Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Of valla tartiya çıktım ama moraller sıfır gibi.

Geçen hafta66.3 dum.
Bu hafta 67. 3
Bu hafta +1 kg .

yine dikkat ettim ama olmadı. Üstüne üstlük belimde ağrıyor. Harekete de yuklenemicem.

Eklentiler

• IMG_20210528_092917.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Tabiki. İşte yemessen veriyorsun bide tabi üstüne sporla kaçınılmaz kilo verimi tebrik ederim. Bu haftada ben tirtiklamaya başlıcam. Şuana kadar istediğimi yiyordum. Senin gibi yapicam ve 5 te kapaticam bakalım
İnşallah canim sen motivasyonu saglamissin zaten gerisi illa geliyor eminim haftaya daha büyük eksiyle geleceksin

Kendimden nefret ediyorum hergun yuruyus yapiyorum zaten yemiyorum bisey adet oldum hooop 2 kilo ustune odem bindi hicbir odem smothileri icmemeye karar verdim pztesine kadar normal kiloma düşerim herhalde
Eftalios pztesi 71. Kusurdum
Cuma 73.95

Eklentiler

• PicsArt_05-28-11.13.43.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu kadar stres olmayın hormanlardan olduğu besbelli illaki gidecek üzülmeyin lütfen kendinize de çok yuklenmeyin

Bu kadar stres olmayın hormanlardan olduğu besbelli illaki gidecek üzülmeyin lütfen kendinize de çok yuklenmeyin
Insallah canim evet hormonlardan bunu cokiyi biliyorum ama ilk defa basima geldi gidecek insallah canim bu odemciklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…