Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok normalde ramazanda da sahursuz tutarım ben oldum olası :) sadece kalkıp su içiyorum
Haa ne bileyim insan cok zorlanır gece bişey yemeden tutunca ama sahurda birşeyler yemek kg aldırıyor en iyisini yapıyorsun

Haa ne bileyim insan cok zorlanır gece bişey yemeden tutunca ama sahurda birşeyler yemek kg aldırıyor en iyisini yapıyorsun

Benim vücudum alışık küçüklüğümden beri hep sahursuz tutarım sahur yaptığım zaman nedense daha çok acıkırım o yüzden suyumu içer niyetimi eder yatarım

Iyi aksamlar arkadaslarrrr
Bu aralar aldigim kilolari temizliyorum son 600 gr sonra cuma gunku kilomdayim insallah ve istahimi yavastan kontrol altina almaya baslafim.bjnda sanirsam cubuk tarcinin etkisi oldugunu dusunuyorum :)
Yarib sabah erkenden doktora gidecem bakalim hayirlisi
Maşallah canım Boyle devam et en kısa zamanda istediğin hedefe ulaşırsın.
Doktorumun dün verdiği ilaç bende bugun aşırı bulantı yaptı en son kahvaltıyı 11.30 da yapmıştım şuan sofra ortada ama bişey yiyemiyorum hiç acıkma bile yaşamadım bilmiyorum normal mi bulantı olması normalmiş ama iştah kapatma konusunda bilemiyorum valla

Bugun menüm
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Küçük peynir
1 közlenmiş biber
3 zeytin

Ara öğün 1 kaşık yoğurt

Akşam 19.30
2 kepçe salçasız mercimek çorbası
3 yemek k. Patatesli patlıcan yemeği
1 kaşık salata

Sanırım akşam yemeğini yarım saate anca yedim midem cok bulanıyordu ilaç aşırı midemi bulandırıyor sanırım bu gidişle 5 gunde 2 kg kaybedecem 😐😐😐

2.5 litre su
45 dk Leslie 135 puan
Yeşil çay

merhaba kızlar. aslında ben de eksik oruçlarımı tutmak istiyorum ama havalar sıcak ve iş yoğun. güvenemedim. havalar azcık soğusun Allahın izniyle ben de oruca başlamak istiyorum.

Aynen canım çok zorluyor özellikle susuzluk inan yemek değil su arıyorum dün sofraya oturmamla yemek yemeden 5 bardak suyu devirdm :KK70:

Dünkü menüm,

sahur yok

İftar
2 kase mercimek çorbası
Yarım kase patates tavası
4/1 ekmek ile peynir dürümü(aslında bu yoktu ama ekmek sıcacıktı ve dayamadım yedim)

3 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan

Vay anasını ya
Benjm bacagimdan parmak parmak kalinliginda varisler fiskiriyor
Doktor ultrason cektir oyle bakalim diyor
Ultrason kasimin ortasina gun veriyor 3 ay sonraya bu ne ya
Ozele gitsem param yok
Canım aslında varis için sülük tedavisi yaptırsan cok faydasını görürsün

Vay anasını ya
Benjm bacagimdan parmak parmak kalinliginda varisler fiskiriyor
Doktor ultrason cektir oyle bakalim diyor
Ultrason kasimin ortasina gun veriyor 3 ay sonraya bu ne ya
Ozele gitsem param yok

Ah malesef devlet öyle benim anneannem de uyku apnesi için gün vermişlerdi öldükten 3 ay sonra aradılar randevunuz geldi diye nasıl bir sistemimiz var bilmiyorum hiç

Bugun menüm
Sabah 10.30
Menemen
Salatalık
Lor peynir
Zeytin

14.00
1 tabak kısır
Domates salatalık

Geceye kadar 3 litre su içerim
Maden suyu
Akşam yemek yemem
5 bin adım 50 puan
15 dk felan voleybol oynadık

Günü erken kapatmışsın canım :)
Kuzum annemlere geldik parkta kısır felan yedik ayreten içtiğim ilaç cok bulantı yapıyor yani su felan içsem yeterli birde mercimekli kısır şişkinlik felan yapıyor o yüzden cok yemiş gibi hissediyorum

X