Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler buaralar iftarda kaçırıyorum sporla telafi etmeye çalışıyorum neyazıkki bugünkü menüm
Sahur
Zeytin peynir yumurta yeşillik sodalı ayran
İftar
1 kase çorba 1tabak yeşil mercimekli salata Ton balığı 1tabak sebze yemeği
Ara
1 muz 3ceviz 5-6fındık
2litre
90 dakika sabah yürüyüş 90x2=180
90 dakika öğ.sonra yürüyüş 90×2=180
40dakika iftardan sonra yürüyüş 40x2=80 toplam 440 Mydestinyy Mydestinyy

Iyi aksamlar arkadaslar
Meme kucultme ameliyati olanlar veya yakını tanıdığı olan var mi devlette
Cok agirlik yapiyor sanki 90 veya 95 beden tam bilemiyorum
Sutyen takinca sirtim boynum agriyor sanki
Duzgun takamiyorum artik sutyeni ortalayip oyle takiyorum cok rahatsiz oluyorum ya ,
Gorsel bulursam atayim durun :)
Allahın verdiğini bozma canım. bana da çok söyleyen oldu ama hayır dedim hep. kilo verince küçülüyor. uygun çamaşır almam gerekli o kadar. ben de her markayı kullanamıyorum. bir firmanın iki modeli oluyor şu anda. ama napim. sağlıklı ya önemli olan o çok şükür. zayıflayacağız başka yolu yok.

Allahın verdiğini bozma canım. bana da çok söyleyen oldu ama hayır dedim hep. kilo verince küçülüyor. uygun çamaşır almam gerekli o kadar. ben de her markayı kullanamıyorum. bir firmanın iki modeli oluyor şu anda. ama napim. sağlıklı ya önemli olan o çok şükür. zayıflayacağız başka yolu yok.
Zayiflarim ama kuculecegini sanmiyorum buyudu bir kere,ici bosali daha kotu3 olmasindan cekinmiyor degilim guzellik icin degil saglik icin gercekten agritiyor gibi.dedigim gibi sutyeni ortadan takinca sikinti yok da o da zor oluyor dur bakalim hayırlısı

Dünkü sahur menüm bir kase yogurt
Bir ufak salatalık iki haşlanmış yumurta iki ltre su çay

Akşam
Yarım kase çorba dört sardalya
Salata çerez bir tulumba
2 lt su
İki çay
Spor yok.
3 bin adım 30 puan

Back
X