- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
Korumakta önemli ama eski oburlukta yemeyiz herhal bilmiyorumkiÖylede o zamanda kiloyu korumak var yine dikkat etmek zorundayız yavaş yavaş gidiyor ama görenler nasıl zayıflamışsın diyor
Superrrrrrrrrrrrr
Kendim vermis kadar sevindim inan
Aaaa yaranamazsın kız. Kiloluyken ayyy çok kilo aldın. Ama bana tam dersi kilo sana yakışıyor diyorlar. O ne ya kilo yakışır mıBeni gorenlerde hastalikmi gecirdin hayrola erimissin diyorlar bu insanlara yaranamiyoruz kilo olunca kilo almissin balon gibi olmussun diye pat diye soylerler zayiflayincada hastalikmi var bu ne yaa hayirdir diye sorarlar bir ortalari yok
Canım. Çok geçmiş olsun. Ama zamanla geçebilecek birsey. Canını sıkmaGözünde kayma var 9da gel dedi bakalim ne diyecek
Geçmiş olsunGünaydın kizlar bu hafta pek gelemedim resmen iki haftadır sağlıkla imtihan oluyorum neyse ki iki gündür daha iyim çok şükür
Canım teşekkür ederim ❤Korumakta önemli ama eski oburlukta yemeyiz herhal bilmiyorumki
Aaaa yaranamazsın kız. Kiloluyken ayyy çok kilo aldın. Ama bana tam dersi kilo sana yakışıyor diyorlar. O ne ya kilo yakışır mıg... Den nefes alıyorum kilo yakışıyor diyorlar. Ben bide öle avuntu lafları sevmem. Bana dan dan olacaklar.
Sen bak keyfine zayfligin tadını çıkar diyenler zayglayamayanlar kervani
Canım. Çok geçmiş olsun. Ama zamanla geçebilecek birsey. Canını sıkma
Geçmiş olsun
olur tabii ki , geçmiş olsunHoşbuldum çok saolun arkadaskar ben bugün bebegimi hastaneye goturecemde gelince atsam olurmu tarti rrsmini
gitsin de minik minik gitsin kuzumGeçen hafta 77,60
Bu hafta 77,25
Fark -350 gr
Yüzde %0,45moni
ben böyle minik minik vereceğim galiba hep
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar bu hafta pek gelemedim resmen iki haftadır sağlıkla imtihan oluyorum neyse ki iki gündür daha iyim çok şükür
Teşekkür ederim kaptanım ❤geçmiş olsun canım
yağdan gidiyor kuzumGunaydin yavrularrr
Ya benim tarti sürekli 8888 hatasi veriyor evin her yerinde denedim
Dun tartildigimda 77.8 dim
Gecen hafta da ayniydi bu hafta 100 gram bile.veremedim tüü bana
Ama vucut bazında bakarsak mukemmel yag kaybi oldu
Neyse bu haftayi sabit gecirelim anacim. Bir de pil alayim tartiya
Anacim.napsin o da daynamiyor tabi uzuluyor halime
moni dunku kiloya gore sabit devam
En azindan almadim o da bir sey
Su an karnim icime geciyor bu iste bir terslik var ama neyse
demek ki neymiş yemiyormuşuzGeçen hafta 72.6
Bu hafta 72.2
Fark - 400
Malesefki pugaca lar tirmaladi bu hafta beni. Bu hafta bide çok yürüdüm. Önümüzdeki hafta belki leslie ile devam ederim. Bakalım emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?