• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En son 68 dim
Korkumdan tartıya çıkmıyorum
bence çık. arada kontrol iyidir. çünkü bazen süpriz rakamlar çıkabiliyor. en azından tedbirini alırsın.
Sabah kahvaltisi
Domates
Salatalik

Ara öğün
Sütlü nescafe

Öğle yemegi
1 kase corba
1 bardak ayran

Ara öğün
Ev yapimi cilekli dondurma
Yarim yulaf unundan poğaça

Aksam yemeği
1 tabak karisik salata

Butun gun odem cayi yesil cay ictim

Su
2.5 litre

Spor
1 saat yürüyüş 60×3 180
afiyet olsun. ama bence az yemişsin.

Demekki bütün dünyada ayni bu
Benim fikrim ve gözlemim Türkiye nin belediye hizmetleri temizlik ve hijyen konusunda almanyadan önde. Sadece disiplin yok.
Burda kendi vatandaşı bile kural ihlali yapmıyor, cezalar yüksek ve sıkı kontrol var. Zaten kural ihlalini yabancılar yapıyor, üstelik öyle belediyenin aman aman bir hizmeti de yok.
Herkes kendi işini kendi yapıyor.
Kapıda 4 çeşit çöp kovası var
1 hafta 2 si, diğer hafta 2 si gidiyor.
Yani yiyecek çöpü 2 haftada bir gidiyor ve yazın çoğu yerlerinki kurtlaniyor.
1 seneyi aşkın salgın döneminde dahi iki haftada bir gitti çöpler ve bu sadece bir örnek

bence çık. arada kontrol iyidir. çünkü bazen süpriz rakamlar çıkabiliyor. en azından tedbirini alırsın.

Ne zaman ödemin indiğini görürüm o zaman tartıya çıkarım.
Bu hafta zaten regl var, ön gün tartının yüzünün sadece tozunu alırım, sonrası Allah büyük

Az yiyorum abla bu ara istahim yok 3 gundur bir istahsizlik var adetde olunca iyice kesildi esim birseyler ye diye zorlamasa inan hicbirsey yemiycem aksama kadar yemek yemek aklima bile gelmez belimden dolayi sadece yuruyus yapiyorum yinede odemim gitmiyor sabah kalktim erkenden inanirmisin abla karnim onden gidiyor ya 5 aylik sagliklibeslenme ve kilo verme surecimde adet donemlerim hep sabittir yada 100 gr ancak alirim bu adetimde sinirlerim bozuldu 71 kiloya inen ben 75 i gordum tartida abla sinirimden agladim utancimdan tartiya cilamiyorum suan korkudan gececek bu surec ama yinede kendimden utandim

Benim fikrim ve gözlemim Türkiye nin belediye hizmetleri temizlik ve hijyen konusunda almanyadan önde. Sadece disiplin yok.
Burda kendi vatandaşı bile kural ihlali yapmıyor, cezalar yüksek ve sıkı kontrol var. Zaten kural ihlalini yabancılar yapıyor, üstelik öyle belediyenin aman aman bir hizmeti de yok.
Herkes kendi işini kendi yapıyor.
Kapıda 4 çeşit çöp kovası var
1 hafta 2 si, diğer hafta 2 si gidiyor.
Yani yiyecek çöpü 2 haftada bir gidiyor ve yazın çoğu yerlerinki kurtlaniyor.
1 seneyi aşkın salgın döneminde dahi iki haftada bir gitti çöpler ve bu sadece bir örnek
Almanyada arkadasim yasiyor ve bazi akrabalarimiz orda onlarda ove ove
bitiremediler almanyanin sistemini cok disiplinli bir ulke salgini cok iyi yonettiler diye .

Geçen hafta 77.85
Bugün 77.60
Fark -250gr
Yüzde %0,321 moni moni
D62B1BDF-D297-4C34-8A05-DE194FB9307F.jpeg

Günaydınlar
Menümü yazacağım iki gündür çok hastaydım duzensiz beslendim şükür bu gün daha iyim

Dünkü menum
Sabah 1 dilim peynir
3 adet zeytin
1 tane salatalık
1dilim tb ekmeği

Ara yok

Akşam 1 tane patatesli poaca

Şu 1,5 litre

Spor 5000 adım sadece oda hastaneye gittik orada yürüdüm biraz

50 puan Mydestinyy Mydestinyy

Günaydınlar
Menümü yazacağım iki gündür çok hastaydım duzensiz beslendim şükür bu gün daha iyim

Dünkü menum
Sabah 1 dilim peynir
3 adet zeytin
1 tane salatalık
1dilim tb ekmeği

Ara yok

Şu 1,5 litre

Geçmiş olsun

Kızlaaar başıma geldi kızım kreşte kreşe gelen çocuklardan birinin velisi covid olmuş kadın bende varsa çocuğumda da vardır diye test yaptırıyor çocuk ta pozitif çıktı sınıf karantinaya alındı 10 gün okul yok çok saçma değil mi her taraf ortak alan ve sadece sınıf karantinaya alınıyor
14 kişi bir sınıftami duruyor bütün gün 🙄
Canım sınıf 14 15 kişilik ama bunların ortak kullanım alanları var okul nasıl kapanmaz

Bitti bitti artik bak artik maske takmama tarihi bile konusuluyor 1 haziran gelmeden 5000 e düşer 😏😏😏😏😏
Tabi sorma 2 metreden uzaksak takamayabilirmisiz🤣 tövbeler olsun.
Az yiyorum abla bu ara istahim yok 3 gundur bir istahsizlik var adetde olunca iyice kesildi esim birseyler ye diye zorlamasa inan hicbirsey yemiycem aksama kadar yemek yemek aklima bile gelmez belimden dolayi sadece yuruyus yapiyorum yinede odemim gitmiyor sabah kalktim erkenden inanirmisin abla karnim onden gidiyor ya 5 aylik sagliklibeslenme ve kilo verme surecimde adet donemlerim hep sabittir yada 100 gr ancak alirim bu adetimde sinirlerim bozuldu 71 kiloya inen ben 75 i gordum tartida abla sinirimden agladim utancimdan tartiya cilamiyorum suan korkudan gececek bu surec ama yinede kendimden utandim
Canım tartıdan kaynaklanabilir mi sıkma canını geçen bende öle 2 kilo fazla çıktım hemen indi odemim olmamasına rağmen
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87,3
Bu hafta 85.5
Fark 1,8
Yüzde 2,061
Bu haftanın birincisi belli sanki 😅😅👏👏👏 bravo ya

Günaydınlar

Dünkü menum
Sabah 1 dilim peynir
3 adet zeytin
1 tane salatalık
1dilim tb ekmeği

Ara yok

Şu 1,5 litre

Kilo bildirimim
Geçen hafta 87,3
Bu hafta 85.5
Fark 1,8
Yüzde 2,061
Geçmiş olsun kuzum 🥰
Tebrikler 🎈🎉

14 kişi bir sınıftami duruyor bütün gün 🙄

Tabi sorma 2 metreden uzaksak takamayabilirmisiz🤣 tövbeler olsun.

Canım tartıdan kaynaklanabilir mi sıkma canını geçen bende öle 2 kilo fazla çıktım hemen indi odemim olmamasına rağmen

Bu haftanın birincisi belli sanki 😅😅👏👏👏 bravo ya
Canim sağolasın bir şey yemedim ki menümü yazanları bile tirtikladim sadece ondan böyle eksileri gördüm

Canim sağolasın bir şey yemedim ki menümü yazanları bile tirtikladim sadece ondan böyle eksileri gördüm
Tabiki. İşte yemessen veriyorsun bide tabi üstüne sporla kaçınılmaz kilo verimi tebrik ederim. 🤗 Bu haftada ben tirtiklamaya başlıcam. Şuana kadar istediğimi yiyordum. Senin gibi yapicam ve 5 te kapaticam bakalım

Back