- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Kiyamam ya kuzuya
Ben de kıyamıyorum valla sonra sarıldık birbirimize güldüm o da gülüyor küçücük ama nasıl anlıyor herşeyi bir konuşmaya başlasın neler der kim bilir bu yaşadıklarımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam ya kuzuya
Bana'da bu konuda psikolojik baski yapmaya calisiyorlar zsyiflayamayanlar
Canım benim ya kıyamam valla tanımadığım halde içim yandı çocuklar biliyor anlıyor kızım ağlıyor oğlum daha 1 yaşında değil biliyor gidiyor yanında oturuyor belli etme diyemiycem insan bi yerden sonra patlıyor
Benim bayağı 1 hafta 10 gün falan beklemek çok zor
He benimkiler bide diyor yüzünde bi burnun kalmış kıskançlıktan annem de daha da verme diyor eşimde saçmalama ye yemeğini diyor kendimi nasıl iyi hessedersem öyle yaparım umrumda değil kimse dışarıda sexi kızlar dolanırken evde puf puf dolaşmayalim bizde öyle olalım
Ay koydum kafaya tekrar günlerdir hamur işi yapıyorum bugünde yapıp yedim tabiki de şimdi size söz versem dikkat edebilirim tabiki aynı anda yarisiriz da canım şekersize ne dersin kaç gün yapalım hem yediklerimize dikkat edelim hemde şekersiz yapalım gitsin bu fazlalıklar katılmak isteyen varsa katılabilir arkadaşlar buna ihtiyacım var yapıcam gerçekten bu yaşta bu kadar kilo olamaz daha da çekici olmak için varmisiniz zehracim ben ne yaptıysam yaptım zaten yedim içtim ayı gibiben başlıyorum bugünden erteleye erteleye olmuyor sen ne zaman başlamak istersen söyle canım tartı günü yarın ödül falan yapabilirsin kendine nasıl istersen çeki düzen veriyorum kendime bugünden tekrar 61 olup size katılmak istiyorum en kısa zamandaAy hiç deme bazen bakıyorum öylelerine ama fesaqtlıktan değil lan bunlar nasıl böyle bir de bana bak diyorum
Amin canımKızlar cok agırlı bir şekilde adet goruyorum cok yoğun geliyor dun akşamdan beri 4 ped değiştirdim ağrıdan kıvranıyorum vallahi ne bişey yiyebildim nede oturup yatabiliyrum.
Hastaneye gittik testlerimiz yapıldı eşine de sperm testi yapıldı doktor bana da dedi ki kg verirsen işimize gelir ve cok iyi olur dedi bende bırakmayı dusunuyorum hocam dedim ve bırakmayacağım Allah'ın izniyle
Doktor ikinizin sonucları da cok guzel ve hamile kalmamak için hiç bir problem yok yumurta çatlaması için ilaç verecegım onları kullan 10 gune geri gel dedi dua edin kızlar okadar cok umutluyum ki Rabbim 4 yıldır çektiğimiz hasrete kavuştursun bizi.
Amin canım benim sağolasın yarınnkontrum. Var inşallah hayırlı haberler veririm size deAmin canım
Allah gönlünüze göre versin
Ah canım yazdıgın yazıları okudum da cok üzüldüm. Allah bildiği gibi yapsın o herifi. Ne istedin şurda evladın var eski eşin var insan eşine kim beslese bile evladı için yine de bişey yapmaz oturur. Allah'a havale et canım rabbim görüyor inşallah onlarıAy hiç deme bazen bakıyorum öylelerine ama fesaqtlıktan değil lan bunlar nasıl böyle bir de bana bak diyorum
Fatmacığım tebrik ederim canımcanlarım bu hafta etap birincisiyiz
bireysel de de Fatma__4224 etap birincisi
takımımı ve fatmamı kutluyorum
Fatmacığım tebrik ederim canım
Eve taşındık 2 gece yattık Türkiye'ye gittikÇok teşekkür ederim ablacım evet geçti şükür sen nasılsın bitti mi tadilat yerleştin mi
Hoşgeldin canımMerhaba beni eklermisiniz? Emziriyorum yedi buçuk aylık oldu tartı aldim diyet yapmak istiyorum
Sağlığım yerinde olsun iş neki, yaparım yavaş yavaş.Teşekkürler ablacım geçti gitti şükür, sen nasılsın neler yaptın işlerini yoluna koyabildin mi
Valla sivas 'ta sıcak deyildi yine de uyuyamadimCanım benım ev serin scak olmuyor o yüzden uyuyabiliyorum
Bugun uyudum 11 e kadar ama yarın uyuyamayacagım erkenden ayaga dikilecem hem tartı gunu hem hastane gunu bakalım inşallah yarın eksi görürüm tartı da cok duzensiz bir hafta oldu benim için adam akıllı kahvaltı yapmadımValla sivas 'ta sıcak deyildi yine de uyuyamadim
Rabbim bildiği gibi yapsınGenel olarak iyiyim ben de aslında ama bazen bişey oluyor gerçekten çok kötü oluyorum dün babam domates almış 1 kada dedim oh mis gidip ayarlayayım yapayım falan güle oynaya kızımla gittik eve kızıma yemek yapacaktım herşeyi hazırladım ocağı yakıyorum yanmıyor gaz gelmiyor sonra suya baktım falan hani sadece ocakta mı sıkıntı meğerse benim kişiliksiz adam gitmiş aboneliği iptal ettirmiş arayıp öğrendim öyle zoruma gitti ki ya o evde geç beni senin kızın yaşıyor faturalarını da ödedim hani öyle borçta yok neden iptal ediyorsun kıza yemek yapamadım duş aldım buz gibi suyla ağlamaktan beter oldum dünden beri Rabbim görsün gerçekten o kadar zoruma gitti ki ha ne oldu kendisini arıcam sandı muhtemelen aramadım müşteri hizmetlerinden kendi üstüme aldırdım kaydı ödemesini de yaptım yarın gelip açacaklar ama onun ordan aldığı depozito ücretini yiyemesin inşallah canımı yaktılar canları yansın artık o kadar kötülük düşündürüyorlar ki bana...
Eskiden bende çok uyurdum, şimdi çok uyuyunca günün bereketini kaçırıyorum sankiBugun uyudum 11 e kadar ama yarın uyuyamayacagım erkenden ayaga dikilecem hem tartı gunu hem hastane gunu bakalım inşallah yarın eksi görürüm tartı da cok duzensiz bir hafta oldu benim için adam akıllı kahvaltı yapmadım
Hayırlısı olsun inşallah ablacım herşey olur yeter ki sağlık olsunEve taşındık 2 gece yattık Türkiye'ye gittik
Ordada çok yoruldum, pazar gece döndük, geldim geleli çamaşırlarla uğraşıyorum.
Tadilât tam bitmedi, eksikler var
Yarın evin dışını boyamak için iskele kurulacak, cumartesi kalan işlere başlanacak, bahçe yarım, park yerine başlanmadı bile.
Bazı mobilyalar geldi, kurulmayı bekliyor, henüz üst kattayım alt kata inemedim bile.
Birde artık kedimiz var , arada onunla oynayıp stres atıyorum