- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Sahuru kg alırım diye mi yapmıyorsunDünkü menüm,
sahur yok
İftar
1 tabak patates tavası
1 dilim ekmek
2-3 bardak ayran
2 litre su
1 saat yürüyüş 120 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 240 puan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahuru kg alırım diye mi yapmıyorsunDünkü menüm,
sahur yok
İftar
1 tabak patates tavası
1 dilim ekmek
2-3 bardak ayran
2 litre su
1 saat yürüyüş 120 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 240 puan
Sahuru kg alırım diye mi yapmıyorsun
Haa ne bileyim insan cok zorlanır gece bişey yemeden tutunca ama sahurda birşeyler yemek kg aldırıyor en iyisini yapıyorsunyok normalde ramazanda da sahursuz tutarım ben oldum olası :) sadece kalkıp su içiyorum
Haa ne bileyim insan cok zorlanır gece bişey yemeden tutunca ama sahurda birşeyler yemek kg aldırıyor en iyisini yapıyorsun
Maşallah canım Boyle devam et en kısa zamanda istediğin hedefe ulaşırsın.Iyi aksamlar arkadaslarrrr
Bu aralar aldigim kilolari temizliyorum son 600 gr sonra cuma gunku kilomdayim insallah ve istahimi yavastan kontrol altina almaya baslafim.bjnda sanirsam cubuk tarcinin etkisi oldugunu dusunuyorum :)
Yarib sabah erkenden doktora gidecem bakalim hayirlisi
merhaba kızlar. aslında ben de eksik oruçlarımı tutmak istiyorum ama havalar sıcak ve iş yoğun. güvenemedim. havalar azcık soğusun Allahın izniyle ben de oruca başlamak istiyorum.
Canım aslında varis için sülük tedavisi yaptırsan cok faydasını görürsünVay anasını ya
Benjm bacagimdan parmak parmak kalinliginda varisler fiskiriyor
Doktor ultrason cektir oyle bakalim diyor
Ultrason kasimin ortasina gun veriyor 3 ay sonraya bu ne ya
Ozele gitsem param yok
Vay anasını ya
Benjm bacagimdan parmak parmak kalinliginda varisler fiskiriyor
Doktor ultrason cektir oyle bakalim diyor
Ultrason kasimin ortasina gun veriyor 3 ay sonraya bu ne ya
Ozele gitsem param yok
Yok canim sulukle olacak iş degil.hasarli damarin kaynagini bulup halletmek gerekiyorCanım aslında varis için sülük tedavisi yaptırsan cok faydasını görürsün
Bugun menüm
Sabah 10.30
Menemen
Salatalık
Lor peynir
Zeytin
14.00
1 tabak kısır
Domates salatalık
Geceye kadar 3 litre su içerim
Maden suyu
Akşam yemek yemem
5 bin adım 50 puan
15 dk felan voleybol oynadık
Kuzum annemlere geldik parkta kısır felan yedik ayreten içtiğim ilaç cok bulantı yapıyor yani su felan içsem yeterli birde mercimekli kısır şişkinlik felan yapıyor o yüzden cok yemiş gibi hissediyorumGünü erken kapatmışsın canım :)