- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Merhaba moni
Baby cat in bildirimi kilosunu okuyabildim
Ama Fatma nın nicki nottan hiç belli olmuyor tekrar yazma imkanı varsa iyi olur bahar kaptan geçersiz sayabilir riske girmeyelim derim. Zipzip- sence ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba moni
Lonely single girl in kilo bildiriminde sorun yok bence
Fatmacım, kullanıcı adın tartının altında kalmış, ben okuyabildim ama denetçi kaptanlar okuyamadı. Tekrar tartılabilir misin kuzum.16 agustos Pazartesi 80.4
20 agustos cuma 78.8
Fark -1.6
Kızlar tartıda bu rakamı gorunce inanamadım yaaa cok şükür Allah'ıma sonunda 70leri gördüm inşallah darısı 60ları görmek de olur
Kullandığım ilaçlar aşırı iştahsızlık yapıyor inşallah sarkma felan yaşamam zaten şurada 3 gun daha kullanıp bırakacam
Yani artı olarak cıkcm anlamadım ki kalem yok elimde ne yazıkki yazsamda iyi yazılmıyoFatmacım, kullanıcı adın tartının altında kalmış, ben okuyabildim ama denetçi kaptanlar okuyamadı. Tekrar tartılabilir misin kuzum.
Merhaba moni
Baby cat in bildirimi kilosunu okuyabildim
Ama Fatma nın nicki nottan hiç belli olmuyor tekrar yazma imkanı varsa iyi olur bahar kaptan geçersiz sayabilir riske girmeyelim derim. Zipzip- sence ?
Teşekkür ederim.Lonely single girl in kilo bildiriminde sorun yok bence
Fatma__4224 un niki okunmuyor
El_Em kaptanimla ayni düşünüyorum
Tekrardan tartıldım kaptanım sorun yok yeni kalem bulabildim yatagın altından kusura bakmayın Akel acele tartıldım evimde misafir oldugu içinTeşekkür ederim.
Kurallar öyle kuzum.Bu isim yazma mevzusu neden var ki sonucta kimse kimseyi kandırmaz ben Boyle dusunuyorum
Eki Görüntüle 2903938
kuzum benlik bir durum yok, dediğim gibi genel kurallar.Tekrardan tartıldım kaptanım sorun yok yeni kalem bulabildim yatagın altından kusura bakmayın Akel acele tartıldım evimde misafir oldugu için
Aaa neden boyle oluyor foto. Belli olsun diye instagramdan filtrelemistim ama. Evin tahtalari yamuk oldugu icin tek dogru cikan yer orasi,orasi da karanlik biraz
Orijinal fotoyu da atayim bari
Eki Görüntüle 2903871
Bu isim yazma mevzusu neden var ki sonucta kimse kimseyi kandırmaz ben Boyle dusunuyorum
Eki Görüntüle 2903938
En son 62,6
Bugün 62
Fark 0,6
Yüzde 0,958
2ye bölünce 0,479