Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aaaaaaa,benim kabagim vardi yaaa
Kabak deyince hatirladim
Cok guzel menun canim,1 lesliecikte yapmis olsan tadindan yenmezdi.
Hadi yapalim,yaptik yazalim sonra da
Sağol canım arada raydan çıkıyor sende yarın pisir kabağın, aynen leslie de yapsam çok güzel olurdu da çocuklar var, çok iyi geliyor ramazandan önce kaç kere yaptım çok iyi geliyordu

Markette yulaflar var ya markette ondan alabilirsin cesit cesit hazirmeyveli musliyulaflar bile var ama ben internetten aliyorum gluten kullanmadigim icin marketlerde glutensiz yulaf satilmiyor maalesef .normal yulaf her markette var
Hazir meyveliler cok tatli geliyor bana,cayi sekersiz ictigim icin.
Sanirim tatlandiriyorlar.
Sadesini kurumeyvelerle kullanmaliyim sanirim

Sağol canım arada raydan çıkıyor sende yarın pisir kabağın, aynen leslie de yapsam çok güzel olurdu da çocuklar var, çok iyi geliyor ramazandan önce kaç kere yaptım çok iyi geliyordu
Simdi 2 mil leslie yaptim arada telden siteye bakarak
Ama 2 dakikasi eksik,iftarda 4 bardak su icince

Kabagi sahura yapabilirim.En basitinden dogra,siviyag,az tuz,kapa kapagini,kisik atese
Sonra da yogurtla karistirarak supper ogun
Ayrintili ugrasamam,zaten yap kaldir,ye kaldir,öff hep mutfaktayiz.
Kaldirmayi cocuklar yardim ediyor da,yine de bikiyoruz yaa

Bir gun boyunca oglen ve aksam yemeginde kabak yemegi yemistim yogurtla birlikte kabak ziyan olmasin diye gecen hafta oldu bu olay sabah tartiya cikayim dedim kac kiloyum diye ne gorsem iyi 1 kilo vermisim megersem ben bilmeden 1 gunluk kabak detoksu yapmisim internette gorunce anladim 3 gunde 3 kilo yaziyordu inanmam normalde 3 gunde 3 kilo verdirendiyetlere kalici olmaz bukilo vallahi kabak ziyan olmadindiye ayniyemegi aksamada yemistim ne bileyim kilo verdirecegini

Simdi 2 mil leslie yaptim arada telden siteye bakarak
Ama 2 dakikasi eksik,iftarda 4 bardak su icince
Ben telden açarak bakıp yapıyorum daha iyi oluyor sanki o ortamdayım enerji geliyor,
Bayağı iyi geliyor yememe dikkat etsem hemen kilo veririm ama olmuyor işte hemen çocuklar da olunca enerji filan kalmıyor

Ha bu arada ne alaka derseniz eger kabak yemegi deyince aklima geldide ondan soyledim

Ben telden açarak bakıp yapıyorum daha iyi oluyor sanki o ortamdayım enerji geliyor,
Bayağı iyi geliyor yememe dikkat etsem hemen kilo veririm ama olmuyor işte hemen çocuklar da olunca enerji filan kalmıyor
Bu arada profil fotondaki yaziya bayildim

Selamlarrr
Menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 adet zeytin
Domates ,salatalık,biber

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak etli türlü yemeği
Minik bir kase cacık
Şu 2 litre oldu sahura kadar içerim daha

Spor
3 saat dip bucak temizlik 150
Zumba 30 dakika 90
Şimdi 3 mil Leslie yaptim 135
Toplam 375 puan Mydestinyy

Ben etli yapmıştım soğan, biber, domates önce kabağı kızarttım hepsini birleştirip baharatladım üstüne kaşar rendeledim yağ deposu oldu üstten yedim yağı yememek için, bendede kaldı yağı süzüp dolaba koydum yarında yoğurtla karıştırıp yerim senin gibi

Herkese iyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sahur
Zeytin peynir kızartması yumurta bal domates salatalık yeşillik sodalı ayran 1dilim çavdar ekmeği
Akşam
1kase çorba 1küçük tabak fırın fasülye
1küçük kase yeşil mercimek salatası
1kase yoğurt
Ara
1avuç kuruyemiş yeşil çay 1elma
1.5 litre su
50 dak bisiklet 150 puan
30 dak yürüyüş 60 puan
Toplam 210 puan Mydestinyy

Hazir meyveliler cok tatli geliyor bana,cayi sekersiz ictigim icin.
Sanirim tatlandiriyorlar.
Sadesini kurumeyvelerle kullanmaliyim sanirim
Evet oylede yapabilirsin ben arkadsindaku icindekiler yazisina bakip aliyorum icinde seker miktari az olan yulaflari tercih etkucucuk bir bilgi hazir diyet diye satilan herseyde seker var onemli olan icindeki seker miktari 1 li rakamlari aliyorum herseyde 2.6 yaziyosa sakin nerdeyse 10 kesme seker demek guya diyet urun bunlar bide aboo dusun digerlerini artik ama yulafin icine kendin meyve koyabilirsin daha saglikli evet ben kendi muslimi evde yapiyorum mesala yulafla

Gitsin kilolar kabakla

Ayy ablacım ben yiyemiyorum o yulafı aldım da öylece duruyor hiç sevemedim tadını yoğurda katıp yedim beğenmedim lapasını yaptım o da uymadı bana ne güzel yiyebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…