• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20210419_091353.webp

Ahanda 78.25 regl donemi yuzunden gram oynamadi

selam herkese :) Mydestinyy Mydestinyy

Kahvaltı:
1 yumurta, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 y.K. Lor, 1 biber, 3 zeytin, yeşillik, taze soğan&sarımsak, çay

Öğle:
4 y.k. yağsız yoğurtlu makarna

Ara:
Türk kahvesi

Akşam:
2 y.K. hindi sote, 1 küçük köfte, yağsız salata

Su: 3 litre
Spor: 1500 adım = 15 puan

Sabah kahvaltisi:
Yumurta salatasi
Yulaf tost

Ara öğün:
Espresso sütlü

Öğlen yemeği:
Corba 1 kase
Salata

Ara Öğün :
Ketojenik glutensiz tarhana keki 1 dilim
Yarim dilim yulaf bar
Yarim dilim karabugday patlağı

Aksam yemeği:
Corba 1 kase
Cacik 1 kase

Spor
30 dakika yürüyüş 90
2 saat ev isi 100

Daha sopr bitmedi tekrardan birazdan basliycam

Su
3.5 litre

Butun gun kahve ve yesil cay icildi.

Kizlar artik bugun pazartesi mahurlugunu uzerimizden atalim cumaya kadar catir catir kilolari verelim listenintab seviyesine cikalim haydi canlar yapariz biz yine veririz kiloları
Sen yesillenmissin daha ne kilosu vericenki. Alttaki cizelgeden bahsediyorum😁

Sen yesillenmissin daha ne kilosu vericenki. Alttaki cizelgeden bahsediyorum😁
Yemek cizelgesindenmi daha 3 kilom var sekerim butungunyesillik yiyerek evet yesiilendim ama regl donemine girdim metabolizmayi sasirtmaya calisiyorum canim evet istedigim 75 kiloya dusunce uzunbirsure yesilcay gormek istemiyorum annem icinde yesil cay agacicikacak yakinda deyipdalga geciyor🤣🤣🤣🤣🤣

Hayırlı akşamlar
Menü
Sahur
Patates salatası
1 ceviz

İftar
1 porsiyon hünkar beğendi
3,4 kaşık patates salatası
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 tane şeker pare
1 bardak kola
Su 1,5 lt tamamlarım

Spor
22 dk leslie daha yapardım da çok fena mide bulantısı yaşadım. Mydestinyy Mydestinyy

Iyi aksamlar arkadaslar
Meme kucultme ameliyati olanlar veya yakını tanıdığı olan var mi devlette
Cok agirlik yapiyor sanki 90 veya 95 beden tam bilemiyorum
Sutyen takinca sirtim boynum agriyor sanki
Duzgun takamiyorum artik sutyeni ortalayip oyle takiyorum cok rahatsiz oluyorum ya ,
Gorsel bulursam atayim durun :)

Yemek cizelgesindenmi daha 3 kilom var sekerim butungunyesillik yiyerek evet yesiilendim ama regl donemine girdim metabolizmayi sasirtmaya calisiyorum canim evet istedigim 75 kiloya dusunce uzunbirsure yesilcay gormek istemiyorum annem icinde yesil cay agacicikacak yakinda deyipdalga geciyor🤣🤣🤣🤣🤣
Tiyolarini dinliyorum ozman 😁 75 düşük bir rakam değil ama boyun mu uzun yada çok yeşillik yediğin için sana ödül olarak verilmiş 😁😁 bende 70 te ciddi zayf ve kemikli duruyorum. Millet 53 55 kilo 😁😁
Iyi aksamlar arkadaslar
Meme kucultme ameliyati olanlar veya yakını tanıdığı olan var mi devlette
Cok agirlik yapiyor sanki 90 veya 95 beden tam bilemiyorum
Sutyen takinca sirtim boynum agriyor sanki
Duzgun takamiyorum artik sutyeni ortalayip oyle takiyorum cok rahatsiz oluyorum ya ,
Gorsel bulursam atayim durun :)
Canım görümcem oldu. Bir kere şunu söyleyim çok ağır bir ameliyat. Uzun bir süre bakımın yapılması gerek. İşin kötüsü 3 4 senede eski haline döndü. İlk çok güzel olmuştu dolgulu 75 takiodu. Kahverengi şeyleride tepeye diktiler. Ama asla çocuk emziremessin dedi doktor smdi hamile. Eski haline geri döndü onca acı boşa gitti malesef 🙄

Back
X