- 30 Kasım 2014
- 28.408
- 125.054
hoşgeldin canım.Merhaba 10.takimdaki arkadaslarim Kaptanimiz moni uzun zamandir gelememistim buralara bir bakayim dedim. Herkese destek olmaya geldim tekrardan buradan mezun olmus biri olarak. Burdaki gunlerimi hic unutamam. Arkadaslar ben tam tamamina 50 kilo vermisim kizlar hatta 51 kilo cunku 58 olmusum aynada icimden 3 insan cikti dile kolay 108 ,109 kilolardan 58 e indim yari kismini burda verdim o yuzden buranin bana uğuru coktur. Insanlardan o kadar guzel övgüler aliyorumki anlatamam. gorenlerin beni taniyanlar küçük dillerini yutuyor yemin ederim bugurur verici kemik torbasi olmusun vah vah diyende var . Yeter artik zayiflafip durma deyip kiskancliktan catlayanda var .fistik gibi olmusun diyende var. Hicbiri umrumda deil ben aynada kendimi gördüğümde kendimle gurur duyuyorum ya bu bana yeter. Oncelikle sonradan zayifladigim donemlerdeki kiyafetlerim bile bol geliyor dusunun artik 38 bedenim 52 beden ben 38 beden oldum hala inanamiyorum kendime. Lutfen arkadaslarim onemli olan sagliginiz. ben zayifladim ama suan halsizligim filan devam ediyor. Hashimato hastasiyim degerlerim cok normalmis 2 hafta once doktorum söyledi.sonuc olarak benim gibi azmedin,sabredin inan veriliyormus ben nasil olsa verememdiye girdim bu maceraya 20 kilo verir birakirim demistim. Birakmadim sonuc kilolarim beni birakti.3 aydir sporyapmiyorum artik. spor yapinca yoruluyorum. Dikkkat ediyorum herseyden bilincli yiyorum az az.bi ara hic yiyemez olmustum hele babamin hastaligi doneminde 20 gune yakin sadece su icebildim 8 kilo ordan gitti benim yoksa amacim bu kadar deildi.simdi toparlandim yemek yiyebiliyorum hala kus kadaryiyorum ama canimin istedigini yiyorum artik abartmadan .herkese kilo verme surecinde basarilar dilerim canlar kendinoze cok dikkat edin.❤❤❤❤❤