Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay bu nedir

Sen guclu kadinsin . ve sana yapilan iftiralari rabbim birgun soracak hesabini. sonuna kadar haklarini kullan acabilecegin butun davalari ac canim sen.

Aynen avukatla bir yüz yüze görüşelim hafta içi ne yapacağımıza karar vereceğiz ona göre
rabbim evladınla hakkınızda hayırlısını versin canım

Amin inşallah kaptanım

Kesinlikle öyle canım ben Kızımın babası diye sadece belli başlı önemli konuları yazıp detaya girmeden güzellikle doldurdum dilekçemi anlaşmalıya yanaşmadığı için ama maalesef kendisi öyle olmadı herkes kendini belli etti bir nevi ailesi de öyle Rabbim ıslah etsin yine de ben ona havale ettim o büyük görüyor olanı biteni

En iyisini edersin canim. Insan olmayana insaniyetlik etmek cok sacma bunu ben 33 yasimda ogrendim maalesef.tabi nerden bileceksin ki knsan olmadiklarini. Adam zannettigimiz icin evlenmiyoruz mu zaten

Kesinlikle öyle adam sanıyoruz sadece adamlık bekliyoruz ama sonradan dansöz gibi kıvrak olduklarını görüyoruz

Aynen maalesef kız şu an anlamadığı için arayıp sormuyor etmiyor ama ilerde anladığı zaman bişeyleri peşine düşecek eminim zaten şu an velayeti istemesi de sırf o yüzden ilerde ben seni istedim vs demek için isterken bile bu konu hakkında bile iftira edip istemesi Rabbim büyük bu kötülüklerini ellerine ayaklarına dillerine dolasın diyorum sadece

Sen cok üzülüp kendini yipratmamaya çalış canim benim. Ben de gectim bu durumlardan ama benimki maddi açıdan zor gecti 0 tl ile kapiya konduk resmen uzerime cektigi 40bin tl lik kredi borcu vardi ya anlasmali bosanirsin tazminat vs istemeden o borc odenir. Anlasmali bosanmayi kabul etmeyip mahkemede zorluk cikarirsan o da sana kalir dedi .tek kuruşunu harcamadigim paranin nesini odeyeyim.zaten hakime olacak hemcinsim de sag olsun konusturmadi duruşma salonunda.,aslinda konusacaktim mahkemede de. Neyse. Olmadı.....
Olan oldu ama seninki daha zor maddi sikintilar bir sekilde atlatiliyor da manevi gercekten zor. Biz yanindayiz canin daraldikca yaz buraya. Allah kolaylık versin ,her sey bir sekilde geciyor zaman her seyin ilaci.
...
Bu arada o 40 bin tl nasil odendi merak eden varsa
Bizim oturdugumuz mustakil ev abisinin uzerineydi,o da babasindan dalavere ile uzerine almiş. Babasina kalsa satip yiyormus daha onceden satmis yemis vs neyse
Adam sen sat evi
Benim kocayla anlasmislar sanirsam
Beni aradan cikarip hakkimi vermemek icin hoop bosanma davasi
Parayi ikisi kırışmış 400 bin tl ye satildi muhtemelen en az miktar o idi
Abisi ev almistir muhtemelen
40 bin kardesinin benim adima yaptigi borcu odedi
80 binlik kardesinin arabasindaki hacizi kaldirmis
Benim eski koca sen haciz kalkinca arabayi satip yarisini oglunun hakki oldugu icin gonderecekti
Sen sat arabayi git bir ust model araba al
Aradan 5 ay gecti oglumun parasini gonder dedigimde araba sanayide rehin bilmemne yalan soyluyor bir dyalan söylediğini bildigimi bi vurdum yüzüne

Son düzenleme:
Tebrik ederim kızlar

Az kaldı öğreneceksin sen bu liste işini

kilo bildiriminde bulunmayanların mazeretini bekliyorum.
Hocam sabah oğlanın üstünü değiştirmeden kendim çorap bile giymeden yatağj toplamadan
Sofrayı kaldırmadan kaynbabamin ilacının peşine düştüm. Randevusuz olmuyormuş tekrar eve gelemedim kv hasta yuremiyor oraya geçince çekemedim.
Dün gece geldik ordab

geçmiş olsun kp ne canımcım , açıklama için teşekkür ederim.

Benim en büyük artım çalışıyor olmam şu an ve kızıma annemin bakması bizde de tüm borçlar benim üzerime ödüyorum yavaştan zorlandığım zaman babam destek oldu sağolsun bir de araba almıştık onu kendi üstüme aldım vermedim benim akıllı zat babasının üstüne yapacaktı altınları vermem dedim o arabayı da vermedim ben de istesem satardım elden çıkarırdım insanlık ettim ona bile elden çıkarma şüphesi varmış üstüne tedbir koydurmak istemiş gerçekten çok pislik ve karaktersiz benim ki

Bu erkeklerin herseye bahanesi var cok özür dilerim canim senide incitmek istemem boyle soyleyip ama cocugunu dusunen insan bir yerden borc bulur arabayi satar yinede oder ikinizin parasini seni incittiysem ozur dilerim ama cok kiziyiyorum ya tutamiyorum boyle olaylarda kendimi .en yakin arkadasim senin yasadigin olayi yasadi cok sinirleniyorum boyle erkeklere malim mulkum var diye saga sola hava atarlar is nafakaya ve cocugunun gelecegini dusunmek olursa bin bir türlü bahane uydururlar.

Şu mübarek günler hürmetine Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana

Amin inşallah valla dünden beri doğru düzgün uyumadım düşünmekten hepsine cevap vermeden içim rahat etmicek dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor beddua etmiyorum ama Allah yine de görüp bilsin o halletsin benim hakkımı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…