Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Insallah canim.
Yine de takipte olmalisin zaten.Veznede surekli oturuldugu icin cok kilo aliniyor.
Hastanelerde genelde kilolu oluyor bu isi yapanlar.
Motive en degerli sey.
Ben bu pandeminin basinda motive filan hak getire,korkuyla sureci izledik sadece.
Ama baktim kendimi unutmusum,dedim kalk ayaga,boyle olmaz.
Verecegiz yardimlasarak,insallah hepimiz sonuclardan mutlu oluruz.

Ben de sabah kalkinca leslie yaptim 2 mil,kendime gelene kadar bitti bile:))
1 saatte yorucu is yaptim evde,doldur bosalt kaldir indir.
O kiyafetler var ya,giyilebildikce mutluluk katlaniyor,benim de bir etegim var,ona girebildigim gun amacima ulasmisim demektir

Dünkü menüm
Sahur
Peynir zeytin yumurta yeşillik 2çay kaşığı bal 1dilim çavdar ekmeği
İftar
1 küçük tabak Arnavut ciğeri
1 avuç içi hindi göğüs haşlama
1kase sütlaç
Domates salatalık yeşillik
Ara
Yarım muz 1 avuç kuruyemiş çay
1.5 litre su
30 dakika yürüyüş 30x2=60
Mydestinyy

Aynen aslında geç böle başladık bosladik çok. Bundan s sonra bırakmak yok inşallah. Ben kıyafete çok sıkıntı çekiyorum ya omuzlarım iri. Dar giyinmeyi sevmiyorum her zaman bir beden daha büyük almam gerekiyor oda xxl ye denk düşüyor bulamiosun en güzel beden en güzel fiyatlar l ye kadar ayyy yazın ter içinde kalması cabasi

kızçelerim bu etap takımca 3. olduk kutluyorum

hepimize tebrikleeeeeeeer

akşam kocişimle film keyfi yapcaz daha girip yazamam, o yüzden hemen menümü bırakayım şuraya Mydestinyy

Kahvaltı:
1 yumurta, 2 çeri domates, 1 salatalık, yeşillik, çay

Ara:
sade türk kahvesi

Ara:
3 y.k. yoğurt, 1 salatalık

Ara:
1/2 elma, yeşilçay

Akşam:
3 köfte, yağsız salata

Su: şimdilik 1,5 ama yatana kadar 2,5 olur
Spor: 4000 adım = 40 puan

İnşallah Allah razı olsun sizlerden dualarınızı bekliyorum

L beden mukemmel bence de.
Insallah gireriz.
Ben terlemiyorum,keske terlesem belki kilo vermem hizlanir.
3 mil leslie yaptim,onda bile yok.
Sadece gobegime strec sarmistim,is yaparken onda terlemisti karnim.
Devam etsem belki ise yarar.

Selamkizlarrrrrr
Almanyadan komşu geldi ii oglu var biri 5 biri 4 yasinda
Benim oglan da 5 yasinda
Arkadas oldular bugün 3 une de ben baktim canim cikti canimmmmmmm
Tabi disarida baktim .bura köy yeriama yine de araba geciyor baya ,hafta sonu dahil
Yuruyuse ciktik cocuklar Turkce bilmiyorlar. Brnim almanca da az baya
Ingilizce rusçam var ama almanca yok denecek kadar az
O nedenle halasi yardimci oluyor bazen ,halalari daimi komşumuz burada neyse
.
Ay bir yaramaz bir tanesi bir hateketli anaammmm beni de cok sevdi mi illa gel fuusbal fuusbal diye diye canimi cikardi
Diger oglan ile benim oğlum uslu ,oturup lego oynadilar ben öbür canavar minnakla kosturdum durdum
O nedenle bugün 5 saat hic mi hiç oturmadan oynadik cocuklarla
5 saat ×60 dk = 300 dk
.
300 dk ×2 puandan = 600 puanimi isterim Mydestinyy hiç anlamam bacaklarim sizliyor
Sadece oyun degil ki 45 dk kosturmali yürüyüş de var icerisinde

L beden mukemmel bence de.
Insallah gireriz.
Ben terlemiyorum,keske terlesem belki kilo vermem hizlanir.
3 mil leslie yaptim,onda bile yok.
Sadece gobegime strec sarmistim,is yaparken onda terlemisti karnim.
Devam etsem belki ise yarar.
Terlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsun

Terlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsun
Metabolizmam yavas eminim artik ben de.
Eger cok agir gripsem ilac almissam terlerim ancak.
Yoksa ne carsi pazarda kostururken,ne agir tasirken terlemiyorum.He sifir degil ama cok az yani.
Bir esya tasimak zorunda kalmistim,cok cok agirdi,o zaman anladim terlemek neymis:)
Ve dedim ki evet terlemiyorum ben.
Yoksa avantajdir aslinda,kol altlari filan nemlenmez giysilerimde asla.
Diyette onsuz kilo cok zor veriliyor iste..

Su miktarini arttir canim ar sira mtabolizmayi calismasini saglayan yogurtla yulaf ye benimde yavasti zamaninda lutfen en onemlisi bir tahlil yaptir turk kahvesini seviyomusun bilmiyorum ama gunde 2 tane icilen turk kahvesi metabolizmayi calistirir ben her yemegime yogurduma aci pul biber koyuyorum aci kirmizibiberin icindeki madde metabolizmayi calistiriyor hicbiri ise yaramazsa mutlaha tahlilerine baktir orda cikiyor sorun varsa zaten

Aksama kizim manti makarna istedi.
Ben de cok severim.
Yesem olmaz,yemesem ,ya da az yesem.
Taze fasulye var kendime.
Corba var.
3 bardak su iceyim.
1 kepce corba ve fasulyemi yerim,ardindan 1 su daha icip azcik makarna alirim,yiyemem herhalde onca seyden sonra.
Tamamdir boyle iyi gibi..

Kahvenin delisiyim,yulafi alayim ya,dahaonce kullanıyordum.
Aciyi da severim,cogaltayim o halde.
Tahlil neye baktirmaliyim sence.
Tiroidde filan sorun cikmamisti.
Insulin direnci filan baktirmismiydim hatirlayamadim,

Kesinlikle öyle bende evlebirkenki kıyafetlerim bile duruyor hepsinib içine girilen girecez inşallah

Ay ben çok yerlerim ya yüzümden akar resmen metobolizmam hızlı çabuk kilo veririm herkes şaşırır nasıl böyle hızlı veriyorsun diye

Aa ben de hic terlemem .hayatim boyunca hic terlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…