- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim benim. Cok şükür atlattik ama insan tedirgin oluyor rabbim kimseye yasatmasin ben birde kocaeli depreminde yakin arkadasimi kaybetmistim oraya ogretmen arkadasinin yanina birkacgunlugune gitmisti o zamanlar ölüm onu orda yakalamisti hic unutmadim onu garajdan ugurladigimiz zamani icimde hep korku iste .. hep deprem oldugunda diken ustu oluyorum. cok şükür rabbime bugunde yaşıyoruz rabbimherkesi korusun kimseye aci yasatmasin.Geçmiş olsun![]()
❤❤❤❤❤Komsu abla var da cok kafa dengi .
Benim kioo vemeye calistigimi biliyor ne kadar verdjn baya verdin diyor
Diyorum ki tartida vermedim hatta aldkm bile :))
Yok canim olur mu oylr sey bi 10 kilodan faxla verdin sen geldiginde hatirliyorun seni buralarin doluydu hep diyir . Annem de ayni sekilfe diyor ve tabi en onemlisi ben AYNADA GÖRDÜGÜM KIZLA BARISMAYA BASLADIM
Aynen de oyle
Eski arkadaslar hatirlarlar aynanjn onunden gecerken kendime bakmiyorum.nefret ediyotum.kendimden diyordum . Simdi kendimi sevesim.geliyor :)
Masalah 10 kilodan fazla yag kutlem gitti hamd olsun
.
Yankı Hoca var instagramda guc ve fitness
Mezura ile olcumu anlatiyor. Evinizde tarti varsa bakmayin hatta onu alin cope atin☺☺ diyor. 82 kilo musunuz 1 lt su icersiniz 83 olursunuz yarin bakarsiniz 80 . Ozellikle kadinlar hormona zManlarinda fazla cikiyor bu da moral bozuyor tarzi vs anladiniz siz .onemli olan yag oraniniz diyor. E tabi buna tartida eksi de eklenirse balli lokma tatlisi![]()
Hatta benim universitedeki lakabim minik kustu susam sokagindaki minik kusa benzetirlermis beni sonra 12 dev adam oldu❤❤❤❤❤supersin beni gorenlerde sen bu kadar sırık gibi oldugunu bilmiyorduk diyolar kilo boyu kisiyor ya kilomdan boy görünmüyordu birde 8 cm topukluda giyiyorum simdi rahat yürüyorum 185 tim oluyorum 1.95
yolda su laflarihep duyarim gencligimden beri yok artik ,yuh ,sirik
![]()
Saol canim benim. Cok şükür atlattik ama insan tedirgin oluyor rabbim kimseye yasatmasin ben birde kocaeli depreminde yakin arkadasimi kaybetmistim oraya ogretmen arkadasinin yanina birkacgunlugune gitmisti o zamanlar ölüm onu orda yakalamisti hic unutmadim onu garajdan ugurladigimiz zamani icimde hep korku iste .. hep deprem oldugunda diken ustu oluyorum. cok şükür rabbime bugunde yaşıyoruz rabbimherkesi korusun kimseye aci yasatmasin.![]()
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | +70 | +65 | +120 | +80 | |||
![]() | +225 | +375 | +225 | +135 | |||
@emxeren | +90 | +180 | - | +90 | |||
A Abceli52 | +60 | +210 | +340 | +440 | |||
![]() | +20 | +40 | + | +15 | |||
B Bugunneselibirgun | - | +180 | +240 | +30 | |||
![]() | - | - | - | - | |||
![]() | +60 | +120 | +60 | +60 | |||
![]() | +378 | +600 | +120 | - | |||
E Eftalios | +180 | +225 | +180 | +190 | |||
![]() | - | - | - | - | |||
R reklam | - | - | - | - | |||
![]() | +95 | + | +190 | - | |||
B baharns | - | - | - | - | |||
@Babsy baby | +60 | + | + | +66 | |||
E Etabiti | + | + | - | + | |||
![]() | + | + | - | + | |||
Aaa biliyorum pilates annesini bı kaç vidosunu yapmaya calistim dur iyice araştırayım bakayim teşekkür ederim ❤Internette pilates annesi diye bir hoca var 45 dakikalik ve 1 saat lik dersleri var ben 45 dakikayla baslamistim ilk zamanlar iki tane dolu su sisesiyle calistiriyor kollarim oyle eridi okadar aci cektimki 1 kac gun kollarim tutulmustu su siselerini buyuk olsun diyor bide ici dolu istiyor yarimsaat kol calistiriyor bununla 1 ay icinde goruyorsunuz kollariniz gitmis
ece var birde instagram da oziy var aman allahım hep bakıyorum onlaraAaa biliyorum pilates annesini bı kaç vidosunu yapmaya calistim dur iyice araştırayım bakayim teşekkür ederim ❤![]()
Ramazan bitsin daha ağır spor yapicam şimdi ancak kardio yapabiliyorum sikilasmam lazım mutlakaece var birde instagram da oziy var aman allahım hep bakıyorum onlara
Oy masallah❤❤❤❤❤supersin beni gorenlerde sen bu kadar sırık gibi oldugunu bilmiyorduk diyolar kilo boyu kisiyor ya kilomdan boy görünmüyordu birde 8 cm topukluda giyiyorum simdi rahat yürüyorum 185 tim oluyorum 1.95
yolda su laflarihep duyarim gencligimden beri yok artik ,yuh ,sirik
![]()
İnsalalh canım benimOy masallah
Ben minnakim.ya mini mini
Staj yapatken otelin sahibi unlu bir is adami adini verememo zamanlar 60 yaslarindadir ben de 20 yasindaydim
Tabi 15-16gosteriyorum
Naber çıtı pıtı diyordu her görüşünde
Ay ne günlerdi ya
Yine zayiflayip yine o 50 kiloluk halime donecehim insallah
Rica ederim sekerim ben simdi yaptim geldim pilates annesi 45 dakikayi bu sefer 3 litrelik siselerle yapinca felegim sasti ustune 1 saatlik versiyonun 15 dakikasinidaha yaptim tam 1 saate tamamladim hem cok eglenceli hemde lesli hareketleri var hemde kollar calisiyorbutun vucut calisiyor leslie artik ayni seyler sıkılıyorum ezberledim cünkü artik lesliyiAaa biliyorum pilates annesini bı kaç vidosunu yapmaya calistim dur iyice araştırayım bakayim teşekkür ederim ❤![]()
Spor konusmalariniz benide motive etti bende yaptımRica ederim sekerim ben simdi yaptim geldim pilates annesi 45 dakikayi bu sefer 3 litrelik siselerle yapinca felegim sasti ustune 1 saatlik versiyonun 15 dakikasinidaha yaptim tam 1 saate tamamladim hem cok eglenceli hemde lesli hareketleri var hemde kollar calisiyorbutun vucut calisiyor leslie artik ayni seyler sıkılıyorum ezberledim cünkü artik lesliyi
İnsalalh canım benim
Spor muhtesem bisey hayatimin bir parcasi yapamadigim zaman cok duclu hissediyorum kendimiSpor konusmalariniz benide motive etti bende yaptım
Ne hissediyorsun kız kendiniSpor muhtesem bisey hayatimin bir parcasi yapamadigim zaman cok duclu hissediyorum kendimi
Suclu yazacaktim karmakarisik bisey olmusNe hissediyorsun kız kendinimoralim sıfırdı sayen de güldüm biraz