Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnanki örgü tarzı şeyleri asla sevmiyorum 🙈🙈 annem bile diyor bana hiç biriniz çekmemiş diye annemin elinden de örgü eksik olmaz kızlarıda örgü sevmez aslında yapmasını biliyorum ama cok cabuk sıkılıyorum bırakıyorum dediğiniz gibi ilk işim kitap okumak olsun böylelikle vakit geçer yalnız basına olunca ne çay içiliyor nede kahve 😐

Aynen öyle valla ben de eşimle ayrıldıktan beri annem kaldı 2-3 ay şimdi 3 aydır tekim evde birileri olsaydı flan diye ben de sıkılıyorum ama ne yapalım kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum birlikte mutfakta zaman geçiriyoruz ama bir zaman sonra o da sıkıyor bir de yapmakta istemiyorum yapınca yiyorum :KK70: kitap okumak istediğimde kızım rahat vermiyor çekiyor kitabı zamanla herşeyi oturtursam güzel planlarım olacak inşallah hem kızım da biraz daha büyümüş olacak o zaman daha iyi olacak diye hayal ediyorum :)

Dünkü menüm,

Saat 13,00
Yarım lavaş arası tavuk patates
2 bardak ayran

Saat 20.00
2 küçük karnıyarık
2 yk pirinç pilavı
2 bardak ayran

Saat 20,30
1 dilim havuç dilimi

3 litre su

1,5 saat yürüyüş 180 puan

Aynen öyle valla ben de eşimle ayrıldıktan beri annem kaldı 2-3 ay şimdi 3 aydır tekim evde birileri olsaydı flan diye ben de sıkılıyorum ama ne yapalım kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum birlikte mutfakta zaman geçiriyoruz ama bir zaman sonra o da sıkıyor bir de yapmakta istemiyorum yapınca yiyorum :KK70: kitap okumak istediğimde kızım rahat vermiyor çekiyor kitabı zamanla herşeyi oturtursam güzel planlarım olacak inşallah hem kızım da biraz daha büyümüş olacak o zaman daha iyi olacak diye hayal ediyorum :)
Ah ne güzel insanın yanında bir nefes bile olması okadar güzel bişeyki inşallah en yakın zamanda bende bu duyguya kavuşmuş olurum 🤲🏻🤲🏻

Merhaba kızlar
Bende sabah beri kahvaltı kurup topladım. Şimdi küçüğün özel eğitimi için geldik.
Polisiye film seyretmeyi severim. Alt yazılı yada Türkçe dublaj fark etmez. Castle diye dizi vardı onu yeni bitirdim komik hemde. Tavsiye ederim.
Bende bu hafta hastayım bı silkelenip yeniden eksileri görmek istiyorum inşallah

Merhaba kızlar
Bende sabah beri kahvaltı kurup topladım. Şimdi küçüğün özel eğitimi için geldik.
Polisiye film seyretmeyi severim. Alt yazılı yada Türkçe dublaj fark etmez. Castle diye dizi vardı onu yeni bitirdim komik hemde. Tavsiye ederim.
Bende bu hafta hastayım bı silkelenip yeniden eksileri görmek istiyorum inşallah

Geçmiş olsun canım

Filmle diziyle hiç aram yok başladığımı bitiremem çok çabuk sıkılırım ben de malesef

Selam canlar modunuzu düşürmeyin bugün benim de canım aşırı sıkılıyor bide bu rahatsızlık koku falan alamıyorum ne kadar da kötü birseymis koku alamak
Geçmiş olsun canım kovid felan değilsin inşallah

Bugun menüm
Sabah 9.30
Tereyağ da yumurta
Peynir
Salatalık domates

13.30
1 tabak makarna
Salata
Yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

20.10
5 adet yaprak sarması
3 kaşık semiz otu yemeği
3-4 yemek k. Etli bulgur pilavı
1 kepçe tel şehriye çorbası
Salata

2.5 litre su
40 dk Leslie 120 puan
55 dk normal yürüyüş 110 puan
230 puan

Bugun menüm
11.20
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Biraz peynir

16.30
4 sıkım çiğköfte
1 adet yulaflı kurabiye kendim yaptım diyete uygun
Salatalık domates

Birazdan dondurma yiyeceğim akşam yemeği canım istemiyor karnım tok bu gunu de su ile kapatırım

7 bin adım 70 puan
2.5 litre su

dünkü menüm,

Saat 07.00
1 yumurta ile peynirli yumurta
1 bardak reyhan şerbeti

Saat 11.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Karpuz
Kavun
1-2 çatal patates patlıcan biber kızartması

Saat 12,30
1 fincan dibek kahvesi

Saat 16,30
1 fincan Türk kahvesi

Saat 19,30
1 şiş ciğer
1 parça ekmek
Salata
Ayran

2-2,5 litre su

1,5 saat yürüyüş 180 puan
20 dk zumba 40 puan
Toplam 220 puan

6 Ağustos cuma 82 kg
9 agustos Pazartesi 81.7 kg
Fark -300 Gr
IMG_20210809_105030.jpg

Cok haklısınız bende 96 kiloyu tartıda gordugumde şok içinde kalmıştım. Kesinlikle diyet spor su cok onemlı. Szide buralarda görebilecek miyiz acaba kilo vermeyi düşünüyor musunuz yoksa şuanki kilonuzdan memnun musunuz 🥰
Listeye girmeyi düşünmüyorum kuzum, burada yaşadığım sıkıntılardan dolayı şu an içimden gelmiyor.:KK51:aslında size kuyamadığımdan hala buradayım. önümüzde ki günler ne gösterir bilmiyorum belki aniden listede bulurum kendimi:KK5:
istediğim kiloya inip ve koruyabildiğim zaman mutlu olucam.:KK28:

X