cok yoğun geliyor yerleşme olsa Boyle olmazdı bu ay da olmadı cok üzgünüm sabahtan beri deli gibi ağladım elimden hiç bişey gelmiyor cok üzülüyorum 😞😞 pazartesi gunu doktora gideceğiz yine. Para durumu da sıkıntılı eşim önceki işini bıraktı şimdi başka yerde çalışıyor hem maddi hem manevi yıpranmış durumdayız eşimin haline de üzülüyorum bizim için çabalıyor ama bilmiyorum nasıl olacak acaba onu evlat sahibi yapabilecek miyim onda hiç bir sıkıntı yok benim yumurtam tembel ne ypıcm Allah'ım bilmiyorum düşündükce sürekli aglıyorum 😭😭
Üzülme canım her şeyde bir hayır vardır umudunu yitirme Rabbim büyük daha vakti ve zamanı vardir Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim akrabalarımdan bazıları yıllardır evli biri 14 yıldır istiyor yapmadığı yöntem kalmadı daha da devam ediyor ama umudunu hiç kaybetmiyor keza eftalios abla yazılarından belli o da daha umudunu kaybetmedi bol bol dua edicem sizlere inşallah gönlünüzce olsun herşey

Üzülme canım her şeyde bir hayır vardır umudunu yitirme Rabbim büyük daha vakti ve zamanı vardir Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim akrabalarımdan bazıları yıllardır evli biri 14 yıldır istiyor yapmadığı yöntem kalmadı daha da devam ediyor ama umudunu hiç kaybetmiyor keza eftalios abla yazılarından belli o da daha umudunu kaybetmedi bol bol dua edicem sizlere inşallah gönlünüzce olsun herşey
Yok kuzum umudumu asla kaybetmiyorum Allah'a inanmak tevekkül etmek gerek herşeyin en iyisini rabbim bilir biraz hüzünlü bir gun geçirdim ama toparladım sorun yok pazartesi gunu yeni tedavi biiz bekliyor inşallah

Selam canlarım. :KK200:
Maalesef alınan kararla, cuma zayıflama yarışmaları kapatıldı. Üye yetersizliği, ilgilenememek vb. sebeplerle. Malum, dünyanın ve ülkemizin durumu da ortada, ister istemez her şeyi etkilediği gibi burayı da etkiledi.
14 yıldır devam eden çok büyük emek var, çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı.

Biz takım içinde devam edeceğiz rutinimize.
Eğer takım topikleri de kapatılırsa, yeni bir topik açarım ve oradan devam ederiz.
Şu an bu konu belirsiz olduğu için henüz buradayız.
Bilgilendireceğim.

Yok kuzum umudumu asla kaybetmiyorum Allah'a inanmak tevekkül etmek gerek herşeyin en iyisini rabbim bilir biraz hüzünlü bir gun geçirdim ama toparladım sorun yok pazartesi gunu yeni tedavi biiz bekliyor inşallah
rabbim her şeyin hayırlısını versin fatmam, en kısa zamanda bebişini kucağınıza alırsınız inşallah :KK200:

Hiç beklemediğin bir anda sürpriz yapar inşallah bebis size

saol tatlım. inşallah bir an önce iyileşirim.
Selam canlarım. :KK200:
Maalesef alınan kararla, cuma zayıflama yarışmaları kapatıldı. Üye yetersizliği, ilgilenememek vb. sebeplerle. Malum, dünyanın ve ülkemizin durumu da ortada, ister istemez her şeyi etkilediği gibi burayı da etkiledi.
14 yıldır devam eden çok büyük emek var, çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı.

Biz takım içinde devam edeceğiz rutinimize.
Eğer takım topikleri de kapatılırsa, yeni bir topik açarım ve oradan devam ederiz.
Şu an bu konu belirsiz olduğu için henüz buradayız.
Bilgilendireceğim.
valla dün 90+ grubunda kızlar yazmıştı okudum ama hasta olduğum için yazamadım. sormadım. yazın genelde bir dağılma oluyor ama tabi pandeminin hayatımızı ciddi anlamda etkilemesi, bunalma da bu kopmalara neden oldu.
takımların kapanması gerçekten çok üzücü. ama hayırlısı olsun diyelim. birbirimizden kopmayalım, o önemli :KK200:

Geçmiş olsun canım bi serin oluyor bir sıcak ondan olmuştur dikkat et
buralar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.

X