Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah hemen dolsun buralar. Ben hamile kaldığımda zaten kiloluydum maalesef. 70 kg ile hamile kaldım :KK43:(( çok çabuk kilo alan bir bünyem var. Bu sebeple dikkat etmezsem sabit bir kiloda kalamıyorum. Ve yeme ataklarım oluyor. O yüzden uzun süreli diyet de yapamıyorum.

Şimdi akşam yemeği yemeden devam ediyorum. Henüz başlayalı 1 hafta falan oldu. Kahvaltıda ve 14-15 arası yediğim öğle yemeğinde ne istersem yiyorum. Ara öğün yok. Çok acıkırsam akşam belki bir meyve falan yiyorum. Ama genel olarak meyveyi de öğünle birlikte yiyorum.

1 aydır aynı kilodayım. Ondan önce 2 ayda 6.5 kilo verdim yani 81.5 kg. dım

İnşallah hemen dolsun buralar. Ben hamile kaldığımda zaten kiloluydum maalesef. 70 kg ile hamile kaldım :KK43:(( çok çabuk kilo alan bir bünyem var. Bu sebeple dikkat etmezsem sabit bir kiloda kalamıyorum. Ve yeme ataklarım oluyor. O yüzden uzun süreli diyet de yapamıyorum.

Şimdi akşam yemeği yemeden devam ediyorum. Henüz başlayalı 1 hafta falan oldu. Kahvaltıda ve 14-15 arası yediğim öğle yemeğinde ne istersem yiyorum. Ara öğün yok. Çok acıkırsam akşam belki bir meyve falan yiyorum. Ama genel olarak meyveyi de öğünle birlikte yiyorum.

akşam yemeği yemeden n bilmasıl duruyorsun , benim en büyük sorunum akşam yemeklerini kaçırmak ve ardından tv karşında bitmek bilmeyen atıştırmalar.. eşim yerken ben kendimi tutmayı başaramıyorum malesef:KK43:( ve malesef ki o çok zayıf ve asla kilo almıyor:KK43:(

çok yoğunum su almaya kantine çıkamadım malesef:KK43:(( yerimden ayrılamıyorum:KK43:(

öncelikle şunu bilmelisiniz aç kalmakla kilo verilmez.. öğün atlamak kilo vermeyi zorlaştırır çünkü metabolizma yavaşlar... akşam yemeklerini hafif tutarak bunun önüne geçebilirsiniz... hiç bir şey yapamıyorsanız bir kase yoğurt içerisine biraz gevrek meva vs atarak öğün haline getirebilirsiniz... ama benim önerim ilk etapta öğünlerinizi düzenlemenizdir. 3 ana öğünün mutlaka yapın ve öğün atlamayın. akşamları salata ağırlıklı şeyler de yiyebilirsiniz

Bu arada günde 3 lt.ye yakın su içmeye çalışıyorum. Çünkü su içmezsem tabiiki kilo veremiyorum.

evet su diyetin ve aslanda sağlıklı yaşamın vazgeçilmezidir mutlaka tüketmeniz lazım bunu bir anda değilde gün içerisine yayarak yapmaktada fayda vardır... ayrıca suyu ayakta tüketmeyin mutlaka oturur vaziyette için...

ve benden tavsiye güne başlarken uyanır uyanmaz 1-2 bardak oda sıcaklığında su için vucudun arınması metabolizmanın çalışması için

akşam yemeği yemeden n bilmasıl duruyorsun , benim en büyük sorunum akşam yemeklerini kaçırmak ve ardından tv karşında bitmek bilmeyen atıştırmalar.. eşim yerken ben kendimi tutmayı başaramıyorum malesef:KK43:( ve malesef ki o çok zayıf ve asla kilo almıyor:KK43:(

akşam yemeklerinde hafif ama tok tutan şeyleri tercih edin.. bir müddet sonra motivasyon tavan yapınca akşam istesenizde ağır şeyler yiyemeyeceksiniz çünkü beyin şartlandığında canınız bile çekmiyor...

bu arada yoğurdu bol bol tüketin kilo vermedeki etkisi yadsınamaz...

ve olmazsa olmaz bir şey daha yeşil çay... mutlaka hergün tüketin...

hoşgeldiniz, burada birşeyler yazıldığını görünce sevindim çok....
Ne kadar sık yazarsak o kadar birbirimize destek oluruz di mi kızlar:))
ben size hemen bugün yediklerimi yazayım,,,
sabah kahvaltı yapmadım işyerine gelince 3-4 adet burçak bisküvi yedim....yanlış yaptım biliyorum ama yarından itibaren sabah kahvaltılarında daha doyurucu şeyler yiyeceğim inşallah
öğlen yemeğine kadar 1 bardak yeşil çay içtim
öğlen yemekte de
2 yk zy pırasa
2 yk zy ıspanak
2 yk zy kereviz
bol salata yedim,,,
arada yiyebileceğim bir şey yok.. Ama bakalım buluruz bir şeyler... şimdilik görüşürüz kızlar iş vakti....
Ha birde çok su içemedim bugün , hemen gidip kednime 1 lt lik bir su alıyorum...:KK19:

merhaba arkadaşlarr :KK54::KK54::KK54: Kaptanımı takip ettim ve buraya geldim...:KK16:

öncelikle hepiniz için hayırlı uğurlu olsun, kilocuklar bol bol gitsin..

Ben 5. Takımdan gamze, kk ve takımım sayesinde fazla kilolorumdan kurtuluyorum çok şükür :KK16:

Bilinçli bir arkadaş gördüm :KK53: Süpersiniz :KK9::KK9::KK9:

bu arada günde 3 lt.ye yakın su içmeye çalışıyorum. çünkü su içmezsem tabiiki kilo veremiyorum.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba arkadaşlarr :KK54::KK54::KK54: Kaptanımı takip ettim ve buraya geldim...:KK16:

Ben 5. Takımdan gamze, kk ve takımım sayesinde fazla kilolorumdan kurtuluyorum çok şükür :KK16:

teşekkür ederiz darısı başımıza inşallah... arada uğrayın ki sağlıklı bir yaşama adım attığımızı sık sık hatırlayalım..:)))

öğlen yemeğini 2-3 arası doyurucu bir şekilde yediğim için acıkmıyorum canım.

öncelikle şunu bilmelisiniz aç kalmakla kilo verilmez.. öğün atlamak kilo vermeyi zorlaştırır çünkü metabolizma yavaşlar... akşam yemeklerini hafif tutarak bunun önüne geçebilirsiniz... hiç bir şey yapamıyorsanız bir kase yoğurt içerisine biraz gevrek meva vs atarak öğün haline getirebilirsiniz... ama benim önerim ilk etapta öğünlerinizi düzenlemenizdir. 3 ana öğünün mutlaka yapın ve öğün atlamayın. akşamları salata ağırlıklı şeyler de yiyebilirsiniz

evet su diyetin ve aslanda sağlıklı yaşamın vazgeçilmezidir mutlaka tüketmeniz lazım bunu bir anda değilde gün içerisine yayarak yapmaktada fayda vardır... ayrıca suyu ayakta tüketmeyin mutlaka oturur vaziyette için...

ve benden tavsiye güne başlarken uyanır uyanmaz 1-2 bardak oda sıcaklığında su için vucudun arınması metabolizmanın çalışması için

akşam yemeklerinde hafif ama tok tutan şeyleri tercih edin.. bir müddet sonra motivasyon tavan yapınca akşam istesenizde ağır şeyler yiyemeyeceksiniz çünkü beyin şartlandığında canınız bile çekmiyor...

bu arada yoğurdu bol bol tüketin kilo vermedeki etkisi yadsınamaz...

ve olmazsa olmaz bir şey daha yeşil çay... mutlaka hergün tüketin...
Ben yeni olduğum için çok bilgi sahibi değilim yanlış mı anladım yoksa belirli bir şekilde mi beslenmemiz gerekiyor? Karatay diyetinin bazı kurallarını kendi yaşam tarzıma göre değiştirerek uygulamaya çalışıyorum o açıdan 2 öğün yemek yemeyi tercih ettim.

Sağolun. Hoşgeldiniz siz de.

Günaydın arkadaşlar istanbulda sıcak bir hava mevcut bugün saat 2'ye kadar çalışıyorum çok şükür, ama bu güzel havada eve gidip aöf için ders çalışmam gerek neyse gelelim assıl konumuza... Dün akşam yemeğim nasıldı derseniz diyet yapan bir insan gibi değildi belki ama normal insanlar gibi az yedim:KK53: çünkü akşamları patlayana kadar yediğim için dün akşam ki menümde her nekadar bir kaç parça helva ve az ekmek olsa da bu irademden de memnunum onun dışında akşam eve 9,30da geldiğim için herhangi bir spor hareketim olmadı... sabah ta 2 tam buğday ekmek diliminin arasında peynir koyup yedim, yeşil çayımı da içtim,, şimdi bol bolsu içme zaman:))

sabah uzun zamandır giymediğim eteğimi giymiştim, üzerimde ne kadar da çirkin durmuş:KK43:( yanlardan basenlerim çıkmış, belimin oyuntusu kaybolmuş..:KK43:( allahım yardım et sen bize,,, bu işin altından kalkalım...

sabah uzun zamandır giymediğim eteğimi giymiştim, üzerimde ne kadar da çirkin durmuş:KK43:( yanlardan basenlerim çıkmış, belimin oyuntusu kaybolmuş..:KK43:( allahım yardım et sen bize,,, bu işin altından kalkalım...

inşallah. canım o eteğini sakın birine verme. ben 5. takım arkadaşlarım, kaptanım ve en önemlisi de kendim sayesinde 5 senedir giyemediğim kotumun içine girdim. ilk başlarda hedeflerim kısmında demiştim eski pantolonlarımı giymek istiyorum diye.. sen de o eteği giymek istediğini söyle defalarca kendine..

Günaydın ben aranıza yeni katıldım:)Kendimi tanıtıyım 23 yaşındayım boyum 1.62 kilom da 60:KK43:Öğrenciyim staj yapıyorum günlerim çok yoğun stresten çok yiyorum bi de hızlı yiyorum dolyısıyla da duba gibi oldum:KK43:Dün itibariyle diyete başladım hiç ekmek yemedim ve yine de doyabildiğimi gördüm bu beni çok mutlu etti:)Hepimize bu yolda başarılar:KK61:

Günaydın ben aranıza yeni katıldım:)Kendimi tanıtıyım 23 yaşındayım boyum 1.62 kilom da 60:KK43:Öğrenciyim staj yapıyorum günlerim çok yoğun stresten çok yiyorum bi de hızlı yiyorum dolyısıyla da duba gibi oldum:KK43:Dün itibariyle diyete başladım hiç ekmek yemedim ve yine de doyabildiğimi gördüm bu beni çok mutlu etti:)Hepimize bu yolda başarılar:KK61:

hoş geldin. yakında başlıyoruz yolculuğumuza.. bu kiloyu verebilmek senin elinde. ne kadar çok paylaşım o kadar çok kilo vermek :KK76::KK76::KK76:

Meraba kızlar ben 16 yaşındayım ve 59 kiloyum. Kilom çok değil belki bazılarına göre ama boyum kısa.
Kesin kararlıyım yaza kadar 51 olmak istiyorum.
Hayatımın son 4 senesini kilolu olarak geçirdim artık öyle olmayacak.
kilo:59
boy:1.60
hedef:51
umarım benide aranıza alırsınız.

Meraba kızlar ben 16 yaşındayım ve 59 kiloyum. Kilom çok değil belki bazılarına göre ama boyum kısa.
Kesin kararlıyım yaza kadar 51 olmak istiyorum.
Hayatımın son 4 senesini kilolu olarak geçirdim artık öyle olmayacak.
kilo:59
boy:1.60
hedef:51
umarım benide aranıza alırsınız.

senin yaşında genellikle kilo vermek çok kolaydır. nasıl bir yaşam tarzın var? hareketli misin?

evet hareketli sayılırım okuldan eve evden okula yürürüm.(gidiş geliş toplam 8 km falan)
evde iş yaparım sürekli sporda yaparım.

o zaman işimiz kolay olacak. hem çıtırsın hem hareketlisin. daha ne olsun :KK52::KK52::KK52::KK52:

chentiq bacım hayırlı uğurlu olsun...hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyorum.....

inşallah. canım o eteğini sakın birine verme. ben 5. takım arkadaşlarım, kaptanım ve en önemlisi de kendim sayesinde 5 senedir giyemediğim kotumun içine girdim. ilk başlarda hedeflerim kısmında demiştim eski pantolonlarımı giymek istiyorum diye.. sen de o eteği giymek istediğini söyle defalarca kendine..

inşallah, şunu fark ettim kendim için birşeyler yaptığımda ayrıca çok mutlu oluyorum... dışarıda incecik kızlara bakarak motive olmaya çalışıyorum, onlardan neyim eksik diyorum kendi kendime.. bu sefer olucak inşallah..

hoşgeldin sefalar getirdin,, tabi ki canım,, bir müddet sonra doymak için illa ekmek, bol yağlı salçalı, hamur işi yemek zorunda olmadığımızı farkedicez inşallah...

X