- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.104
burası sadece diyet için değil canım. herşeyi paylaşıyoruzSağolun canlarım güzel mezajlarınız için sizleri kendime cok yakın hissediyorum arkadaşım yoldaşım sırdaşım gibi oldunuz hepiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası sadece diyet için değil canım. herşeyi paylaşıyoruzSağolun canlarım güzel mezajlarınız için sizleri kendime cok yakın hissediyorum arkadaşım yoldaşım sırdaşım gibi oldunuz hepiniz
Kesinlikle herkes derdini sıkıntısını paylaşacak insan arıyor bazen gidip akrabana bile anlatamıyorsun derdini burda sizinle bazı şeyleri konusunca bile ferahlıyorum inanınki görüştüğüm arkadaşım bile yok sadece telefonda onlarda başka şehirde yazıyorlar insanın yakında arkadaşı olmaması da cok üzücüburası sadece diyet için değil canım. herşeyi paylaşıyoruz
Bazen değil canım akrabaya hiç anlatamıyorsun sevinirler bir derdin olsa şahsen benimkiler öyle sırlarımı bir anneme söylerim kız kardeşim yok şükür erkek kardeşlerim aratmıyor onlarda dertlerime ortak oluyorlar bide burası var tabi akrabalardan Yakın gördüğümKesinlikle herkes derdini sıkıntısını paylaşacak insan arıyor bazen gidip akrabana bile anlatamıyorsun derdini burda sizinle bazı şeyleri konusunca bile ferahlıyorum inanınki görüştüğüm arkadaşım bile yok sadece telefonda onlarda başka şehirde yazıyorlar insanın yakında arkadaşı olmaması da cok üzücü
Aynen oyle canım bende akrabaya fazla bişey anlatmam yani anlatmaya dilim varmıyor dediğin gibi bir problem arıyorlar illaki altında sonra da benim dediğim laf başka bişey olarak orta da dolanıyor en sinir oldugum şeyBazen değil canım akrabaya hiç anlatamıyorsun sevinirler bir derdin olsa şahsen benimkiler öyle sırlarımı bir anneme söylerim kız kardeşim yok şükür erkek kardeşlerim aratmıyor onlarda dertlerime ortak oluyorlar bide burası var tabi akrabalardan Yakın gördüğüm
seni anlıyorum. evet yakınında bir arkadaş olması sıkıntı. ben de çok yakın olanlarla şu anda sadece telefonda görüşebiliyorum.Kesinlikle herkes derdini sıkıntısını paylaşacak insan arıyor bazen gidip akrabana bile anlatamıyorsun derdini burda sizinle bazı şeyleri konusunca bile ferahlıyorum inanınki görüştüğüm arkadaşım bile yok sadece telefonda onlarda başka şehirde yazıyorlar insanın yakında arkadaşı olmaması da cok üzücü
Kesinlikle benimkiler pusuda resmen bişey olsa da anlatsak bende tam tersine biri bana bişey dese hayatta gidip başkasına demem bende kalıyor bunuda bildikleri için herkes herşeyini bana anlatıyor resmen birikti artıkAynen oyle canım bende akrabaya fazla bişey anlatmam yani anlatmaya dilim varmıyor dediğin gibi bir problem arıyorlar illaki altında sonra da benim dediğim laf başka bişey olarak orta da dolanıyor en sinir oldugum şey
Valla en iyisi de oyle canım birinin dediğini gidip baskasına söyleyince arada kötü olan sen oluyorsun bende bana biri bişey dediği zaman diyorlar mesela ne knustunuz ne dedi diye bende hiç ordan burdan konustuk diyip geçiyorum milletin arkasından konusmak doğru gelmiyor banaKesinlikle benimkiler pusuda resmen bişey olsa da anlatsak bende tam tersine biri bana bişey dese hayatta gidip başkasına demem bende kalıyor bunuda bildikleri için herkes herşeyini bana anlatıyor resmen birikti artık
Aynen herkesi kendileri gibi sanıyorlarValla en iyisi de oyle canım birinin dediğini gidip baskasına söyleyince arada kötü olan sen oluyorsun bende bana biri bişey dediği zaman diyorlar mesela ne knustunuz ne dedi diye bende hiç ordan burdan konustuk diyip geçiyorum milletin arkasından konusmak doğru gelmiyor bana
Ayni devamya bacagim segiriyor 1 haftadir nedense durmadan. Her gun aksam 4 ten sonra ariyorum dr var mi diyefazla uzak kalamadım zaten canım. o ara çok kötüydüm psikoloji olarak ve de çok yoğun.
nasıl oldun canım?
Hemen geri dikkat etmeliyim geçeceksin beni yoksaDünkü menüm,
sahur yok
İftar
1 tabak patates tavası
1 dilim ekmek
2-3 bardak ayran
2 litre su
1 saat yürüyüş 120 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 240 puan
Hemen geri dikkat etmeliyim geçeceksin beni yoksa
Dikkat edersen neden olmasın canımBu hafta 59ları görsem ucundan ne kadar güzel olur
Dikkat edersen neden olmasın canım
Bide çalışıyorsun ya ondan zor geliyordur Allah kolaylık versin inşallahAçlıktan ve susuzluktan ölüyorum yarın tutup tutmakta kararsızım
Bide çalışıyorsun ya ondan zor geliyordur Allah kolaylık versin inşallah
HaYdi kızlar yarış yapınnHemen geri dikkat etmeliyim geçeceksin beni yoksa
Görürsün canımın içi yeter ki dikkat etBu hafta 59ları görsem ucundan ne kadar güzel olur