Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 729. ETAP ***

Mydestinyy (92,3///%)
Maviskelebegimm ( 85,5///%)
emxeren (77,60///%)
Eddaak (72,6///%)
Pembegomlek (67,3///%)
Babsy baby
(63,2///% )
Zerosima(63,2///%)
Etabiti (65,3///%)
İcimdekisonsuzdeniz
(79,3///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (77,8)Mezun üye. 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9?
Eftalios (73,95)K: 82,5 BT: 21 Mart 2021 HK: 70 kad:Tradiaos
herasmom (66,7/b)BK: 69,5 BT: 21 Mart 2020 HK:

Mükemmellll

Tebrik ederim darısı benim başıma inşallah benimde 29 kilo oldu aşağı yukarı ama benim yolum var daha 40 kiloyu devirmem lazım bakalım hayirlisi

Eklentiler

• 20210604_070550-1.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 24
Canım odemdir belki ,yada kas falan yapmissindir muhtemelen 500 Gr da az değil bence

Ödem değil de ben de kronik kabızlıkta var yıllardan beri suyu o kadar çok içmeme rağmen 1 hafa içerisinde belki 1 defa çıktım tuvalate onunda etkisi var eminim ama sıkıldım aç kalıpta az gitmesine

Tebrik ederim ablacım maşallah sana bizlerde senin gibi bu günleri görürüz inşallah
Gözünde kayma var 9da gel dedi bakalim ne diyecek
Geçmiş olsun canım
Korumakta önemli ama eski oburlukta yemeyiz herhal bilmiyorumki

Zaten zayıfız deriz yerizvallahi millet Banada diyor sana kilo yakışıyor
Günaydın kizlar bu hafta pek gelemedim resmen iki haftadır sağlıkla imtihan oluyorum neyse ki iki gündür daha iyim çok şükür
Geçmiş olsun canım

Hiç beklemediğim bir sonuç cidden 4 gözle senin tartını bekliyordum ama sende kabızlık varya bi lavaboya çıkabilsen çok fark ediyor o nedenden öyle çıktın

Ay yani ben de ona yoruyorum çünkü gerçekten aç bi hafta geçirdim çoğu akşam yemek bile yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…