- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Angarammmmm canim angarammmmgit git kızılay ulus sıhhıye hepsi yan yana gez gel
2024 ten bahsediyorlar tovbe estefurullahbu virüs 2022 anca biter oda belki
Sen yesillenmissin daha ne kilosu vericenki. Alttaki cizelgeden bahsediyorumKizlar artik bugun pazartesi mahurlugunu uzerimizden atalim cumaya kadar catir catir kilolari verelim listenintab seviyesine cikalim haydi canlar yapariz biz yine veririz kiloları
Yemek cizelgesindenmi daha 3 kilom var sekerim butungunyesillik yiyerek evet yesiilendim ama regl donemine girdim metabolizmayi sasirtmaya calisiyorum canim evet istedigim 75 kiloya dusunce uzunbirsure yesilcay gormek istemiyorum annem icinde yesil cay agacicikacak yakinda deyipdalga geciyorSen yesillenmissin daha ne kilosu vericenki. Alttaki cizelgeden bahsediyorum![]()
Ben varımmNerde bu millet nerde bu devlet heyoo![]()
![]()
![]()
canim sıkılıyor kizlarr :)
Tiyolarini dinliyorum ozmanYemek cizelgesindenmi daha 3 kilom var sekerim butungunyesillik yiyerek evet yesiilendim ama regl donemine girdim metabolizmayi sasirtmaya calisiyorum canim evet istedigim 75 kiloya dusunce uzunbirsure yesilcay gormek istemiyorum annem icinde yesil cay agacicikacak yakinda deyipdalga geciyor![]()
Canım görümcem oldu. Bir kere şunu söyleyim çok ağır bir ameliyat. Uzun bir süre bakımın yapılması gerek. İşin kötüsü 3 4 senede eski haline döndü. İlk çok güzel olmuştu dolgulu 75 takiodu. Kahverengi şeyleride tepeye diktiler. Ama asla çocuk emziremessin dedi doktor smdi hamile. Eski haline geri döndü onca acı boşa gitti malesefIyi aksamlar arkadaslar
Meme kucultme ameliyati olanlar veya yakını tanıdığı olan var mi devlette
Cok agirlik yapiyor sanki 90 veya 95 beden tam bilemiyorum
Sutyen takinca sirtim boynum agriyor sanki
Duzgun takamiyorum artik sutyeni ortalayip oyle takiyorum cok rahatsiz oluyorum ya ,
Gorsel bulursam atayim durun :)