Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrikler ablam darısı başımıza

Kizlaee bugun eksi yok hatta arti neden cunku
Dun biskuvi yemistim yok yok artik bunye abur cubur kaldirmiyor
.
Canım felaket çekiyor direnmeye çalışıyorum fazlalıklar acilen gitmeli eltim izine gelecek onun yanında şişko olmak istemiyorum kendi çıtı pıtı biri ama tabiki öyle olmak için ameliyat oldu 100 kilo üstüydü kimseyede demiyor zayıflamak için midemde yara vardı diyor öyle olsa yarayı alırlar mideyi niye alıyorlar haksızmıyım

Harikasın ablacımm bizleri bırakma tabi hep buralarda ol :)

Kiz o mide küçültülmüştür mide kucultme ameliyati estetik gibi bisey millet midemde yara bahanesi amelita giriyor senin eltide boyle olmasin

Menum baslasin
Saat 11.00
3 kucuk haslanmis yumurta 6-7 zeytin
.....
Saat 13.30
Patlican patates biber türlüsü 1 tabak
Ekmek kucuk bir parca
3 bardak ayran
...
Kizlar su an minnosumla çim sahadayız
Ara ara koşuyoz ara ara yemek pisirmece oynuyoz
Cok sukur bugünlerimize
.kendime 3 u bir arada aldik onu icince yemek aramiyorum eve donunce 19.00 20.0p gibi icersem.bu aksami hafif gecirmis olacagim.insallah

Kiz o mide küçültülmüştür mide kucultme ameliyati estetik gibi bisey millet midemde yara bahanesi amelita giriyor senin eltide boyle olmasin
Açık ve net birileri zayıflamak için oldun deyince triplere giriyor eşim diyor sende onun gibi ameliyat olursun özenirsin falan dedim ben ameliyat olsam bi deri bi kemik kalırım o kadar da aşırı bi kilom yok o sadece kilosu aşırı olanlara yapılıyor diye biliyorum Ayy eltim şimdide yemek yemiyor kahveyle ölecek bana yedirmeye çalışıyor (iç sesim "çakal") diyor ona

sabah 10.30
1 kayısı
1 yumurta
1,5 kk keçi peyniri
1 yeşil kalamata zeytini (kocamandı )
2 brezilya cevizi
azar azar domates, köz kapya, salatalık
avuç içim kadar yulaflı pankek

aralarda beyaz çay
saat 13.00 de
4 kayısı

ara
kahve

akşam 19.10
5 ödemiş köfte (küçüktüler)
fırında karışık sebze
salata

akşam oolong çayı içerim

yatana kadar 2 lt su
6900 adım yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…