• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok biraz artım var
Yediklerime dikkat edemiyordum
2 gündür elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Oğlumda diyet yapıyor
Hem ona hem evdekilere hem bana yemek hazırlamak çok zor oluyor ( oğlum sebze yemez)
Olduğu kadar artık
şimdi kaç kilosun canım?
Yarin tarti var icyigim odem caylarinin yuruyuslerin az yemenin hicbir faydasi olmuyor bu adetimde 3 kilo odem cikti bende karnim fena sis hicbir adetimde boyle olmadim bu sefer caylar ters tepti o kadar moralim bozukki anlatamam yaaa😫😫😫😫

Al bendende o kadar 71 kiloyum sabah 75 ciktim odem toplamisim bide ananas cayi iciyorum bu adet doneminde ters tepti zaten istahim yok sicaktan biseyde yemiyorum yuruyuste yapiyorum suyumuda hic ihmal etmem ama agrili adetle uyandim dun karnimi gordugumde sinirden agladimmm
hormonal birşeydir canım. canını sıkma. senin kilo problemin yok artık nasılsa. ayrıca dün gece dolunay vardı. o da çok etkiliyor.

Kızlaaar başıma geldi kızım kreşte kreşe gelen çocuklardan birinin velisi covid olmuş kadın bende varsa çocuğumda da vardır diye test yaptırıyor çocuk ta pozitif çıktı sınıf karantinaya alındı 10 gün okul yok çok saçma değil mi her taraf ortak alan ve sadece sınıf karantinaya alınıyor

Kızlaaar başıma geldi kızım kreşte kreşe gelen çocuklardan birinin velisi covid olmuş kadın bende varsa çocuğumda da vardır diye test yaptırıyor çocuk ta pozitif çıktı sınıf karantinaya alındı 10 gün okul yok çok saçma değil mi her taraf ortak alan ve sadece sınıf karantinaya alınıyor

Neyimiz doğru yapılıyor ki

bildiğim kadarıyla en az 2 kişi olunca karantina mecbur. covid hijyen talimatnamesinde öyle.

Al bendende o kadar 71 kiloyum sabah 75 ciktim odem toplamisim bide ananas cayi iciyorum bu adet doneminde ters tepti zaten istahim yok sicaktan biseyde yemiyorum yuruyuste yapiyorum suyumuda hic ihmal etmem ama agrili adetle uyandim dun karnimi gordugumde sinirden agladim
Bende aynı göbeğim dümdüz olmuştu. Şuan hamile gibi duruyorum.
Tuvalet ve ödem sıkıntım var.
Üstüne belimde ağrıyor eğilip kalkarkeni geçtim düz otururken bile ağrıyor.

Tam tartı zamanı kötü oldu. Bu hafta geçen haftaya göre daha az beslendim.
Daha fazla hareket etmesemde hergun yurtus yaptım bakalım ne olacak.

Canım sınıf 14 15 kişilik ama bunların ortak kullanım alanları var okul nasıl kapanmaz
bakanlık talimatnamesi öyle. bildiğim kadarıyla başka şubelerde de ve personelde de çıkarsa o zaman ilçe hıfzısıhha kararıyla kapatılıyor geçici olarak. 1 şubede çıkınca 1 kişi olunca o kişi, 2 kişiyse sınıf karantinaya alınıyormuş.

Oluyor canim bayramdan once benimin esimin calistigi sirketteki elemanlardan biri covid olmustu pozitif cukmadan ikugun once gunaydin demus herkese temas olmadigi halde koca sirketi karantinaya aldilar herkesi sacmalik ama oluyor 10 gun karantinada kaldi esim soylene söylene bida ilac verdiler ic diye adamla muhatap olmamis dusun ayni departmanda bile degiller bir merhaba demeden karantinaya alinirsa insanlar inanirim canim sacmalik ama maalesef oluyor

Sabah kahvaltisi
Domates
Salatalik

Ara öğün
Sütlü nescafe

Öğle yemegi
1 kase corba
1 bardak ayran

Ara öğün
Ev yapimi cilekli dondurma
Yarim yulaf unundan poğaça

Aksam yemeği