Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben son 1 2 hafta gerçekten koptum çünkü o kadar çaba harcıyorum karşılığını alamıyorum o yüzden biraz serbest bırakmak istiyorum herşeyi

Aynen ben de aç kalıp 100 gr 100 gr gidince istek kalmadı ama yine de orta yolu bulmaya çalışıyorum abartmadan yiyerek :)

Tartı günü ben de artıda oluyorum genelde ama salonda 3-4 tur atıp tekrar gelip tartılıyorum işte 100 gr falan ekside oluyorum o zamanda :)
Bende sabah ödemli oluyorum yiyip içip zaman geçiyor gelince ya aynı ya eksi cikiyorum
Cuma sabah ile ilkindi arasında 600 Gr fark ettim. Eksi çıktı.

ben son 1 2 hafta gerçekten koptum çünkü o kadar çaba harcıyorum karşılığını alamıyorum o yüzden biraz serbest bırakmak istiyorum herşeyi

Aynen ben de aç kalıp 100 gr 100 gr gidince istek kalmadı ama yine de orta yolu bulmaya çalışıyorum abartmadan yiyerek :)
ben de kaç gündür artı çıkıyorum. motivasyonum bozuldu.

Oooo dedikoduya gel. Benim midem niye bu kadar çabuk büyüdü acaba 😭😭😒

Ya gerçekten bende o tukenmisligi hissediyorum. Birazcık kaçta geri geliyor ya. Bende regli oldum bugün. Onun önceside tükenmişlik mi desem sıkıldım mı desem bilemiyorum. Tuaf bir ruh hali. Anlıyorum

Bende sabah ödemli oluyorum yiyip içip zaman geçiyor gelince ya aynı ya eksi cikiyorum
Cuma sabah ile ilkindi arasında 600 Gr fark ettim. Eksi çıktı.

Aynen öyle oluyor ya sabah kalkar kalkmaz artı oluyor ben daha önceden 2 saat arayla 1,5 kg fark görmüş insanım :)

Dünkü menüm,

saat 14,00
1 tabak tepsi kebabı
1 parça ekmek
3 bardak ayran

Saat 21,00
1 tabak fırında patatesli tavuk
2 bardak ayran

Saat 22,00
1 tane eski zamanların vanilyalı gofretleri var ya ondan :)
1-2 çatal karpuz
1 bardak enerji içeceği

2,5 ltre su

1 saat yürüyüş 120 puan Mydestinyy Mydestinyy

X