- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bir ara taşınmayı düşünmüştük İzmir'e tabi eş kişisi yemediBende severim çünkü izmirliyim
Özledim izmiri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ara taşınmayı düşünmüştük İzmir'e tabi eş kişisi yemediBende severim çünkü izmirliyim
Özledim izmiri![]()
Yamadi bir türlü tovbe estagurulah iste buda bunaltiyorAmin canım burda da aynı şekilde kapalı Yağmur durmadı dışarıya malzeme almaya çıkmam lazım çocukla endişeleniyorum hasta olur diye
Bir ara taşınmayı düşünmüştük İzmir'e tabi eş kişisi yemedi![]()
Soyle bir laf vardir bilirsin demi espri yaparlar hep tencerem var tavam var izmirliyim havam var bu espriyi cokyapiyorlarBende severim çünkü izmirliyim
Özledim izmiri![]()
Hahaaa aynenSoyle bir laf vardir bilirsin demi espri yaparlar hep tencerem var tavam var izmirliyim havam var bu espriyi cokyapiyorlar
Bende ankarada okudum yillarim gecti en sevdigim canim ankaram anitkabirde okul stajimi yapmistim teyzosumda orda yasiyorbende eş kişisi sayesinde ankaradayım evlendim Ankaralı oldum
Nerde mutluysan orda kal boşver canım![]()
Ne güzelBende ankarada okudum yillarim gecti en sevdigim canim ankaram anitkabirde okul stajimi yapmistim teyzosumda orda yasiyor
BendeNe güzel
Ankarayıda çok severim
Sanırım ben heryeri
seviyorum![]()
ankara çok soğuk beeeee ama kızları o soğukta mini giyiyor ööfffffNe güzel
Ankarayıda çok severim
Sanırım ben heryeri
seviyorum![]()
ankara çok soğuk beeeee ama kızları o soğukta mini giyiyor ööfffff![]()
![]()
git git kızılay ulus sıhhıye hepsi yan yana gez gelEn yakın arkadaşım Ankara da ben de gideceğim gezmeye şu virüs bir bitsin de :)
git git kızılay ulus sıhhıye hepsi yan yana gez gel
bu virüs 2022 anca biter oda belkiİnşallah hayırlısı ile şu zamanları atlatım virüste biter kız da büyür giderim inşallah :)
bu virüs 2022 anca biter oda belki
Kaç aylık kızınBen sanmıyorum ama kızım büyür o zamana kadar rahtça geliriz :)
Kaç aylık kızın
Ay maşallah benim kızım da 3 yaşın da çabuk büyüyorlar yaaa büyümesinler15 aylık olacak bu ay
Ay maşallah benim kızım da 3 yaşın da çabuk büyüyorlar yaaa büyümesinler