- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Uzun zamandır görmediğim birini gördüm bu gün çok güzel zayiflamissin dedi ay çok mutluyum ya hem bedenen rahat ettim hemde görüntü olarakzayifladigimi dair geri dönüşler çok mutlu ediyor beni şimdilik hedefim 85 kere düşmek eğer dusersem ilerde daha da vermeyi düşünüyorum
Kesinlikle öyle canım öyle mutlu oluyorum ki bu arada kıskananlar da var hissediyorum bu beni daha da hisrlandiriyor kilo konusundaÇok güzel zayıflamak ve bunu hissetmenin dışında birilerinin söylemesi de çok güzel motive ediyor.
Kıskanan varsa da çatlasınKesinlikle öyle canım öyle mutlu oluyorum ki bu arada kıskananlar da var hissediyorum bu beni daha da hisrlandiriyor kilo konusunda
Kesinlikle öyleKıskanan varsa da çatlasın
Yok nerden bilsin kıymetini. Onlarda ağlıyor kilo alamıyorum diye. Ay sonra başıma ağrılar giriyor sonra. Vardı öle Bi arkadaşım. İnsan arkadaşıyla kilo muhabbeti yapamicaksa ne anladım o iştenBen daha onceki diyetimde ramazanda veririm sanmistim,anca almamayi basarmistim.
Ama bu defa vermem lazim,hareketi artiracagiz o zaman.
Yeyipte kilo almayanlar acaba nimetin farkinda mi
Ayyy kendim kadar sevindim vallahi yaOleýyyyýyyyyyyyyyyy kırk beden olmuşum ben kızlar kırk beden pantolon çık diye oturdu üstüme 50 bedendim ben bu arada 50 bedenden 40 bedene düştümhatta söyle söyleyeyim ben eskiden 38 beden olduğum eski kıyafetlerimi saklıyorum bu bedendeki her kıyafetime gireceğim çok az kaldı alışverişte her 40 beden kıyafet çık oturduuuuu üstüme yaaa çok mutluyum
Saatini sahura çekemez misin canm ilacinin. Benmde kayinpederi çok ilaçları var saatleri ona göre ayarlıyor.Herkese sonsuz saygım var ben maalesef 11 yıldır oruç tutamıyorum sabah 07.30 içilmesi gereken hashimato ilacım var çok üzülüyorum aslında tutamadığım için
Doktorum saatini oynamayalım demişti geçen sene busene gidemedim hergün aynı saatte içiyorum çünkü canimYok nerden bilsin kıymetini. Onlarda ağlıyor kilo alamıyorum diye. Ay sonra başıma ağrılar giriyor sonra. Vardı öle Bi arkadaşım. İnsan arkadaşıyla kilo muhabbeti yapamicaksa ne anladım o işten
Evet hareketi arttiralim bakalım ne olucak. Geçen ramazandan farklı hem hareket yapak hemde az yiyelim
Ayyy kendim kadar sevindim vallahi ya38e ne kaldı surda
Saatini sahura çekemez misin canm ilacinin. Benmde kayinpederi çok ilaçları var saatleri ona göre ayarlıyor.
Anladım canımDoktorum saatini oynamayalım demişti geçen sene busene gidemedim hergün aynı saatte içiyorum çünkü canim
Amin amin inşallahUfak Sofralarınızda Bol ve Bereketli iftarlar Dilerim, Ramazan Ayınızı içten kutlarım kizlaaarrr. Rabbım utandırmasın bitirmeyi nasip etsin
AmiiinnnnUfak Sofralarınızda Bol ve Bereketli iftarlar Dilerim, Ramazan Ayınızı içten kutlarım kizlaaarrr. Rabbım utandırmasın bitirmeyi nasip etsin
yaklaşık 2 aydır belki daha fazladır koptum iyice canım.Sen neden paylsmiosunki
İftarla sahur arasında yaparım canım yoksa zor olur .Zor olmaz mı oruçlu aç karınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?