İyi eğlencelerAyyyy kizlarrr
Bir karaoke programi indirdim
Super ya
Bu saate kadar sarki soyledim :)))
Annemler yan odada yatiyor olmasa sabaha kadar soylerdim herhalde
Günaydın kızlar nasılsınız ben tartıldım az önce 93.5 geldim bu hafta grubu batırcam belli oldu çok moralim bozuk yesem de alsam keşke yemeden kilo almakta bana münhasir birşey sanırım
Tesekkur ederim ablacimE normal yani o kadar yürüyüşe
Bravo sana
Geciyor 2 gun agri cekiyorsun benimkide ilkinde kutuk gibi olmustu agri kesiciyle gecirdim bu ikincisinde kuzarikluk ve agri oldu ertesi gun agri gectiGünaydınn hanımlar dün aşı olmuştum kolum şişti çok ağrıyor ya inşallah geçer bir an önce
Geciyor 2 gun agri cekiyorsun benimkide ilkinde kutuk gibi olmustu agri kesiciyle gecirdim bu ikincisinde kuzarikluk ve agri oldu ertesi gun agri gecti
Bugun aksama biseyin kalmaz canim kendiliginden geciyor onun agrisi sertligi 1 gun 2. Gun sabah kaltiginda biraz hissediyosun aksama dogru bisey kalmiyorAynen benim de kütük gibi çok sert ve ağrıyor
Adet donemi icersindeyim spor ve yuruyus yapmazsam siserim maalesef sisersem ne olur moralim bozulur dahada yememeye baslarim busefer sporu 10 saate cikaririm ertesi gun el fatihaSpordan geldim guya yapmayacaktim o kadar halsizlestimki
Dunku menum yazayim. ben ilaclara ragmen yemiyorum yyiyemiyorum aneroksaya dogru gidiyorum her yedigim lokmafan sonra mide bulantisiyasiyorum
Sabah kahvaltisi
Yumurta salatasi
Probiyotikli cay
2 kuru incir
2 kuru kayisi
Ara ogun
Yok
Öğle Yemeği
Yok
Ara ogun
3 kiraz
Aksam yemegi
1 kase mercimek corbasi
Su
3 litre
Spor
6 saat disardaydim 25 .000 adim atmisim 300×3 900
Bugun aksama biseyin kalmaz canim kendiliginden geciyor onun agrisi sertligi 1 gun 2. Gun sabah kaltiginda biraz hissediyosun aksama dogru bisey kalmiyor
Yirim onu .kucuk simi kac yasindaİyi eğlencelerbenim de oğlan kalktı
Tebrik ederim ara sira gel hepten gitmemoni kaptanim sizleri cok seviyorum hepinizi bana cok destek oldunuz herkese cok teşekkür ederim. Ben yarin izin verirseniz son kez tarti paylasmak istiyorum. Hedef kilomun baya altina düştüm. Doktorlarimin söylemiyle artik kilo vermemi istemiyorlar zaten sagligimda elvermiyor ben eger izin verirseniz sizde uygun gorurseniz yarin mezun olmak istiyorum. TOPLAM 40 KİLO VERMISIM DILE KOLAY 40 KILO HEDEFIMINDE ALTINDA KILO VERMISIM BEN ILK BAŞLADIĞIMDA DEDIMKI 30 KILO DIYE HEDEF KOYMUSTUM AMA HEDEFIMIN USTUNE 10 KILO DAHA VERDIM. TOPLAM 40 DEVIRDIM . BENIM ICIN HAYAL EDILEMEZ BISEYDI. BAŞARDIM. FAKAT ARTIK DAHA FAZLASINI VERMEYI SAGLIGIM ELVERMIYOR. DARISI BURDAKİ TUM ARKADASLARIMIN BASINA. BURDAN MEZUN OLSAMDA HERKESE DESTEK VERMEYE MOTİVE ETMEYE DEVAM EDİCEM. KIZLAR HIC PES ETMEYIN. BENİM HIRSIM BENI YORDU FAKAT MUKAFATINI GÖRDÜM BEN.SUNU UNUTMAYIN ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞINIZ. HEPINIZ COK GÜZEL KILOLAR VERIYORSUNUZ. DARISI BASINIZA INSALLAH HEPINIZ BENIM GIBI HEDEFINIZE KAVUSURSUNUZ. BEN YINE BURALARDA OLACAĞIM. BU UZUN BIR MACERA KIZLAR. Ben macerami yarin tamamlamak istiyorum artik. INSANLARIN BENI YOLDA GORDUGU ZAMAN NE OLDU SANA ERIMISSIN DEMELERI KADAR GURUR VERICI BISEY YOK. YAG KALMADI ARTIK VUCUDUMDA ESKIDEN YAGDAN IGNE TUTMAYAN KARNIM SUAN DÜMDÜZ BU BANA GURUR VERIYOR. KENDINIZI SEVIN KILOLU YADA ZAYIF HIC FARKETMEZ HEPIMIZ HERZAMAN GUZELIZ VE OZELIZ.❤❤❤❤❤❤❤