- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Tamam vallah çok iyi olur daha da çok motive oluruz az önce tatlı yedim de azcık bişeydiOlabilir neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam vallah çok iyi olur daha da çok motive oluruz az önce tatlı yedim de azcık bişeydiOlabilir neden olmasın
Tamam vallah çok iyi olur daha da çok motive oluruz az önce tatlı yedim de azcık bişeydi
Sizler de fikirlerinizi söyleyin nasıl olsun ben her türlü varım ama spor konusunda her güne söz veremem çocuklar çok izin vermiyor
Aynen ama ciğer tatlı kadar kalorili değildirBen de bugün ciğer yedim malesef neyse bundan sonra yediğimize dikkat ederiz :)))
Bende yapmaya çalışırım da zaten her hareketim spor çocuklardan yanıyorum yeminle çok sıcakBen de her gün yapamasam da yapmaya çalışacağım
Aynen ama ciğer tatlı kadar kalorili değildir
Bende yapmaya çalışırım da zaten her hareketim spor çocuklardan yanıyorum yeminle çok sıcak
Olsun ya ölelim mi sık sık değilde arada bişey olmazDürüm olarak yedim ekmekten dolayı dedim
selam canım, tam da geçen hafta listeye girmiştin, bu hafta bildirimsizsin ne yapalım kısmet. Kilo almadan dön ki listedesin.moni kaptanim,cumadan beridir annemdeyim,onlarla ilgilenmem gerekiyor,dun de tartilamadim burada,pazartesiye kadar da tartilamayacagim:/
Arada girmeye calisirim oldugu kadar,suyuma sebzeme dikkat etmeye calisiyorum,disiniz nasil oldu,iyilesmissinizdir insallah,gorusuruz kaptanim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87,3
Bu hafta 85.5
Fark 1,8
Yüzde 2,061
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.6
Fark eksi 300
Hala regliyim inşallah Bi dahaki cuma 71 olurum
70te zaten evrime kafa atmaya hazirlaniyorum
Günaydın
Geçen hafta 65.4