Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar nasilsiniz 😚 vallahi sporlarıniza hayretle bakıyorum massallah hepinize. Ben kolumu kaldıramıyorum bile. Pazar günü hastalanıcam. Bahar temizliğine başlıcam. Ev şuan leş gibi inanın kolum kalmıyor. Ben enerjimi yemekten aliomusum ya gerçekten.. Akşamları fazla kaçırmiyorum. Sahur zaten yapmıyorum. Bi kere yaptım neredeyse fenalaştım. Uyuyamadım asla. Böyle iyiyim. Sadece suda sıkıntı çekiyorum. Wc ye 3 günde yada 4 günde çıkabiliyorum. Cuma sonucu merak ediyorum gerçekten.

Dün sahur
Bir havuç iki yumurta 1 ltre su.

Akşam
Yarım çorba bir kase cacık bir lavaş.
Bir porsiyon patlıcan kebabı salata yeşillik ve turşu.

Birde pasta yedim en küçük boy.
Bir maden suyu .

Spor.

10 dk bölgese karin. 20 puan
100 yan karın 60 puan.
100 bacak 100 dağ tırmanışı120 puan
103 simit bölgesi 60

Top puan. 260

İyi geceler canikolar
Sahur yapmadım

İftar
Etli patates yemeği
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon yoğurtlu mantı
Pudingli Betit beurre tatlısı (Allahım yemek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi nasıl yapıcam ya tatlı yemesem çok kolay kilo veririm ama yapamıyorum sizlerin menüsünü hayranlıkla okuyorum) çok üzgünüm kendime hakim olamıyorum 😔
Bende yedm bu sefer

Yok ya bende evde olunca yiiyorum
En sevdiğim şey kremalı ek eşim ondan alınca dayanamıyorum
Ama yememeye çalış
Birde yememeye claiatikca hepsini yiiyorum ,🤭🤭
İşte yapılınca yeniyor ramazan dolayısıyla da mecburen hep yapılıyor verdiğim kilocuklar geri gelicek 😒

günaydın selam herkese nasılsınız ?
günaydın canım, iyi diyelim iyi olsun, dün diyetisyen kontrolüm vardı, tartıda 700 gr fazla çıktım. aslında 500 gr yağ kaybım olmuş ama vücudum yaklaışık 1 kg ödem tutumuş dedi, ona biraz canım sıkıldı :( bu hafta et ağırlıklıydı beslenme programım, demekki et sana yaramıyor ödem yapıyor dedi, bu hafta gene sebzeye döndük, inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırım bakalım.

sen nasılsınn :)

günaydın canım, iyi diyelim iyi olsun, dün diyetisyen kontrolüm vardı, tartıda 700 gr fazla çıktım. aslında 500 gr yağ kaybım olmuş ama vücudum yaklaışık 1 kg ödem tutumuş dedi, ona biraz canım sıkıldı :KK43: bu hafta et ağırlıklıydı beslenme programım, demekki et sana yaramıyor ödem yapıyor dedi, bu hafta gene sebzeye döndük, inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırım bakalım.

olsun yağ kaybın var hiç üzülme yeter ki sen sabırlı ve azimli ol
ben ne iyiyim ne kötü orta hallice kafamda deli sorular

Dün sahur
Bir havuç iki yumurta 1 ltre su.

Akşam
Yarım çorba bir kase cacık bir lavaş.
Bir porsiyon patlıcan kebabı salata yeşillik ve turşu.

Birde pasta yedim en küçük boy.
Bir maden suyu .

Spor.

10 dk bölgese karin. 20 puan
100 yan karın 60 puan.
100 bacak 100 dağ tırmanışı120 puan
103 simit bölgesi 60

Top puan. 260
Mydestinyy Mydestinyy

günaydın canım, iyi diyelim iyi olsun, dün diyetisyen kontrolüm vardı, tartıda 700 gr fazla çıktım. aslında 500 gr yağ kaybım olmuş ama vücudum yaklaışık 1 kg ödem tutumuş dedi, ona biraz canım sıkıldı :KK43: bu hafta et ağırlıklıydı beslenme programım, demekki et sana yaramıyor ödem yapıyor dedi, bu hafta gene sebzeye döndük, inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırım bakalım.

Kan grubu beslenmesine hiç göz attinmi eğer kan grubuna uygun değilse kesin dogrudur

Back
X