Ooooooo canim benim cokgencsin avantajin var senin neden üzülüyorsun ki yaaa erken menapoz olsan bile hamile kalma sansin var unutma cunku yasin gencYaşım daha 20 4 yıldır evliyim hiç gebe kalamadım gecen ay yumurtanın tembel oldugunu ogrendik cok zor durumlar hamile kalamayacagım diye korkuyorum Allah'a sürekli dua ediyorum erken menopoz riskim bile var yoksa daha yaşım genç umursamam bile
Bizde kapı pencere açık uyurduk ama kaç gündür soğuk bugün gündüz yine yanıyordu dışarıburalar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.
şu anda her yer açık yine. sıcak çünkü. ama gece soğuyor sabaha karşı özellikle.Bizde kapı pencere açık uyurduk ama kaç gündür soğuk bugün gündüz yine yanıyordu dışarı
Terliyorsunuzdur işte o ter soğuyor sonra kap şifayı parol falan al canım iyi gelir uyumadan önce iç yatağa gir hafif atlatırsıniz inşallahşu anda her yer açık yine. sıcak çünkü. ama gece soğuyor sabaha karşı özellikle.
Bende öyleyim şifayı kapinca burun durmuyor çok gıcık bişeyburnum hiç durmuyortövbe yarabbim bu nasıl iş böyle sinir bastı
beyaz çay demledim, içeceğim
İnşallah yaa inşallah rabbim yüzümüze baksın inşallahOoooooo canim benim cokgencsin avantajin var senin neden üzülüyorsun ki yaaa erken menapoz olsan bile hamile kalma sansin var unutma cunku yasin genc
akşam yemeğinden sonra parol içtim. şu an ter içindeyimTerliyorsunuzdur işte o ter soğuyor sonra kap şifayı parol falan al canım iyi gelir uyumadan önce iç yatağa gir hafif atlatırsıniz inşallah
Gecmis olsun bu havalar hastalık havasi canim dikkat et kendine iyi bakburalar çok sıcak. kapı pencere açık yattık yaz boyunca. mevsim dönünce de toparlayamadık. 2 gece buz gibi dondum. sonradan kapattım ama iş işten geçti tabi şifayı kaptım.
Canim limonlu adacayi iç. O cok iyi gelir sık sık hastalanan biriyim ordan biliyorum her bunye farklidir ama limonlu ada cayi cok iyi gelir. Beyaz cayin icindeki maddeler agri kesilcilerin icindeki maddelerle birlesince dokunur diye okumustum yinede araştır canimakşam yemeğinden sonra parol içtim. şu an ter içindeyimbeyaz çay da içiyorum. fena yaptı beni
saol canım. evet öyle.Gecmis olsun bu havalar hastalık havasi canim dikkat et kendine iyi bak
dün içtim de bugün içmedim.Canim limonlu adacayi iç. O cok iyi gelir sık sık hastalanan biriyim ordan biliyorum her bunye farklidir ama limonlu ada cayi cok iyi gelir. Beyaz cayin icindeki maddeler agri kesilcilerin icindeki maddelerle birlesince dokunur diye okumustum yinede araştır canim
Bol bol dinlen canim. Yardimci olacagim bisey varsa herzaman olurumsaol canım. evet öyle.
dün içtim de bugün içmedim.
diğerini duymamıştım, bakayım. saol tatlım.
merhaba kızlarr. ben çok hasta oldum. fena üşüttüm. hala toparlayamadım. buraya da uğrayamadım.
Bugun kafa dagıtmak için domates konservesi felan yaptım cok iyi geldi kafam dagıldı yarın da acı biber alıp domates sosu yapacagım Boyle şeylerle ugrasmak hosuma gidiyo hem rahatlatıyo Boyle domatesleri felan eziyorum sıkıyorum felan sanki birşeyler den sinirimi almış gibi hissettiriyor
harikasın fatmacım, çok kısa sürede istediğin kiloda olacaksın inşallah
Başınız sağ olsun canım Allah bol bol sabırlar versin inşallah geçmiş olsun bu arada Covid19 için... Keşke anneler ölümsüz olsahic bir evlat üzülmese hepimizin gideceği yer ama kalanlar için çok çok zor
Başınız sağolsun Rabbimm sabır versin inşallah
Size de geçmiş olsunn elbet verecek sabrını tabiki siz yeter ki tevekkül edip bekleyin
ahh kuzum, başın sağolsunanneciğin nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin.
çok geçmiş olsun, dediğin gibi her şey üstüste gelmiş. inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur senin için.
İnna lillah ve inna ileyhi racıun...
Annene Rabbım dan rahmet, sanada bol sabırlar diliyorum....
Biraz zaman, bitmesede azalacaktır inşallah acıların saracım...
Aa cok cok uzuldum.basiniz sag olsun canim benim ya
amin kızlar sağolun Allah hepinizden razı olsunsaracım çok üzüldüm hem de şok oldum. ne bileyim durumunun ciddi olduğunu söylemiştin ama ben yine de okuyunca şok oldum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah ve size de sabır versin.
dünyada eşi benzeri olmayan bir sevgi bağı, anneyle olan bağRabbim zamanla kalbine dinginlik versin. şu an ne desek boş.