Bu erkeklerin herseye bahanesi var cok özür dilerim canim senide incitmek istemem boyle soyleyip ama cocugunu dusunen insan bir yerden borc bulur arabayi satar yinede oder ikinizin parasini seni incittiysem ozur dilerim ama cok kiziyiyorum ya tutamiyorum boyle olaylarda kendimi .en yakin arkadasim senin yasadigin olayi yasadi cok sinirleniyorum boyle erkeklere malim mulkum var diye saga sola hava atarlar is nafakaya ve cocugunun gelecegini dusunmek olursa bin bir türlü bahane uydururlar.
Sen canini hic sıkma üzülme canim biliyorum kolay deil üzülmemek sen sonuna kadar savas senin icin dua edicem bol bol yetr artik bu kadinlarin cektikleri .yavrunu alamaz senden kizin anne sutu alıyormuş bak vermez yavrunu ona mahkeme senin ve yavrunun ayaginiza tas degmesin insallah.dualarim seninleAynen öyle ne çocuğu düşünmeli bunlar 2 aydır telefon çalmadı babası tarafından kızım nasıl diye arada bir kaç defa annesi aradı onda da minnetle baktı kıza zaten dünkü dilekçeden sonrada artık hiç açmıcam telefonlarını benim canımı yakıp hakkımda iftira atan insanları kızımı görmeyi de hak etmiyor kuzum daha anne sütü alıyor velayeti istiyor bu mu babalık bu mu düşünce
Kayinpeder canm rica edermgeçmiş olsun kp ne canımcım , açıklama için teşekkür ederim.
Yok canim benim ne kirilmasi olur mu oyle sey.ne borc bulup odemesi , ayrildiktan hemen sonra arabayi sat bir ust model al, simdi onun borcunu ödüyor salak, 1 senedir pandemiden dolayi işsiz, ne halt yemeye senin bmw araba, hava atacak ya,,abisiyle konustum gecen gun nafakasini odemiyor bu dedim, o gonderiyor iki aydir. Sonucta abisi aramizda geen her seyi biliyot anlattim ona zamaninda. 80 bin küsürü ona verip arabadaki haczi kaldiracagina, yegenine yani yegeninin annesine bana verebilirdi. Verdi kardesine kardesi de yedi aha . Motorsiklet almis, motor ustunde pozlar atiyor whatsaptan. 34 yasindasin hazir duzenini bozdun bunlar icin mal ya.Şaka degil tam antropoz halleri.ama var bur acısı da burda anlatamam canım o nedenle bir seyleri ispat çabasında. Herkes diyor ki o akli basina gelince yine ister seni bir ii sene sonra..oldu canim ilgi yok sevgiyok tık yok.he ben seni kabul edecem.zor zamanimi annemle babamla gecireyim. Hayatim duzene gelince gel ne pişman.yok anam başka kapıya yallahhhhhh☺☺Bu erkeklerin herseye bahanesi var cok özür dilerim canim senide incitmek istemem boyle soyleyip ama cocugunu dusunen insan bir yerden borc bulur arabayi satar yinede oder ikinizin parasini seni incittiysem ozur dilerim ama cok kiziyiyorum ya tutamiyorum boyle olaylarda kendimi .en yakin arkadasim senin yasadigin olayi yasadi cok sinirleniyorum boyle erkeklere malim mulkum var diye saga sola hava atarlar is nafakaya ve cocugunun gelecegini dusunmek olursa bin bir türlü bahane uydururlar.
Yok canim benim ne kirilmasi olur mu oyle sey.ne borc bulup odemesi , ayrildiktan hemen sonra arabayi sat bir ust model al, simdi onun borcunu ödüyor salak, 1 senedir pandemiden dolayi işsiz, ne halt yemeye senin bmw araba, hava atacak ya,,abisiyle konustum gecen gun nafakasini odemiyor bu dedim, o gonderiyor iki aydir. Sonucta abisi aramizda geen her seyi biliyot anlattim ona zamaninda. 80 bin küsürü ona verip arabadaki haczi kaldiracagina, yegenine yani yegeninin annesine bana verebilirdi. Verdi kardesine kardesi de yedi aha . Motorsiklet almis, motor ustunde pozlar atiyor whatsaptan. 34 yasindasin hazir duzenini bozdun bunlar icin mal ya.Şaka degil tam antropoz halleri.ama var bur acısı da burda anlatamam canım o nedenle bir seyleri ispat çabasında. Herkes diyor ki o akli basina gelince yine ister seni bir ii sene sonra..oldu canim ilgi yok sevgiyok tık yok.he ben seni kabul edecem.zor zamanimi annemle babamla gecireyim. Hayatim duzene gelince gel ne pişman.yok anam başka kapıya yallahhhhhh☺☺
Ben de oyle yapiyordum daha once.Ben böle yapiorumböle ölçmek bana iyi geliyor. Sıkilasmayi takip etmeyi seviyorum beni motive ediyor. Bide ben böle aynadan bakınca göremiyorum zayıfladığımi. Dünden bugüne gene Bi 300 gr gitmiş çok şükür.
Sunuda söyleyim klasik yerlerimi değil. Rahatsız olduğum zayflamasini beklediğim bolgeri olcuyorum ben.
Hosgeldin kaptanimselam canlarım, mutlu haftasonları
Kizlar dun kilo bildiremedim.
Tartim dengesiz gosteriyordu,pil almistim,değiştirdim pilini.
Fakat hic göstermedi,hurda pilleri mi paketleyip sattilar ne yaptilar.
Aceleyle pazardan cikarken ivir zivir satandan almıştım.
Aynada fark goruyorum bence,ama tartiya yansiyamadi eger onceki gorduklerim dogruysa.
Dunku menum
Iftar
2 bardak su
1 kepce taze fasulye corbasi
1 tabak havuclu patatesli tavuk
1 parca pide
Aralarda kayisi cayi
Zencefil cayi
5 ceviz
Sahur
2 tabak yesillik corbasi
2 sahanda yumurta
Yememeliydim,ama pide
Spor
1 mil leslie 45 puan
1 saat temizlik
Mydestinyy
İnşallah canm ya zaten bu sefer son noktayı koymassam bidaha asla bu motive te geri dönemem kendimi toparlayamBen de oyle yapiyordum daha once.
O bolgelerin ayri ayri inceldigini gormek mutluluk verici oluyor.
Tekrar deneyebilirim,insallah cizelgen hep eksiye gider
Selam kaptanim kaptanim ben 75 kilo olunca mezun olmak istiyorum daha cok var 78 kilodayim daha ideal kilomu 75 e dusurdumde daha cook var ama yinede soyleyeyim dedimselam canlarım, mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?