- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
İnşallah canim sen motivasyonu saglamissin zaten gerisi illa geliyor eminim haftaya daha büyük eksiyle geleceksinTabiki. İşte yemessen veriyorsun bide tabi üstüne sporla kaçınılmaz kilo verimi tebrik ederim.Bu haftada ben tirtiklamaya başlıcam. Şuana kadar istediğimi yiyordum. Senin gibi yapicam ve 5 te kapaticam bakalım
Bu kadar stres olmayın hormanlardan olduğu besbelli illaki gidecek üzülmeyin lütfen kendinize de çok yuklenmeyinKendimden nefret ediyorum hergun yuruyus yapiyorum zaten yemiyorum bisey adet oldum hooop 2 kilo ustune odem bindihicbir odem smothileri icmemeye karar verdim pztesine kadar normal kiloma düşerim herhalde
Eftalios pztesi 71. Kusurdum
Cuma 73.95
Insallah canim evet hormonlardan bunu cokiyi biliyorum ama ilk defa basima geldi gidecek insallah canim bu odemciklerimBu kadar stres olmayın hormanlardan olduğu besbelli illaki gidecek üzülmeyin lütfen kendinize de çok yuklenmeyin
Senide tebrik ederim canim vallahi supersinBu kadar stres olmayın hormanlardan olduğu besbelli illaki gidecek üzülmeyin lütfen kendinize de çok yuklenmeyin
Tabi gidecek belli yani hormanlardan olduğuInsallah canim evet hormonlardan bunu cokiyi biliyorum ama ilk defa basima geldi gidecek insallah canim bu odemciklerim
Teşekkür ederim ❤Senide tebrik ederim canim vallahi supersin
İnşallah canim sen motivasyonu saglamissin zaten gerisi illa geliyor eminim haftaya daha büyük eksiyle geleceksin
Haksızlık etme kendine aaaaaEki Görüntüle 2859308
Grcen cuma: 79.1
Bugun : 77.8
Fark : -1.3
Hedefimin altinda ama buna da şükür tabi
Tebrik ederim canm
Yarışmaya ne dersinAynı gdiyoruz :)
Teşekkürler canımHaksızlık etme kendine aaaaaharika
Tebrik ederim canm
Ben de varim yarışa kızlarYarışmaya ne dersinbelki gaza gelir boğazımıza engel oluruz ciddiyim canik
Yarışmaya ne dersinbelki gaza gelir boğazımıza engel oluruz ciddiyim canik
Tamam çok güzelBen de varim yarışa kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?