Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uzun zamandır görmediğim birini gördüm bu gün çok güzel zayiflamissin dedi ay çok mutluyum ya hem bedenen rahat ettim hemde görüntü olarak zayifladigimi dair geri dönüşler çok mutlu ediyor beni şimdilik hedefim 85 kere düşmek eğer dusersem ilerde daha da vermeyi düşünüyorum

Çok güzel zayıflamak ve bunu hissetmenin dışında birilerinin söylemesi de çok güzel motive ediyor.

Ben daha onceki diyetimde ramazanda veririm sanmistim,anca almamayi basarmistim.
Ama bu defa vermem lazim,hareketi artiracagiz o zaman.
Yeyipte kilo almayanlar acaba nimetin farkinda mi
Yok nerden bilsin kıymetini. Onlarda ağlıyor kilo alamıyorum diye. Ay sonra başıma ağrılar giriyor sonra. Vardı öle Bi arkadaşım. İnsan arkadaşıyla kilo muhabbeti yapamicaksa ne anladım o işten
Evet hareketi arttiralim bakalım ne olucak. Geçen ramazandan farklı hem hareket yapak hemde az yiyelim
Ayyy kendim kadar sevindim vallahi ya 38e ne kaldı surda
Herkese sonsuz saygım var ben maalesef 11 yıldır oruç tutamıyorum sabah 07.30 içilmesi gereken hashimato ilacım var çok üzülüyorum aslında tutamadığım için
Saatini sahura çekemez misin canm ilacinin. Benmde kayinpederi çok ilaçları var saatleri ona göre ayarlıyor.

Doktorum saatini oynamayalım demişti geçen sene busene gidemedim hergün aynı saatte içiyorum çünkü canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…