Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooooooo canim benim cokgencsin avantajin var senin neden üzülüyorsun ki yaaa erken menapoz olsan bile hamile kalma sansin var unutma cunku yasin genc

buralar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.
Bizde kapı pencere açık uyurduk ama kaç gündür soğuk bugün gündüz yine yanıyordu dışarı

akşam yemeğinden sonra parol içtim. şu an ter içindeyim beyaz çay da içiyorum. fena yaptı beni
Canim limonlu adacayi iç. O cok iyi gelir sık sık hastalanan biriyim ordan biliyorum her bunye farklidir ama limonlu ada cayi cok iyi gelir. Beyaz cayin icindeki maddeler agri kesilcilerin icindeki maddelerle birlesince dokunur diye okumustum yinede araştır canim

Gecmis olsun bu havalar hastalık havasi canim dikkat et kendine iyi bak
saol canım. evet öyle.
dün içtim de bugün içmedim.
diğerini duymamıştım, bakayım. saol tatlım.

Ben de kafam bozukken kendimi mutfak işlerine veririm acayip rahatlarım

Başınız sağolsun Rabbimm sabır versin inşallah

Size de geçmiş olsunn elbet verecek sabrını tabiki siz yeter ki tevekkül edip bekleyin

ahh kuzum, başın sağolsun anneciğin nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin.
çok geçmiş olsun, dediğin gibi her şey üstüste gelmiş. inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur senin için.

İnna lillah ve inna ileyhi racıun...
Annene Rabbım dan rahmet, sanada bol sabırlar diliyorum....

Biraz zaman, bitmesede azalacaktır inşallah acıların saracım...

Aa cok cok uzuldum.basiniz sag olsun canim benim ya

amin kızlar sağolun Allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…