Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

4 saat nasıl yürüdüm bacım
Düşünüyorum 6 da kalksan 7 de yola çıksan 11 e kadar yürümüş olacaksın.
Ben o 4 saatte neler yaparım neler

Arkadaslar bacaklarim titredi az once fena oldum ya
her zamn olmuyor oyle
Neyse menuyu kapattim yazayim
Yarin sabaha kadar sifir seker ,bitki cayi bakalım
Madem tam gun sekersiz yapamiyorum bari yarim gun yapayim
Ben 3 ü birarada içtiğim zaman ya kilo alırım yada kilo veremem ve bende bağımlılık yaptığını farkettim, bir anda kestim. Oh ne iyi etmişim, meğer kendimi zehirliyormuşum

4 saat nasıl yürüdüm bacım
Düşünüyorum 6 da kalksan 7 de yola çıksan 11 e kadar yürümüş olacaksın.
Ben o 4 saatte neler yaparım neler
Hastananeye kadar yurudum ordan ciktim carsiya carsidan en uzak koselere kadar yurudum toplu tasimayla gidiliyor carsiya ben tercih etmiyorum toplu tasima yuruyorum eskuden toplu tasimasiz bir yere gitmezdim burda hastaneer sehir disinda ona bile yuruyerek gidiyorum 3 saate variyorum buda bana yuruyus oluyor tum tum ilcede dolandim bizim avm serin disina tasindi burdan 1.5 saat varirsin toplu tasimasiz vardim gittim vallahi icinde dolandim donus 1.5 saat ordan carsi toplam vallahi baya oldu eve geldim halsizlikten öldüm

Iste size spor

Ben 3 ü birarada içtiğim zaman ya kilo alırım yada kilo veremem ve bende bağımlılık yaptığını farkettim, bir anda kestim. Oh ne iyi etmişim, meğer kendimi zehirliyormuşum
Oyle mi diyorsun ya
Ama iste iciyorum napim knu icmesem yemek yicem en iyisi icmek diyorum

Evet hanimlar
Dun cok aciktim dayanamadim
Acikcasi ac degildim ama malum hormonlar
Aksam 18.00 de biraz yedim :))
Ama 18.00 sonrasi sadece karpuz yedim ve gece 23.00 gibi 1 bardak kahve ictim nescafe sut tozu seker
....
Yani 18.00 sonrasi bir sey yemedim sayılır
VVEEEE SONUCCC
2.gunde giden -600gr
Yani iki gunde giden -1 kg
Su an 77.6 yim
Hadi bakalim aksam yememeye devam

Dünkü menüm,

Saat 07,30
1 tortilla arası peynir dürümü

Saat 13,00
4 yk domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık

Saat 19,30
1 tortilla arası peynir dürümü ya canım acayip tost istiyor peynirli tortilla küçük diye arasına koyup yedim
2 bardak reyhan şerbeti

3 litre su

30 dk yürüyüş 60 puan Mydestinyy

Evet kizlad bigunyine igrwnc bir menu ile karşınızdayım ama bugun cok sukur istah patlamam gecmis hamd olsun bugun kavustum bekledigim günüme kurban olayim
Saat 09.30
Cok cok az bir parca ekmek kabugu ile.recel
10 falan zeytin
......
Saat 14.00
1 tabak makarna
Az salata
4_5 yuvarlak biskuvi.
Kabul berbat bir öğün...
1 su bardagi çay
...
Menu bitti kesun kesin cok sukur istahim da yok tas catlasin kahve içerim
Yarina 76 yi gormek istiyorummmmmmmmmm
Yaein sabah kizlar 76 oldummm demek istiyorumm
Su henuz 0.5 lt
4 e tamamlayacagim insallah

yulaf tost ya da dukan tost yapabilirsin canım.

Ay cnm cok gecmis olsun. Kendini cok ac birakma. Kan sekerinde düsüyor olabilir. Yanina tuzlu cubuk, leblebi vs al disari cikarken. Kendini iyi hissetmediginde agzina atarsin.
Saol canım teşekkür ederim
Kansızlık ile alakalı olduğunu söylediler sınırda çıktı başka bir sorun çıkmadı çok şükür kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…