- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.783
- 598
Insallah canim.İnşallah canm ya zaten bu sefer son noktayı koymassam bidaha asla bu motive te geri dönemem kendimi toparlayam
Bide temmuzda hastaneye girme ihtimalim var 20 yıl. Sonra ilk defa calisicam. Zayıf olup rahat çalışmak istiyorum. Ya hizmetli yada vezneci olucam nasip kabul edilirse
Ben de sabah kalkinca leslie yaptim 2 mil,kendime gelene kadar bitti bile:))Selamlar bütün gün temizlik yaptım yeminle ayaklarım ağrıdı birazdan yemekleri koyacagim ocağa onlar pişene kadar zumba yapmayı düşünüyorum spor yapmayı sevmeye başladım o tatlı kas agrilarini hissetmek hoşuma gidiyor bir kaç eski kıyafet denedim olmak üzere olanlar var iki kilo falan verirsem olacak muhtemelen çok mutluyum
Aynen aslında geç böle başladık bosladik çok. Bundan s sonra bırakmak yok inşallah. Ben kıyafete çok sıkıntı çekiyorum ya omuzlarım iri. Dar giyinmeyi sevmiyorum her zaman bir beden daha büyük almam gerekiyor oda xxl ye denk düşüyor bulamiosun en güzel beden en güzel fiyatlar l ye kadar ayyy yazın ter içinde kalması cabasiInsallah canim.
Yine de takipte olmalisin zaten.Veznede surekli oturuldugu icin cok kilo aliniyor.
Hastanelerde genelde kilolu oluyor bu isi yapanlar.
Motive en degerli sey.
Ben bu pandeminin basinda motive filan hak getire,korkuyla sureci izledik sadece.
Ama baktim kendimi unutmusum,dedim kalk ayaga,boyle olmaz.
Verecegiz yardimlasarak,insallah hepimiz sonuclardan mutlu oluruz.
hepimize tebrikleeeeeeeerkızçelerim bu etap takımca 3. olduk kutluyorum
Sen canini hic sıkma üzülme canim biliyorum kolay deil üzülmemek sen sonuna kadar savas senin icin dua edicem bol bol yetr artik bu kadinlarin cektikleri .yavrunu alamaz senden kizin anne sutu alıyormuş bak vermez yavrunu ona mahkeme senin ve yavrunun ayaginiza tas degmesin insallah.dualarim seninle
L beden mukemmel bence de.Aynen aslında geç böle başladık bosladik çok. Bundan s sonra bırakmak yok inşallah. Ben kıyafete çok sıkıntı çekiyorum ya omuzlarım iri. Dar giyinmeyi sevmiyorum her zaman bir beden daha büyük almam gerekiyor oda xxl ye denk düşüyor bulamiosun en güzel beden en güzel fiyatlar l ye kadar ayyy yazın ter içinde kalması cabasi
Terlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsunL beden mukemmel bence de.
Insallah gireriz.
Ben terlemiyorum,keske terlesem belki kilo vermem hizlanir.
3 mil leslie yaptim,onda bile yok.
Sadece gobegime strec sarmistim,is yaparken onda terlemisti karnim.
Devam etsem belki ise yarar.
Metabolizmam yavas eminim artik ben de.Terlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsun
Su miktarini arttir canim ar sira mtabolizmayi calismasini saglayan yogurtla yulaf ye benimde yavasti zamaninda lutfen en onemlisi bir tahlil yaptir turk kahvesini seviyomusun bilmiyorum ama gunde 2 tane icilen turk kahvesi metabolizmayi calistirir ben her yemegime yogurduma aci pul biber koyuyorum aci kirmizibiberin icindeki madde metabolizmayi calistiriyor hicbiri ise yaramazsa mutlaha tahlilerine baktir orda cikiyor sorun varsa zatenMetabolizmam yavas eminim artik ben de.
Eger cok agir gripsem ilac almissam terlerim ancak.
Yoksa ne carsi pazarda kostururken,ne agir tasirken terlemiyorum.He sifir degil ama cok az yani.
Bir esya tasimak zorunda kalmistim,cok cok agirdi,o zaman anladim terlemek neymis:)
Ve dedim ki evet terlemiyorum ben.
Yoksa avantajdir aslinda,kol altlari filan nemlenmez giysilerimde asla.
Diyette onsuz kilo cok zor veriliyor iste..
Kahvenin delisiyim,yulafi alayim ya,dahaonce kullanıyordum.Su miktarini arttir canim ar sira mtabolizmayi calismasini saglayan yogurtla yulaf ye benimde yavasti zamaninda lutfen en onemlisi bir tahlil yaptir turk kahvesini seviyomusun bilmiyorum ama gunde 2 tane icilen turk kahvesi metabolizmayi calistirir ben her yemegime yogurduma aci pul biber koyuyorum aci kirmizibiberin icindeki madde metabolizmayi calistiriyor hicbiri ise yaramazsa mutlaha tahlilerine baktir orda cikiyor sorun varsa zaten
Kesinlikle öyleBen de sabah kalkinca leslie yaptim 2 mil,kendime gelene kadar bitti bile:))
1 saatte yorucu is yaptim evde,doldur bosalt kaldir indir.
O kiyafetler var ya,giyilebildikce mutluluk katlaniyor,benim de bir etegim var,ona girebildigim gun amacima ulasmisim demektir
Ay ben çok yerlerim ya yüzümden akar resmen metobolizmam hızlı çabuk kilo veririm herkes şaşırır nasıl böyle hızlı veriyorsun diyeTerlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsun
IinnsaallaaaaaahKesinlikle öylebende evlebirkenki kıyafetlerim bile duruyor hepsinib içine girilen girecez inşallah
Aa ben de hic terlemem .hayatim boyunca hic terlemedimTerlememe sorununmu var canim metabolizman yavas calisiyor o zaman doktor deilim ama tecburelerimden biliyorum metabolizma yavassa terleme olmuyor maalesef. Spordan once bir tane muz yedigin zaman terliyorsun suyu arttirdigin zaman da terliyorsun
İyiyim canım çok şükür annemde çok şükür daha iyi testleri tahlilleri iyiye gidiyor dedi doktoru inşallah dahada iyi olacak Allahın izniyleÇok haklısın
Kaç gündür aklımdasın, annen nasıl, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?