Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

E Eftalios kuzum mezuniyetin hayırlı olsun, hayatın boyunca hep istediğin kiloda kalman dileğiyle :KK9: :nazar: :KK68:
Cok tesekkur ederim cok şükür alnimin akiyla basardim amiinn insallah boyle kalir alirsam bebek tedavisinde alirim sanirim onuda seve seve alirim.🥰🥰🥰🥰

Salı
Klasik yesillikli salata çay

Öğlen yok akşam patlıcanli etli yemek iki kaşık lpilav.

9 bin adım 90

Dün klâsik kahvaltı karpuz

Öğl.n patlıcanlı pilav
Ayran .
Akşam yok çay

25 dk yürüyüş 75 .

Bugün klasik kahvaltı

Öğle çay kahve yarım mısır

Akşam yemedim

³⁰ dk yürüyüş 15 dk kardio

15 bin adım
150 90 60.

300 puan

Salı
Klasik yesillikli salata çay

Öğlen yok akşam patlıcanli etli yemek iki kaşık lpilav.

9 bin adım 90

Dün klâsik kahvaltı karpuz

Öğl.n patlıcanlı pilav
Ayran .
Akşam yok çay

25 dk yürüyüş 75 .

Bugün klasik kahvaltı

Öğle çay kahve yarım mısır

Akşam yemedim

³⁰ dk yürüyüş 15 dk kardio

15 bin adım
150 90 60.

300 puan
Vay be
akşam öğününü atlamakta bana zor geliyor kahvaltıyı atlıyorum

Yaşınız : 38
Boyunuz: 159
Mesleginiz:-
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayir
Evli/bekar:Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 6 yaşında
Emziriyor musunuz:Hayir
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Evlendikten sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Aynada gördüğüm görüntüyü hic sevmiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :-
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayir
Şu anki kilonuz: 72.6
Hedef kilonuz:55
Hoşgeldin canım

Gunaydinnn
Bu hafta yine yagdan gidiyor
Geceb cuma :78.0
Bugun : 77.9
Fark : -100gr
Inanin aksam 20.00den sonra cay bile icmedim ama dedigim gibi tartı işte
20210625_060432.jpg

@emxeren , Maviskelebegimm Maviskelebegimm , Mthn83 Mthn83 , Mydestinyy Mydestinyy , B Bugunneselibirgun , Zerosima Zerosima , Lonely single girl Lonely single girl , C _CikiLeta , E Etabiti , Eddaak Eddaak , 60kiloyum 60kiloyum , prensinin annesi prensinin annesi . yeni üye Simurgp Simurgp hosgeldin oncelikle herkese basarilar. Darisi basiniza kizlar dilerim istediginiz kiloya ulasirsiniz . Buarada kizlar ben ayni kilomu koruyorum 69 um hala. Kilo koruma programina gectik. Cok sukur yememe sorunum duzeldi.herseyden az az yemege basladim. Bes ay sonra ilk defa glutensiz nisastasiz pirinc pilavi yedim 3 kasik. Glutensiz bulgur yedim 3 kasik olmak uzere bu arada glutensiz yasama devam etmek zorundayim hashimatodan dolayi. Hâlâ tam bugday unu ve yulaf unu kullaniyorum pek bir degisiklikyok bubenim artik yasam bicimim. Tek fark 5 aydir yemedigim seyleri dengeli yiyerek koruyorum spor haftanin 2 gunune dustu. Zaten hareketli bir yasamim var haftanin hergünü dışardayım toplu tasima asansör halâ kullanmiyorum kizlar heryere yuruyerek gidiyorum. Cumartesi paxar latin danslarina gidiyorum . Pazar online 1 temmuzdan sonra canli.

@emxeren , Maviskelebegimm Maviskelebegimm , Mthn83 Mthn83 , Mydestinyy Mydestinyy , B Bugunneselibirgun , Zerosima Zerosima , Lonely single girl Lonely single girl , C _CikiLeta , E Etabiti , Eddaak Eddaak , 60kiloyum 60kiloyum , prensinin annesi prensinin annesi . yeni üye Simurgp Simurgp hosgeldin oncelikle herkese basarilar. Darisi basiniza kizlar dilerim istediginiz kiloya ulasirsiniz . Buarada kizlar ben ayni kilomu koruyorum 69 um hala. Kilo koruma programina gectik. Cok sukur yememe sorunum duzeldi.herseyden az az yemege basladim. Bes ay sonra ilk defa glutensiz nisastasiz pirinc pilavi yedim 3 kasik. Glutensiz bulgur yedim 3 kasik olmak uzere bu arada glutensiz yasama devam etmek zorundayim hashimatodan dolayi. Hâlâ tam bugday unu ve yulaf unu kullaniyorum pek bir degisiklikyok bubenim artik yasam bicimim. Tek fark 5 aydir yemedigim seyleri dengeli yiyerek koruyorum spor haftanin 2 gunune dustu. Zaten hareketli bir yasamim var haftanin hergünü dışardayım toplu tasima asansör halâ kullanmiyorum kizlar heryere yuruyerek gidiyorum. Cumartesi paxar latin danslarina gidiyorum . Pazar online 1 temmuzdan sonra canli.
Rabbim tez şifasını versin en güzel şekilde inşallah
Gunaydinn hayırlı cumalar olsun inşallah
Geçen hafta 80
Bu gün 78.9
Fark -1,1
Yüzde 1,375
Maşallah tebrik ederim ben hala yerimde sayıyorum 😔

X