- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
Şükür diyelim canım dün oğlanla kafa kafaya tokustum gözümde morluk oldu acı var.Selam kızlar nasılsınız
Ay ben kıyamam size nasıl acımıştır yaŞükür diyelim canım dün oğlanla kafa kafaya tokustum gözümde morluk oldu acı var.
yulaf tost ya da dukan tost yapabilirsin canım.
Selam kızlar nasılsınız
Şükür diyelim canım dün oğlanla kafa kafaya tokustum gözümde morluk oldu acı var.
Bende iyiyim canımİyi diyelim iyi olsun sen nasılsın :)
Bende iyiyim canım
Kansızlık çıktı bende ondan bayılmışımÇok şükür başka bir sıkıntı yok
Saol balım tşk ederimAy dikkat et bari bununla geçmiş olsun daha önemli birşey olmasın da :) kan yapacak şeyler ye bol bol
Ay valla gözümde şimşek cakma deyimini gerçek anlamda yaşadım sen nasilsinAy ben kıyamam size nasıl acımıştır ya
Geçmiş olsun kuzum
Ay geçmiş olsun benim kızda bazen yatarken kafalık atıyor kaç defa dudağımın içi patladı :)
Az yemişsin canım atlatirsin bence erken kapatiyorsun günüEvet kizlad bigunyine igrwnc bir menu ile karşınızdayım ama bugun cok sukur istah patlamam gecmis hamd olsun bugun kavustum bekledigim günüme kurban olayim
Saat 09.30
Cok cok az bir parca ekmek kabugu ile.recel
10 falan zeytin
......
Saat 14.00
1 tabak makarna
Az salata
4_5 yuvarlak biskuvi.
Kabul berbat bir öğün...
1 su bardagi çay
...
Menu bitti kesun kesin cok sukur istahim da yok tas catlasin kahve içerim
Yarina 76 yi gormek istiyorummmmmmmmmm
Yaein sabah kizlar 76 oldummm demek istiyorumm
Su henuz 0.5 lt
4 e tamamlayacagim insallah
İyiyim ben çok şükür canım topladım kendimiAy valla gözümde şimşek cakma deyimini gerçek anlamda yaşadım sen nasilsin
E normal yani o kadar yürüyüşeHastananeye kadar yurudum ordan ciktim carsiya carsidan en uzak koselere kadar yurudum toplu tasimayla gidiliyor carsiya ben tercih etmiyorum toplu tasima yuruyorum eskuden toplu tasimasiz bir yere gitmezdim burda hastaneer sehir disinda ona bile yuruyerek gidiyorum 3 saate variyorum buda bana yuruyus oluyor tum tum ilcede dolandim bizim avm serin disina tasindi burdan 1.5 saat varirsin toplu tasimasiz vardim gittim vallahi icinde dolandim donus 1.5 saat ordan carsi toplam vallahi baya oldu eve geldim halsizlikten öldüm
Onun yerine türk kahvesi içOyle mi diyorsun ya
Ama iste iciyorum napim knu icmesem yemek yicem en iyisi icmek diyorum
Kırmızı yiyeceklere yönelBende iyiyim canım
Kansızlık çıktı bende ondan bayılmışımÇok şükür başka bir sıkıntı yok
Saat 18.00 gibi 1 kase mercimek corbasi yedim baska da bir sey yok :)Az yemişsin canım atlatirsin bence erken kapatiyorsun günü
Deneyecegim :) Ama Turk kahvesini de sekersiz icemiyommOnun yerine türk kahvesi iç
Fincanı bir boy büyük tut