Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin canım.

canım üzülme. Allah büyüktür. daha çok gençsiniz. tabi işin maddi yönü de var ama. Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı verir.

canım üzülme. Allah büyüktür. daha çok gençsiniz. tabi işin maddi yönü de var ama. Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı verir.
İnşallah canım pozitif düşünmeye calısıyorum bu ay olmadı ama inşallah bu ay içinde başlayacağımız tedavi daha iyi olur her işte bir hayr vardır elbet rabbim vereceği zamanı da biliyordur işte ilk çaresizlik ile ne dusuneceğimi bilemedim ama şimdi daha iyiyim Rabbim benim vekilim ol derse olur olma derse de boynumuz kıldan ince ne yapalım

aynen öyle

Üzülme canım her şeyde bir hayır vardır umudunu yitirme Rabbim büyük daha vakti ve zamanı vardir Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim akrabalarımdan bazıları yıllardır evli biri 14 yıldır istiyor yapmadığı yöntem kalmadı daha da devam ediyor ama umudunu hiç kaybetmiyor keza eftalios abla yazılarından belli o da daha umudunu kaybetmedi bol bol dua edicem sizlere inşallah gönlünüzce olsun herşey

Yok kuzum umudumu asla kaybetmiyorum Allah'a inanmak tevekkül etmek gerek herşeyin en iyisini rabbim bilir biraz hüzünlü bir gun geçirdim ama toparladım sorun yok pazartesi gunu yeni tedavi biiz bekliyor inşallah

Selam canlarım.
Maalesef alınan kararla, cuma zayıflama yarışmaları kapatıldı. Üye yetersizliği, ilgilenememek vb. sebeplerle. Malum, dünyanın ve ülkemizin durumu da ortada, ister istemez her şeyi etkilediği gibi burayı da etkiledi.
14 yıldır devam eden çok büyük emek var, çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı.

Biz takım içinde devam edeceğiz rutinimize.
Eğer takım topikleri de kapatılırsa, yeni bir topik açarım ve oradan devam ederiz.
Şu an bu konu belirsiz olduğu için henüz buradayız.
Bilgilendireceğim.

Yok kuzum umudumu asla kaybetmiyorum Allah'a inanmak tevekkül etmek gerek herşeyin en iyisini rabbim bilir biraz hüzünlü bir gun geçirdim ama toparladım sorun yok pazartesi gunu yeni tedavi biiz bekliyor inşallah
rabbim her şeyin hayırlısını versin fatmam, en kısa zamanda bebişini kucağınıza alırsınız inşallah

Hiç beklemediğin bir anda sürpriz yapar inşallah bebis size

saol tatlım. inşallah bir an önce iyileşirim.
valla dün 90+ grubunda kızlar yazmıştı okudum ama hasta olduğum için yazamadım. sormadım. yazın genelde bir dağılma oluyor ama tabi pandeminin hayatımızı ciddi anlamda etkilemesi, bunalma da bu kopmalara neden oldu.
takımların kapanması gerçekten çok üzücü. ama hayırlısı olsun diyelim. birbirimizden kopmayalım, o önemli

Geçmiş olsun canım bi serin oluyor bir sıcak ondan olmuştur dikkat et
buralar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…