- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
@emxeren , Maviskelebegimm , Mthn83 ,@Mydestinyy , B Bugunneselibirgun , Zerosima ,@Baby Cat , C _CikiLeta , E Etabiti , Eddaak , 60kiloyum ,@prensinin annesi. yeni üye Simurgp hosgeldin oncelikle herkese basarilar. Darisi basiniza kizlar dilerim istediginiz kiloya ulasirsiniz . Buarada kizlar ben ayni kilomu koruyorum 69 um hala. Kilo koruma programina gectik. Cok sukur yememe sorunum duzeldi.herseyden az az yemege basladim. Bes ay sonra ilk defa glutensiz nisastasiz pirinc pilavi yedim 3 kasik. Glutensiz bulgur yedim 3 kasik olmak uzere bu arada glutensiz yasama devam etmek zorundayim hashimatodan dolayi. Hâlâ tam bugday unu ve yulaf unu kullaniyorum pek bir degisiklikyok bubenim artik yasam bicimim. Tek fark 5 aydir yemedigim seyleri dengeli yiyerek koruyorum spor haftanin 2 gunune dustu. Zaten hareketli bir yasamim var haftanin hergünü dışardayım toplu tasima asansör halâ kullanmiyorum kizlar heryere yuruyerek gidiyorum. Cumartesi paxar latin danslarina gidiyorum . Pazar online 1 temmuzdan sonra canli.
Harikasınnn Rabbim inşallah sağlığına kavuşturup bir evlat nasip ederr bol bol dua edeceğim ablacımm senin için :)